Ody Mandrell Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 (edited ) 4. rész - The Village Bride / A falu arája Írta: Takahito Oonishi, Hitoshi Haga Rendezte: Hitoshi Haga Helyszín: Keelia Szereplők: Asu - Yūma Uchida / Christopher Sean F - Asami Seto / Karen Fukuhara Haru - Megumi Han / Nichole Sakura Izuma - Yoshimitsu Shimoyama / Andrew Kishino Saku - Mariye Ise / Stephanie Sheh Valco - Takaya Kamikawa / Cary-Hiroyuki Tagawa Érdekességek - "A Kinema Citrus és a rendező, Hitoshi Haga a saját, igazán egyedi stílusukkal álltak elő. Nagyra becsülik a csendet, a megfigyelést, és a természetes világot." - Josh Rimes (executive producer, Lucasfilm Ltd.) - "Be akartam mutatni a saját Star Wars elképzelésemet, ami egy kissé merésznek/önteltnek hangzik, de olyan ötletekkel álltam elő, amiket látni szeretnék a Star Wars univerzumában." - Hitoshi Haga ("A falu arája" rendezője, Kinema Citrus) - "Az Erő a természetben áramlik, és úgy hiszem, hogy vannak olyan helyek, ahol a kettő összhangban áll. Tehát, ezen kultúrát valló emberek a természetet, így az Erőt védelmezik." - Hitoshi Haga ("A falu arája" rendezője, Kinema Citrus) Concept Art galéria View post on imgur.com Edited May 2, 2023 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Szerintem ez a rész simán el mehetne amúgy kánonnak 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Na ezzel a résszel kb. úgy voltam, hogy az eleje fura volt, aztán a közepénél elkezdett érdekelni, a végére meg hamar végelett, mondjuk furán is - itt nem éppen a történetre értem. Középszernek jó volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 On 9/22/2021 at 5:16 PM , NorbiLordi said: Szerintem ez a rész simán el mehetne amúgy kánonnak Végülis, igen. Mert ez tényleg egy poszt ep3 helyzet, és nincsenek benne olyan kontinuitási összevisszaságok mint a Ronin-ban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 (edited ) Ebben a stílusban és hangulatban megnéznék egy hosszabb, nagyobb költségvetésű Star Wars animesorozatot/filmet Egy rövidebb epilógus hiányzott csak a végéről, kicsit hirtelen ért véget 9/10 Legjobb rész eddig rendezésileg és produkciós értékben. Edited September 24, 2021 by Yoda József 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Az eleje nem fogott meg, de úgy a 6-7. percnél beindult, aztán valóban, túl hamar vége lett. Az eddigi 4 rész közül így is ez a legjobb, bár így sem érzek késztetést, hogy bármikor is újra nézzem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Tetszett a képi világ és mondhatjuk, hogy a rész is! Eddig 4-ből kettő nem kuka. Nálam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 (edited ) Nem volt rossz, még hangulatosnak is mondanám. Tetszettek a két jedi beszélgetései, és az alapsztori is jó volt, habár semmi egetverő. Viszont az is igaz, hogy egy 18 perces egyszeri próbálkozástól talán nem is kellene többet várni. 10/7,5 Edited September 27, 2021 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Eleinte nem nagyon tudtam hova tenni ezt az epizódot, de a hangulatát tekintve ez tetszett talán eddig a legjobban. A jedi-szál érdekelt volna jobban is, hogy ki ő és mi történt vele. Így a rész során eléggé háttérbe volt szorítva és leginkább egy ilyen titokzatos, rejtelmes hősként láthattuk őt. Akik inkább a fókuszban voltak, a szerelmes pár és a bolygón kialakuló konfliktus nem volt rossz, de annyira emlékezetes sem számomra. Azt mindenesetre jól mutatta be, hogy a falusiak kiszolgáltatottsága nem ért véget a háborúval és a Birodalmi éra sem kecsegtet túl sok jóval számukra. Ami szintén nagyon tetszett, az a bolygó és annak környezetének a bemutatása. Az egy nagyon jópofa kis elem volt, hogy az emlékeket így vissza lehetett idézni, egy ilyen megnéznék a mi világunkban is. A vizuális megvalósítás, a rajzstílus és a zene ebben az epizódban volt a legkiemelkedőbb az általam eddig látott Visionsök közül. A végén lévő feloldás ugyan hangulatos volt, ahogy a jedi felfedte magát, de valahogy olyan rövidnek éreztem az egészet, még elnéztem volna egy darabig. Azt is a rész javára írom, hogy a B1-eseket ritkán látni ilyen fenyegetőnek, mint ahogy itt láthattuk. Egy jó kis kaland volt ez, de nálam nem szárnyalta túl az előző epizódot. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Tegnap delutan neztem. Ma mar nem is emlekszem mi volt benne. Azt hiszem ez sokat elmond. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Talán az eddigi legjobb rész volt a sorozatban. Az elején volt egy kis építkezés, de az kellett is. Nagyon tetszett. Simán elmenne kánonnak is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts