Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars: War of the Bounty Hunters

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ma kijött az 5. szám, amivel a fő eseménysor lezárult. Még a hónapban megjelenő SW, Darth Vader és Bounty Hunters képregények mesélnek, de nagyjából a főbb pontokat már lelőtte ez a szám.

Összegezve az eseményt: ha valaki csak a War of the Bounty Hunters minit olvassa el - a másik négyet meg mellőzi - akkor is simán érthető a történet. Talán a Doctor Aphra még az, amely éppencsak kapcsolódik ehhez az eseményhez, de más útra terelődik később. De elég sok fontos dolog történik ebben az 5 részben, amit a többi inkább csak kiegészít.

Szépen fel lett vezetve a decemberben érkező Crimson Reign történet. Meglátjuk, hogy miképpen fog folytatódni a történet. :)

Hozzászólás ideje:

Ennek örülök. Az még érdekes kérdés lehet, hogy az alapszériák- Darth Vader, Star Wars, Doktor Aphra, Fejvadászok - milyen eseményekkel szolgálnak még, melyek elengedhetetlenül szükségesek a Crimson Reign-hez.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hát Valance Vader hajóján ragadt a sorozat végén, nem részletezem milyen állapotban. Gondolom Vader valamit valamiért alapon állítja be az Inferno Squadba

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Hát Valance Vader hajóján ragadt a sorozat végén, nem részletezem milyen állapotban. Gondolom Vader valamit valamiért alapon állítja be az Inferno Squadba

Csak megfordult az a gondolat a fejemben, hogy Valance sorozata nem volt elég izmos eladási számokban, ezért úgy alakították a sztorit, hogy Vadert is lehessen szerepeltetni.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A mai nap kijött a SW 18. és a Bounty Hunters 17. száma is, amivel végre tényleg befejeződött a crossover.

Így megnézve, szerintem nagyobb volt a füstje mint a lángja. Persze az utolsó számokban belengették a folytatásokat. A crossoverben történt 2 nagy dolog, amely kihatással lesz a későbbiekre. Az egyiket mind tudjuk (Crimson Reign és Hidden Empire) a másik meg spoiler, de nem csoda, ha

Spoiler

nem látjuk a Hutt tanácsot a későbbiekben. A Birodalom úgy kiirtotta őket ebben a történetben, mint a huzat. Egyedül Jabba képviselteti magát, aki ugye a 6. részben meghal, így a huttok alvilágbeli szerepe teljesen eltűnik az OT utáni időkben.

Ebből a szempontból érdekes lehet majd a Book of Boba Fett, már persze, ha érintik a dolgot. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Mondjuk igen. Még spekuláltunk is az elején, hogy biztos olyat tud Han, hogy hajaj és azért kapkod utána a Birodalomtól kezdve a Huttokig mindenki, aztán lényegében feleslegesen hurcolták végig a fél galaxison. Ugyanakkor ha úgy nézem, hogy ez csak egy trilógia elindítása és a cél az volt, hogy behozzák a Crimson Dawn-t akkor annyira nem volt gáz. Meg így volt is célja Hannak mert mindenkit sikerült összecsődíteni általa ami azért vezetett pár dologhoz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem főleg az egész keszekuszasága volt problémás. Úgy éreztem, hogy mindenhol történik valami, de a végén mégis egyhelyben álltunk, mert még nem ment le a következő fő szám. :)

Abban egyetértek, hogy mint trilógia nyitányként és a sakktáblára felrakott bábuk letételeként mindenképpen érdekes történet volt, itt főleg a Vörös Hajnal jövőbeli terveire leszek majd kíváncsi. Mondhatni tovább viszi Maul tervét azzal, hogy össze akar hozni egy egységes alvilágot és a Birodalom fejeseit - a két sithet - elsöpörni a hatalmuk forrásától.

Van egy sejtésem, hogy a következő "crossover" sokkal felszabadultabb lesz etekintetben. :)

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A mai nap kijött a SW 18. és a Bounty Hunters 17. száma is, amivel végre tényleg befejeződött a crossover.

Így megnézve, szerintem nagyobb volt a füstje mint a lángja. Persze az utolsó számokban belengették a folytatásokat. A crossoverben történt 2 nagy dolog, amely kihatással lesz a későbbiekre. Az egyiket mind tudjuk (Crimson Reign és Hidden Empire) a másik meg spoiler, de nem csoda, ha

Spoileres tartalom megtekintése

Ebből a szempontból érdekes lehet majd a Book of Boba Fett, már persze, ha érintik a dolgot. :hmm:

Vagy az is lehet, hogy a Book of Boba Fett ezt simán felrúgja és figyelmen kívül hagyja.

11 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Nekem főleg az egész keszekuszasága volt problémás. Úgy éreztem, hogy mindenhol történik valami, de a végén mégis egyhelyben álltunk, mert még nem ment le a következő fő szám. :)

Abban egyetértek, hogy mint trilógia nyitányként és a sakktáblára felrakott bábuk letételeként mindenképpen érdekes történet volt, itt főleg a Vörös Hajnal jövőbeli terveire leszek majd kíváncsi. Mondhatni tovább viszi Maul tervét azzal, hogy össze akar hozni egy egységes alvilágot és a Birodalom fejeseit - a két sithet - elsöpörni a hatalmuk forrásától.

Van egy sejtésem, hogy a következő "crossover" sokkal felszabadultabb lesz etekintetben. :)

Akkor lehet, hogy mégse kéne kiadni minden füzetet ehhez az eseményhez? Mondjuk a Companions lehet, hogy ezek alapján kihagyható lenne.

:hmm:

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Akkor lehet, hogy mégse kéne kiadni minden füzetet ehhez az eseményhez? Mondjuk a Companions lehet, hogy ezek alapján kihagyható lenne.

:hmm:

Úgy gondolom, hogy most szelektálni kellene. Ez egy túl hosszú sorozat, és ha tényleg drágulás lesz a papírhiány miatt, akkor az emberek kevesebbet fognak vásárolni, ezáltal veszélybe kerülhet a képregény kiadás. Bence1997 is említette korábban, hogy ha valaki csak a minit olvassa el az is teljesen megérti a történetet. Ezért én azt mondom inkább a War of the bounty hunters töltelék részei maradjanak ki most, mint később a jóval fontosabb füzetek.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk a War of the Bounty Hunters-ből csak a Companion névre keresztelt gyűjteménye kötet tekinthető tölteléknek. A többi már csak azért is kell, mert a többi hosszú széria részeinek tekinthető.

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A papírválság miatt sajnos bármi megtörténhet... Az erősebb szelektálás sem zárható ki.

Írtam egy levelet a kiadónak is, amikor itt feltettem a kérdést. 

Lehet, hogy később előjön majd a téma, de hivatalosan azt írták, hogy egyelőre a csúszásokon kívül mástól nem kell tartani. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, kdani20 írta:

Írtam egy levelet a kiadónak is, amikor itt feltettem a kérdést. 

Lehet, hogy később előjön majd a téma, de hivatalosan azt írták, hogy egyelőre a csúszásokon kívül mástól nem kell tartani. 

Nyilván most még nem lesznek drasztikus változtatások. Legalábbis azonnal biztos nem. És reméljük a legjobbakat. De a jövő állandó mozgásban van.

Hozzászólás ideje:

Ne legyen szelektálás. Akkor inkább az ilyen-olyan színezőfüzeteket meg enciklopédiákat engedjétek el. A papírhiány sem fog örökké tartani, aztán gáz lesz, ha egy űr tátong egy ilyen fontos sorozat közepén.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

A Szukitsnak mi köze a színezőfüzetekhez?

Nem kell szó szerint venni, arra utaltam, hogy léteznek a képregényeknél kevésbé fontos kiadványok is.

Hozzászólás ideje:
2021. 11. 12. - 11:21, Whill írta:

Ne legyen szelektálás. Akkor inkább az ilyen-olyan színezőfüzeteket meg enciklopédiákat engedjétek el. A papírhiány sem fog örökké tartani, aztán gáz lesz, ha egy űr tátong egy ilyen fontos sorozat közepén.

Star Wars-ból ilyet nem adnak ki.

10 órával ezelőtt, HeirToGrievous írta:

A Witcher színezőt például ők adták ki.

De az nem Star Wars volt.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hasonló már készült korábban, de az még a sorozat befejezése előtt került ki. 

Ez tekinthető a War of the Bounty Hunters végleges olvasási ajánlásnak:

FB_IMG_1644866322071.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
2022. 02. 16. - 14:14, Darth Revan9 írta:

Nos, mivel nálunk csak gyűjteményes kötetek jelennek meg, így csak az számít, hogy a War of the Bounty Hunters mini jöjjön ki elsőnek, utána mindegy mi jön.

Persze, tudom. De én pl össze szeretném majd várni a köteteket, és egyben az ajánlás szerint olvasni. Azért raktam ki a képet, hátha más is így lesz vele. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, kdani20 írta:

Persze, tudom. De én pl össze szeretném majd várni a köteteket, és egyben az ajánlás szerint olvasni. Azért raktam ki a képet, hátha más is így lesz vele. :)

Az nálunk nagyon sok idő lesz. Nem tudom elképzelni azt, hogy idén az összes Fejvadászok Háborúja képregény gyűjtemény megjelenjen.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Az nálunk nagyon sok idő lesz. Nem tudom elképzelni azt, hogy idén az összes Fejvadászok Háborúja képregény gyűjtemény megjelenjen.

Nekem nem gond, nem sietek. :D 

A SW és korábbi Vader sorozatokat is összevártam, és egyben olvastam el tavaly nyáron. :D

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Most nézem munkában a Fejvadászok háborúja alap minit. Az egyik képen a negyedik számban Qi'ra arról beszél, hogy mozgásba lendítik a terveik következő fázisát. Az egyik Qi'ra mintha egy Sith holokront lebegtetne maga előtt. Qi'ra tudja használni az Erőt?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.