Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 13. Ma kijött az 5. szám, amivel a fő eseménysor lezárult. Még a hónapban megjelenő SW, Darth Vader és Bounty Hunters képregények mesélnek, de nagyjából a főbb pontokat már lelőtte ez a szám. Összegezve az eseményt: ha valaki csak a War of the Bounty Hunters minit olvassa el - a másik négyet meg mellőzi - akkor is simán érthető a történet. Talán a Doctor Aphra még az, amely éppencsak kapcsolódik ehhez az eseményhez, de más útra terelődik később. De elég sok fontos dolog történik ebben az 5 részben, amit a többi inkább csak kiegészít. Szépen fel lett vezetve a decemberben érkező Crimson Reign történet. Meglátjuk, hogy miképpen fog folytatódni a történet. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Ennek örülök. Az még érdekes kérdés lehet, hogy az alapszériák- Darth Vader, Star Wars, Doktor Aphra, Fejvadászok - milyen eseményekkel szolgálnak még, melyek elengedhetetlenül szükségesek a Crimson Reign-hez. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Daniel Acuna's Variant for Bounty Hunters #18 Inferno Squad 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Valance sorozatát Vader felbukkanásával akarják felrázni? Vajon mi szükség van erre? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Hát Valance Vader hajóján ragadt a sorozat végén, nem részletezem milyen állapotban. Gondolom Vader valamit valamiért alapon állítja be az Inferno Squadba 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. 26 perccel korábban, NorbiLordi írta: Hát Valance Vader hajóján ragadt a sorozat végén, nem részletezem milyen állapotban. Gondolom Vader valamit valamiért alapon állítja be az Inferno Squadba Csak megfordult az a gondolat a fejemben, hogy Valance sorozata nem volt elég izmos eladási számokban, ezért úgy alakították a sztorit, hogy Vadert is lehessen szerepeltetni. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 4. A mai nap kijött a SW 18. és a Bounty Hunters 17. száma is, amivel végre tényleg befejeződött a crossover. Így megnézve, szerintem nagyobb volt a füstje mint a lángja. Persze az utolsó számokban belengették a folytatásokat. A crossoverben történt 2 nagy dolog, amely kihatással lesz a későbbiekre. Az egyiket mind tudjuk (Crimson Reign és Hidden Empire) a másik meg spoiler, de nem csoda, ha Spoiler nem látjuk a Hutt tanácsot a későbbiekben. A Birodalom úgy kiirtotta őket ebben a történetben, mint a huzat. Egyedül Jabba képviselteti magát, aki ugye a 6. részben meghal, így a huttok alvilágbeli szerepe teljesen eltűnik az OT utáni időkben. Ebből a szempontból érdekes lehet majd a Book of Boba Fett, már persze, ha érintik a dolgot. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Mondjuk igen. Még spekuláltunk is az elején, hogy biztos olyat tud Han, hogy hajaj és azért kapkod utána a Birodalomtól kezdve a Huttokig mindenki, aztán lényegében feleslegesen hurcolták végig a fél galaxison. Ugyanakkor ha úgy nézem, hogy ez csak egy trilógia elindítása és a cél az volt, hogy behozzák a Crimson Dawn-t akkor annyira nem volt gáz. Meg így volt is célja Hannak mert mindenkit sikerült összecsődíteni általa ami azért vezetett pár dologhoz. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Nekem főleg az egész keszekuszasága volt problémás. Úgy éreztem, hogy mindenhol történik valami, de a végén mégis egyhelyben álltunk, mert még nem ment le a következő fő szám. Abban egyetértek, hogy mint trilógia nyitányként és a sakktáblára felrakott bábuk letételeként mindenképpen érdekes történet volt, itt főleg a Vörös Hajnal jövőbeli terveire leszek majd kíváncsi. Mondhatni tovább viszi Maul tervét azzal, hogy össze akar hozni egy egységes alvilágot és a Birodalom fejeseit - a két sithet - elsöpörni a hatalmuk forrásától. Van egy sejtésem, hogy a következő "crossover" sokkal felszabadultabb lesz etekintetben. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 5. Hozzászólás ideje: 2021. November 5. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A mai nap kijött a SW 18. és a Bounty Hunters 17. száma is, amivel végre tényleg befejeződött a crossover. Így megnézve, szerintem nagyobb volt a füstje mint a lángja. Persze az utolsó számokban belengették a folytatásokat. A crossoverben történt 2 nagy dolog, amely kihatással lesz a későbbiekre. Az egyiket mind tudjuk (Crimson Reign és Hidden Empire) a másik meg spoiler, de nem csoda, ha Spoileres tartalom megtekintése nem látjuk a Hutt tanácsot a későbbiekben. A Birodalom úgy kiirtotta őket ebben a történetben, mint a huzat. Egyedül Jabba képviselteti magát, aki ugye a 6. részben meghal, így a huttok alvilágbeli szerepe teljesen eltűnik az OT utáni időkben. Ebből a szempontból érdekes lehet majd a Book of Boba Fett, már persze, ha érintik a dolgot. Vagy az is lehet, hogy a Book of Boba Fett ezt simán felrúgja és figyelmen kívül hagyja. 11 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Nekem főleg az egész keszekuszasága volt problémás. Úgy éreztem, hogy mindenhol történik valami, de a végén mégis egyhelyben álltunk, mert még nem ment le a következő fő szám. Abban egyetértek, hogy mint trilógia nyitányként és a sakktáblára felrakott bábuk letételeként mindenképpen érdekes történet volt, itt főleg a Vörös Hajnal jövőbeli terveire leszek majd kíváncsi. Mondhatni tovább viszi Maul tervét azzal, hogy össze akar hozni egy egységes alvilágot és a Birodalom fejeseit - a két sithet - elsöpörni a hatalmuk forrásától. Van egy sejtésem, hogy a következő "crossover" sokkal felszabadultabb lesz etekintetben. Akkor lehet, hogy mégse kéne kiadni minden füzetet ehhez az eseményhez? Mondjuk a Companions lehet, hogy ezek alapján kihagyható lenne. 1 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2021. November 5. Hozzászólás ideje: 2021. November 5. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Akkor lehet, hogy mégse kéne kiadni minden füzetet ehhez az eseményhez? Mondjuk a Companions lehet, hogy ezek alapján kihagyható lenne. Úgy gondolom, hogy most szelektálni kellene. Ez egy túl hosszú sorozat, és ha tényleg drágulás lesz a papírhiány miatt, akkor az emberek kevesebbet fognak vásárolni, ezáltal veszélybe kerülhet a képregény kiadás. Bence1997 is említette korábban, hogy ha valaki csak a minit olvassa el az is teljesen megérti a történetet. Ezért én azt mondom inkább a War of the bounty hunters töltelék részei maradjanak ki most, mint később a jóval fontosabb füzetek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 5. Hozzászólás ideje: 2021. November 5. Hát szerintem nagyon gáz ha elkezdenek kimaradni kötetek. Az arra szoktatja a vásárlókat, vagy legalábbis engem biztosan hogy álljon át a külföldi rendelésre. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 5. Hozzászólás ideje: 2021. November 5. Mondjuk a War of the Bounty Hunters-ből csak a Companion névre keresztelt gyűjteménye kötet tekinthető tölteléknek. A többi már csak azért is kell, mert a többi hosszú széria részeinek tekinthető. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Hozzászólás ideje: 2021. November 10. (szerkesztve) Szerintem se legyen szelektálva. Szerkesztve: 2021. November 10. - kdani20 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Hozzászólás ideje: 2021. November 11. A papírválság miatt sajnos bármi megtörténhet... Az erősebb szelektálás sem zárható ki. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Hozzászólás ideje: 2021. November 12. 20 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A papírválság miatt sajnos bármi megtörténhet... Az erősebb szelektálás sem zárható ki. Írtam egy levelet a kiadónak is, amikor itt feltettem a kérdést. Lehet, hogy később előjön majd a téma, de hivatalosan azt írták, hogy egyelőre a csúszásokon kívül mástól nem kell tartani. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Hozzászólás ideje: 2021. November 12. 3 órával ezelőtt, kdani20 írta: Írtam egy levelet a kiadónak is, amikor itt feltettem a kérdést. Lehet, hogy később előjön majd a téma, de hivatalosan azt írták, hogy egyelőre a csúszásokon kívül mástól nem kell tartani. Nyilván most még nem lesznek drasztikus változtatások. Legalábbis azonnal biztos nem. És reméljük a legjobbakat. De a jövő állandó mozgásban van. 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Ne legyen szelektálás. Akkor inkább az ilyen-olyan színezőfüzeteket meg enciklopédiákat engedjétek el. A papírhiány sem fog örökké tartani, aztán gáz lesz, ha egy űr tátong egy ilyen fontos sorozat közepén. 3 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Hozzászólás ideje: 2021. November 12. A Szukitsnak mi köze a színezőfüzetekhez? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Hozzászólás ideje: 2021. November 12. 9 perccel korábban, Nute Gunray írta: A Szukitsnak mi köze a színezőfüzetekhez? Mondjuk rohamosztagos színező Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. November 12. Hozzászólás ideje: 2021. November 12. 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: A Szukitsnak mi köze a színezőfüzetekhez? Nem kell szó szerint venni, arra utaltam, hogy léteznek a képregényeknél kevésbé fontos kiadványok is. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2021. November 13. Hozzászólás ideje: 2021. November 13. 17 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: A Szukitsnak mi köze a színezőfüzetekhez? A Witcher színezőt például ők adták ki. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 13. Hozzászólás ideje: 2021. November 13. 2021. 11. 12. - 11:21, Whill írta: Ne legyen szelektálás. Akkor inkább az ilyen-olyan színezőfüzeteket meg enciklopédiákat engedjétek el. A papírhiány sem fog örökké tartani, aztán gáz lesz, ha egy űr tátong egy ilyen fontos sorozat közepén. Star Wars-ból ilyet nem adnak ki. 10 órával ezelőtt, HeirToGrievous írta: A Witcher színezőt például ők adták ki. De az nem Star Wars volt. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. (szerkesztve) Hasonló már készült korábban, de az még a sorozat befejezése előtt került ki. Ez tekinthető a War of the Bounty Hunters végleges olvasási ajánlásnak: Szerkesztve: 2022. Február 15. - Ody Mandrell 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Nos, mivel nálunk csak gyűjteményes kötetek jelennek meg, így csak az számít, hogy a War of the Bounty Hunters mini jöjjön ki elsőnek, utána mindegy mi jön. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. 2022. 02. 16. - 14:14, Darth Revan9 írta: Nos, mivel nálunk csak gyűjteményes kötetek jelennek meg, így csak az számít, hogy a War of the Bounty Hunters mini jöjjön ki elsőnek, utána mindegy mi jön. Persze, tudom. De én pl össze szeretném majd várni a köteteket, és egyben az ajánlás szerint olvasni. Azért raktam ki a képet, hátha más is így lesz vele. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. 1 órával korábban, kdani20 írta: Persze, tudom. De én pl össze szeretném majd várni a köteteket, és egyben az ajánlás szerint olvasni. Azért raktam ki a képet, hátha más is így lesz vele. Az nálunk nagyon sok idő lesz. Nem tudom elképzelni azt, hogy idén az összes Fejvadászok Háborúja képregény gyűjtemény megjelenjen. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Az nálunk nagyon sok idő lesz. Nem tudom elképzelni azt, hogy idén az összes Fejvadászok Háborúja képregény gyűjtemény megjelenjen. Nekem nem gond, nem sietek. A SW és korábbi Vader sorozatokat is összevártam, és egyben olvastam el tavaly nyáron. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Június 16. Hozzászólás ideje: 2022. Június 16. Most nézem munkában a Fejvadászok háborúja alap minit. Az egyik képen a negyedik számban Qi'ra arról beszél, hogy mozgásba lendítik a terveik következő fázisát. Az egyik Qi'ra mintha egy Sith holokront lebegtetne maga előtt. Qi'ra tudja használni az Erőt? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.