Hozzászólás ideje: 2021. Április 28.4 éve Gondolom szépen sorban kap az 5 BB tag posztert vasárnapig, hétfőn meg kap egyet Omega.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 28.4 éve A csapat tagjainak plakátjai mehetnek ide, plusz természetesen a konkrétan róluk szóló diskurzus is.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 29.4 éve Úgy látszik Hunter a főnök. Továbbra is Rambo jut eszembe róla. Szerkesztve: 2021. Április 29.4 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2021. Április 29.4 éve 2 hours ago, Ody Mandrell said: Úgy látszik Hunter a főnök. Továbbra is Rambo jut eszembe róla. Szerintem anno az alkotókat is Rambo ihlette meg.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 29.4 éve Pont most akartam berakni. Alakulunk. Holnap vajon Wrecker jön?
Hozzászólás ideje: 2021. Április 29.4 éve 13 minutes ago, Bence1997 said: Pont most akartam berakni. Alakulunk. Holnap vajon Wrecker jön? Vagy Tech vagy Crosshair vagy Omega.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 29.4 éve 25 perccel korábban, Yoda József írta: Ma Echo van soron: Nekem még mindig hihetetlen kicsit, hogy él. Jó lesz megnézni hétvégén a szabadítását.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 29.4 éve 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem még mindig hihetetlen kicsit, hogy él. Jó lesz megnézni hétvégén a szabadítását. Méltó a nevéhez! Immár Ő maga egy visszhang már! A TCW echója... És Echója!
Hozzászólás ideje: 2021. Április 30.4 éve 8 minutes ago, Ody Mandrell said: Ezek a videóban klónok rohamosztagosok? Nos, lényegében már azt a szerepet töltik be.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 30.4 éve A Birodalmi hadsereg később sorozott volt, így érdekes lesz látni mi történik ezekkel a klónokkal.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 30.4 éve Egy évvel a coruscanti csata után már rengeteg sorozott ember volt, öt évvel utána pedig lényegében már csak egy-két kisebb osztagot alkottak klónok. A Rebelsből tudjuk, hogy volt klón, ami nyugdíjba vonult, más művek szerint azok, amik a Birodalom állományában maradtak, főleg kiképzők lettek. Érdekes lesz ezt élesben látni. És nagyon remélem, hogy találkozhatunk még Cody-val. Jó lenne látni, hogyan élte meg azt, hogy ő habozás nélkül végrehajtotta a 66-os parancsot. A TCW záró epizódjai attak már támpontot a rövidtávú lefolyásra. Ez alapján a klónok az inhibitor chip aktiválása után elvesztik a baráti kapcsolatot köztük és a Jedik között, de vajon ez hosszú távon is fennmarad?
Hozzászólás ideje: 2021. Április 30.4 éve @Dzséjt ha szoktál nézni spotokat. Spoiler Cody találkozni fog Rexel, ez benne volt az egyik spotban.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 30.4 éve @Ody Mandrell Hol? Spoiler Nem kevered azzal a kamuképes "leak"-kel a 4chanról?
Hozzászólás ideje: 2021. Május 1.4 éve Írtam egy kicsit a kánon 3 klónkommandójáról. https://www.facebook.com/1860419514176777/posts/2928605017358216/?sfnsn=mo
Hozzászólás ideje: 2021. Május 1.4 éve 1 minute ago, Ody Mandrell said: Jó volt a sorozat kezdete előtt pár sort olvasni róluk. Örülök, hogy tetszett.
Hozzászólás ideje: 2021. Május 1.4 éve Megjött a Bad Batch utolsó előtti tagja, Crosshair is: Szerkesztve: 2021. Május 1.4 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2021. Május 1.4 éve Crosshair akcióban. Ha megfigyelitek, Crosshairt csak a havas bolygón lévő csatában és a Kaminoi jelenetekben látjuk. Szerkesztve: 2021. Május 2.4 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.