Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Április 11. 5 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 12. A padawanos képen olyan mintha Stellan Gios lenne a háttérben. Persze ő nem lehet, de hasonlít így profilból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 12. A CAM-os kép beállítása, így alsó nézetből nagyon epik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 12. Nekem az a szigetre épült település is baromira bejön! Mintha egy Ahch-To szigeten lenne, ahova egy szikla út vezet a vízen keresztül. Baromi hangulatos (itt él a sith?)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DanCarver Hozzászólás ideje: Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 14. https://rebo.hu/2024/04/14/uj-kepek-es-infok-az-akolitus-sorozatbol/ Akit esetleg érdekelnek az interjúk is az új képek mellé. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DanCarver Hozzászólás ideje: Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 15. Nagyra törő célok https://rebo.hu/2024/04/15/az-akolitus-felulmulhatja-a-baljos-arnyak-fenykardparbajat/ 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 19. David Harewood is szerepet kapott a sorozatban (forrás: Jeff Sneider) Megvan a Sith Nagyúrunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Április 19. (szerkesztve) A Total Film április 25-ei számában lesz szó a sorozatról. Amandla az Acolyteról: "Mi vagyunk az előzmények előzménye" - mondja Stenberg. "És az előzményeknek van ez a fajta presztízse, ez a monarchikus hangulat. Az egyik fő kérdésem tehát az volt, hogy meg tudjuk-e tartani ezt az érzékenységet. És igen, sok szempontból igen, miközben olyan elemeket is beépítünk, amelyek igazán kortársnak és átélhetőnek tűnnek. Amikor megnéztem [az elkészült epizódokat], nagyon megdöbbentett, hogy mennyire univerzális a történet." Szerkesztve: Április 19. - Bence1997 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 25. A CCXP-n lesz Acolyte panel, május 4-én. Új trailer jöhet talán? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Április 25. 1 hónapra leszünk akkor a sorozattól, nem lepne meg, ha kiadnának egy új betekintőt. Van egy sejtésem, hogy az "exkluzív", amit a TPM újrabemutatásán levetítenek akár ez is lehet. Kérdés, hogy ki is adják, vagy várnak a következő hétre és akkor kezdik el fullra tekerni a marketinget. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 25. (szerkesztve) 6 perccel korábban, Bence1997 írta: 1 hónapra leszünk akkor a sorozattól, nem lepne meg, ha kiadnának egy új betekintőt. Van egy sejtésem, hogy az "exkluzív", amit a TPM újrabemutatásán levetítenek akár ez is lehet. Kérdés, hogy ki is adják, vagy várnak a következő hétre és akkor kezdik el fullra tekerni a marketinget. Én azt is el tudom képzelni, hogy az exkluzív anyag a TPM vetítésén valami más lesz, ami nem lesz nyilvános. Pl. egy jelenet vagy jelenetek a sorozatból, esetleg az első epizód első 10 percét levetítik. Az Andornál is ilyesmi volt a Zsivány Egyes újrabemutatóján. A CCXP-s anyag pedig egy másik, nyilvános anyag lesz. Szerkesztve: Április 25. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Április 25. Az Andorosról megfeledkeztem. Meglátjuk, hogy mi lesz. Addig is ne feledjük: 40 nap múlva premier!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Április 26. (szerkesztve) A kedves Disney újra segített nekünk, hogy elhelyezzük, az eddig kiadott képek (Empire, TotalFilm, stb.) mely részekhez köthetőek. Ezek szerint (spoiler, akit esetleg zavarna, valamint kicsit teóriázgatok) Spoiler Sol tanítása és Vernestra megérkezése már az első epizódban meg fog történni: Az első részhez tartozik még a Mae vs. Indara harc is - én korábban úgy tippeltem, hogy ez lesz majd a pilot epizód végén lévő csattanó jelenet, ahol Indara mestertől búcsút intünk - legalábbis ami a jelen szálat illeti: Az első epizódhoz tartozik még az alábbi kép is, ahol Yord és Jackie karaktereit láthatjuk. A háttér nekem azt sugallja, hogy a havas bolygó már az elején felfog tűnni: Qimir karaktere talán már az első epizódban is felfog bukkanni, de az biztos, hogy a 2. epizódban látni fogjuk Manny Jacinto csibész karakterét: A 2. epizódhoz tartozik még Sol és Yord kettőse is, a helyszín és az idő gyanúsan arra hajaz, amikor az előzetesben Mae és Sol megküzdenek egymással. Sejtésem szerint Indara halálának ügyében folyik a nyomozás, így bukkannak majd erre a helyre és itt fog Sol és régi ismerőse újra találkozni: Kelnacca a robogójával a 3. epizódban fog történni, ugye ő róla annyit ír a SW.com, hogy száműzetésben él. Talán Sol-ék látogatják meg a gyilkosságok ügyében? Jackie éppen gyakorol a 4. epizódban, a háttérben pedig Paul Bullion karakterét látjuk, aki Lakshay mestert fogja alakítani: Ez az epizód azért is lesz érdekes, mert az előzetes (és az alábbi kép) szerint ebben a részben fognak szembenézni a vörös fénykardot birtokló személlyel. Aniyesa anya pedig legalább a 7. epizódig túléli a sorozatot. Szerkesztve: Április 26. - Bence1997 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 26. Köszi, hogy spoilerbe tetted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 27. (szerkesztve) Itt egy teaser a koreai Star Wars oldaltól, van benne 1-2 új snitt. Sajnos Lee Jung Jae koreaiul beszél rajta, így fogalmam sincs mit mond https://www.instagram.com/reel/C6PueqAt02p/?igsh=bnZ0MmFpOHA5dmUy Szerkesztve: Április 27. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Április 27. Annyi bizonyos, hogy mintha a Star Wars Napról beszélne (Május 4). Lehet az új előzetest jelentette be? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 27. Nem haragudnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 27. Nos a videó alatti leírásból a DeepL segítségével a következőt sikerült kihámozni. Május 4-5-én Star Wars napot tartanak a koreai Haeundae nevű településen. lesznek különböző programok, többek között beszélgető műsorok is speciális vendégekkel. A színész kb. ugyanezt mondja el a videóban lévő feliratok alapján is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. 16 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Lehet az új előzetest jelentette be? Szinte biztos, hogy lesz valami hasonló. Amúgy NEIMODIAK!!! @Nute Gunray örülhet. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. Végre valami eredmény 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. Szombaton ahogy számoltam kb. 17 órától jöhetnek az infók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Amúgy NEIMODIAK!!! @Nute Gunray örülhet. Ez újdonság volt neked? 2023. 04. 07. - 22:50, Donát írta: Trailer: jedi padawanok tanulnak lebujban egy aszasszin és egy idősebb, erőben jártas, képzett nő Neimok visszatérnek talán trade fed Azt már jó ideje lehetett tudni, hogy lesznek neimodiaiak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. (szerkesztve) 59 perccel korábban, Bence1997 írta: Szombaton ahogy számoltam kb. 17 órától jöhetnek az infók. Este 8 lesz az inkább, 8 óra az eltolódás Mexikóhoz képest Szerkesztve: Április 28. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. 42 perccel korábban, Donát írta: Azt már jó ideje lehetett tudni, hogy lesznek neimodiaiak. Nyilván elfelejtette. Ahogy én is elfelejtettem, hogy a The Acolyte-ban vagy a The Skeleton Crew-ban lesznek, pedig én még a trailert is láttam. Azért eltelt már több mint egy év. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. 45 perccel korábban, Dzséjt írta: Nyilván elfelejtette. Ahogy én is elfelejtettem, hogy a The Acolyte-ban vagy a The Skeleton Crew-ban lesznek, pedig én még a trailert is láttam. Azért eltelt már több mint egy év. Azért az Acolyte-ba sokkal jobban illeszkednek, már csak az EpI miatt is. Nálam ez volt eddig az egyik legnagyobb húzása a sorozatnak, azt hittem másoknak is megragadt azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. Azért szerintem a Skeleton Crewban is meg lenne a helyük. Legalább többet látnánk belőlük az Új Köztársaság korában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. 11 perccel korábban, Iqvi írta: Azért szerintem a Skeleton Crewban is meg lenne a helyük. Legalább többet látnánk belőlük az Új Köztársaság korában. Nem írtam hogy nem lenne. De sokkal jobban illeszkednek az Acolyte-ba, ez meg vitathatatlan. Szépen el lehet kezdeni felépíteni egy Sith - Neimodiai vonalat ami hozzáadna az EpIhez is. Mondjuk okosan kell csinálni hiszen számos dologra csodálkoznak rá Gunrayék a TPMben, pl arra is hogy két Sith van. Tehát finoman adagolva, de be lehet hozni egy közös szálat, elsősorban a Neimok gyávaságára apellálva, ami miatt ideális alanyok egy Sithnek a manipulációhoz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. Igen, ezt mindenképpen el kell kezdeni építeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. Engem azért meglep, hogy a Kereskedelmi Szövetség már ennyire az EP1-et megelőzően képbe kerül a Sithek terveiben, ha egyáltalán erről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. Hát annyit azért simán láthatunk most a sorozatban, hogy felkeltik valami miatt a sithek figyelmét, és itt döntik el, hogy majf fel fogják őket használni a céljaikhoz. Nem kell feltétlenül megtörténnie a személyes találkozásnak, és a szövetség kötésnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.