Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. (szerkesztve) 4. rész - The Village Bride / A falu arája Írta: Takahito Oonishi, Hitoshi Haga Rendezte: Hitoshi Haga Helyszín: Keelia Szereplők: Asu - Yūma Uchida / Christopher Sean F - Asami Seto / Karen Fukuhara Haru - Megumi Han / Nichole Sakura Izuma - Yoshimitsu Shimoyama / Andrew Kishino Saku - Mariye Ise / Stephanie Sheh Valco - Takaya Kamikawa / Cary-Hiroyuki Tagawa Érdekességek - "A Kinema Citrus és a rendező, Hitoshi Haga a saját, igazán egyedi stílusukkal álltak elő. Nagyra becsülik a csendet, a megfigyelést, és a természetes világot." - Josh Rimes (executive producer, Lucasfilm Ltd.) - "Be akartam mutatni a saját Star Wars elképzelésemet, ami egy kissé merésznek/önteltnek hangzik, de olyan ötletekkel álltam elő, amiket látni szeretnék a Star Wars univerzumában." - Hitoshi Haga ("A falu arája" rendezője, Kinema Citrus) - "Az Erő a természetben áramlik, és úgy hiszem, hogy vannak olyan helyek, ahol a kettő összhangban áll. Tehát, ezen kultúrát valló emberek a természetet, így az Erőt védelmezik." - Hitoshi Haga ("A falu arája" rendezője, Kinema Citrus) Concept Art galéria View post on imgur.com Szerkesztve: 2023. Május 2. - Ody Mandrell Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 22. Szerintem ez a rész simán el mehetne amúgy kánonnak 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23. Na ezzel a résszel kb. úgy voltam, hogy az eleje fura volt, aztán a közepénél elkezdett érdekelni, a végére meg hamar végelett, mondjuk furán is - itt nem éppen a történetre értem. Középszernek jó volt. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. On 9/22/2021 at 5:16 PM , NorbiLordi said: Szerintem ez a rész simán el mehetne amúgy kánonnak Végülis, igen. Mert ez tényleg egy poszt ep3 helyzet, és nincsenek benne olyan kontinuitási összevisszaságok mint a Ronin-ban. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. (szerkesztve) Ebben a stílusban és hangulatban megnéznék egy hosszabb, nagyobb költségvetésű Star Wars animesorozatot/filmet Egy rövidebb epilógus hiányzott csak a végéről, kicsit hirtelen ért véget 9/10 Legjobb rész eddig rendezésileg és produkciós értékben. Szerkesztve: 2021. Szeptember 24. - Yoda József 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 26. Az eleje nem fogott meg, de úgy a 6-7. percnél beindult, aztán valóban, túl hamar vége lett. Az eddigi 4 rész közül így is ez a legjobb, bár így sem érzek késztetést, hogy bármikor is újra nézzem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Tetszett a képi világ és mondhatjuk, hogy a rész is! Eddig 4-ből kettő nem kuka. Nálam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. (szerkesztve) Nem volt rossz, még hangulatosnak is mondanám. Tetszettek a két jedi beszélgetései, és az alapsztori is jó volt, habár semmi egetverő. Viszont az is igaz, hogy egy 18 perces egyszeri próbálkozástól talán nem is kellene többet várni. 10/7,5 Szerkesztve: 2021. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Eleinte nem nagyon tudtam hova tenni ezt az epizódot, de a hangulatát tekintve ez tetszett talán eddig a legjobban. A jedi-szál érdekelt volna jobban is, hogy ki ő és mi történt vele. Így a rész során eléggé háttérbe volt szorítva és leginkább egy ilyen titokzatos, rejtelmes hősként láthattuk őt. Akik inkább a fókuszban voltak, a szerelmes pár és a bolygón kialakuló konfliktus nem volt rossz, de annyira emlékezetes sem számomra. Azt mindenesetre jól mutatta be, hogy a falusiak kiszolgáltatottsága nem ért véget a háborúval és a Birodalmi éra sem kecsegtet túl sok jóval számukra. Ami szintén nagyon tetszett, az a bolygó és annak környezetének a bemutatása. Az egy nagyon jópofa kis elem volt, hogy az emlékeket így vissza lehetett idézni, egy ilyen megnéznék a mi világunkban is. A vizuális megvalósítás, a rajzstílus és a zene ebben az epizódban volt a legkiemelkedőbb az általam eddig látott Visionsök közül. A végén lévő feloldás ugyan hangulatos volt, ahogy a jedi felfedte magát, de valahogy olyan rövidnek éreztem az egészet, még elnéztem volna egy darabig. Azt is a rész javára írom, hogy a B1-eseket ritkán látni ilyen fenyegetőnek, mint ahogy itt láthattuk. Egy jó kis kaland volt ez, de nálam nem szárnyalta túl az előző epizódot. 2 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Tegnap delutan neztem. Ma mar nem is emlekszem mi volt benne. Azt hiszem ez sokat elmond. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 6. Talán az eddigi legjobb rész volt a sorozatban. Az elején volt egy kis építkezés, de az kellett is. Nagyon tetszett. Simán elmenne kánonnak is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.