Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. Mindent értek, csak leírtam hogy látom én. Egyébként biztos nem tudnám úgy csinálni, mint te. Borzasztó sok meló lehet mögötte. Fiatal vagy, de akkor is. Remélem nem égsz ki és még sokáig népszerűsíted az SW-t. Kár lenne a legjobb magyar YouTube csatornáért. Az Acolyte után jó darabig szünet lesz. Fel tudsz töltődni. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. Összehasonlítás más SW sorozatokkal (hogy ne foglaljon helyet, spoilerbe tettem) Spoiler Nézett perc alapján: Nézett perc/adott heti epizód(ok) hossza alapján: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. (szerkesztve) Végre akkor kijött a Nielsen adat is. Az látszik, hogy be kell járatni, mint egy null kilométeres autót. Amúgy ez jobb szám az illuminate által közöltnél, igaz? Szerkesztve: Július 8. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. (szerkesztve) Kár, hogy a Mando első évadáról nincs ilyen adat, érdekes lett volna látni, hogy az honnan indult (a második, harmadik évad számai elég jól mutatják, hogy hova jutott, és hogy mekkora ereje van egy már bejáratott sorozatnak ) Szerkesztve: Július 8. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. Ragadjuk ki a pozitívumot: erősebben nyitott, mint az Andor. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. (szerkesztve) Mármint a Boba Fett, nem? Az a sárga színű. Elnéztem és a fentebbit figyeltem. Szerkesztve: Július 8. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. Éppen most , Bence1997 írta: Mármint a Boba Fett, nem? Az a sárga színű. Nézett perc/adott heti epizód(ok) hossza alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. Közben kapcsoltam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 8. (szerkesztve) 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nézett perc/adott heti epizód(ok) hossza alapján. Igazából az is picit csalóka hiszen a nézett percekben az összes eddig megjelent epizód benne van (írja is mindne sorozatnál, hogy hány epizód), csak azzal a feltételezéssel éltem, hogy az adott héten az adott heti epizódot nézhették a legtöbben. Néztem azt is, hogy mi van, ha az összes addig megjelent részek együttes hosszával osztom le, de úgy nagyon lecsökkennek a nézőszámok, ahogy haladunk előre, és nem látom sok értelmét azzal foglalkozni. Jó eséllyel az adott héten az új epizód nézettsége jelenik meg a túlnyomórészt a percekben, így nem hiszem, hogy ez nagy hibát okozna. Szerkesztve: Július 8. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 9. Lesz megint olyan aki megnézi majd hajnalban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 9. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 9. Hajnalban nem, de 7-kor (amikor kelek) igen addig csak nem spoilerezi el senki amíg alszom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 9. Beleprojektálom az álmaidba az Akolitus spoilereket 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 9. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Lesz megint olyan aki megnézi majd hajnalban? 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 9. Lesz! Én is letolom, nyaralás utolsó napjának reggele, 6+ óra vezetés vár rám, nem állhatom ki, hogy csak azt követően otthon láthassam. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 9. @Kenobi tábornok mit szólsz a sorozathoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. (szerkesztve) A 7. epizód címe: Choice (Választás) Szerkesztve: Július 10. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Egy icurka picurkát, de tényleg csak egy hangyafütyinyit más megvilágításba kerülnek az események. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Csak ennyi? Áhhh. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. De tényleg csak egy picit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. (szerkesztve) Már nagyon kíváncsi vagyok! Remélem beváltja a várakozásomat. Szerkesztve: Július 10. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tycho_Celchu Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Lesz megint olyan aki megnézi majd hajnalban? 5-kor kezdtem! Nagyon jóóó Lehet min agyalni és nagyon jól "magyarázódtak" meg a dolgok. Bár egyik teóriám gyorsan elbukott még a múltkor (ki a sith a sityakban), de a másik, ami a Tobin megszállása és a boszik tömeges halála kapcsán írtam a 3. részben, az majdnem teljesen ült) 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Remek volt, ugyanolyan mély, mint a többi rész és egyben elég tragikus is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Ok, visszaszívom, hogy egyben kidobva jobb lett volna a sorozat megítélése! Most válaszolták meg az összes "plothole"-t, de a sok hülye nem érti... Remélem bemutat nekik a Disney azzal, hogy megrendeli a 2. évadot 4 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: a sok hülye nem érti... Nehéz úgy érteni, ha abszolút nem kapcsolódsz az adott műhöz. A prequelnél is ez volt. Sokan már a felszínen elakadtak. Szerkesztve: Július 10. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Nem akarom minden héten leírni az aktuális részről, hogy ez tetszett a legjobban, de itt tényleg ez a helyzet. Ebben az epizódban minden benne volt: reveláció, akció, gondolatébresztő morális kérdések és azzal együtt, hogy más megvilágításba helyeződtek az események és sok mindent megértettünk, maradtak még érdekes kérdőjelek a fináléra is! 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 2024. 07. 09. - 11:25, Ody Mandrell írta: Lesz megint olyan aki megnézi majd hajnalban? Sötét oldalt kell használnom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Kenobi tábornok mit szólsz a sorozathoz? Nagyon-nagyon tetszik! Annyira elfoglalt vagyok, hogy nem tudtam véleményt írni eddig, de abszolút pozitív számomra a sorozat! Qimir a személyes kedvencem. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Sziasztok megjöttem, íme megadom a tartozásom: És hoztam az újat is: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ok, visszaszívom, hogy egyben kidobva jobb lett volna a sorozat megítélése! Most válaszolták meg az összes "plothole"-t, de a sok hülye nem érti... Sok erőt a harchoz, drága barátom! Szükséged lesz rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.