Ody Mandrell Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 (edited ) 5. rész - The Ninth Jedi / A kilencedik Jedi Írta: Kenji Kamiyana Rendezte: Kenji Kamiyana Helyszín: Hy Izlan Szereplők: Ethan - Hiromu Mineta / Masi Oka Hanbei - Jin Urayama / Adam Seitz Hen Jin - Daisuke Hirakawa / Michael Sinterniklaas Homen - Hinata Tadokoro / Patrick Seitz Juro - Tetsuo Kanao / Andrew Kishino Lah Kara - Chinatsu Akasaki / Kimiko Glenn Lah Zhima - Shin-ichiro Miki / Simu Liu Niizo - Rina Sato / Eva Kaminsky Roden - Kazuya Nakai / Greg Chun Toguro - Ryota Takeuchi / Kyle McCarley 99-99 "Four-Nines" Érdekességek - "Több szabad kezet kaptunk, mint amire számítottam. Ez valószínűleg még nagyobb nyomást helyezett a rendezőre. Elvégre, ez a Star Wars. Őszintén szólva, nincs nagyobb kihívás a teljes szabadságnál." - Mitsuhisa Ishikawa (a Production I. G alapítója) - "Ha Star Wars filmet csináltam volna, ezt a jelenetet akartam volna megcsinálni. Az első megjelenésekor láttam a VI. epizódot. Az erdőben zajló üldözéses jelenet irama felejthetetlen volt". - Kenji Kamiyama ("A Kilencedik Jedi" rendezője, Production I. G) - "Amikor megláttam a jelenetet, amiben a fénykard először megjelent, igazán természetesen kapott el az dallamosság. Talán az Erő hatalma volt az." - Nobuko Toda ("A Kilencedik Jedi" zeneszerzője) Concept Art galéria View post on imgur.com Edited May 2 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Tetszetős rész volt, nálam top 3. Tetszik, hogy a fénykardok színe attól függ ki mennyire erős az erőben és hogy mennyire erős benne a világos vagy a sötét oldal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Ez a történet tényleg tetszett és még el is tudnám képzelni a kánonban, bár igaz, volt 1-2 baromság itt is. Ugye ez 2 történetből állt össze, egy lánynak kell elvinni néhány fénykardot az újrakovácsolódó jedi rendnek. Ha lesz 2. évada a szériának - amely szinte tuti - eltudom képzelni, hogy ezt a történetet folytatják. Érdekes ötlet volt a fénykardszínek változtatása. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Amúgy bírtam az öreg droidot, ahogy teázik (vagy olajozik? ) a priccsen, és aztán nagy világfájdalommal indul el. Ez is tipik anime, de ez tetszett 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Ezt a részt is nagyon adtam, talán egy kicsit a tempóval volt problémám, el lett nyújtva feleslegesen. Tetszett a színváltós fénykardkoncepció, és a "fénykardkovács" kifejezés is értelmet nyert az olajozós droidot széjjel adtam 9/10 Csatlakozik a Village Bride mellé. És ha jól hallottam, használták a Rey's Theme-t, kicsit átdolgozva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Na ez tetszett, érdekes volt a sztori és az animáció is. Az olajat szürcsölő droid nagyon vicces lett. Igazából, ha sokezer évvel korábban játszódna ez a történet, akár elmehetne canon-nak is (a Legendsben is megtörtént, hogy a Jedik már egyszer-kétszer eljutottak a kipusztulás szélére). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Na, nekem eddig ez a legjobb! Egy kis Old Republic érzet, egy kis Gathering hangulat és mellé ep 7 szerű zenék, jól felkonferált kis mese, eleje, vége! Ha ez lenne a színvonal nem lenne panaszom! Ja és különleges fénykardok is voltak, azok mindig megörvendeztetnek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 7 hours ago, Nute Gunray said: Na ez tetszett, érdekes volt a sztori és az animáció is. Az olajat szürcsölő droid nagyon vicces lett. Igazából, ha sokezer évvel korábban játszódna ez a történet, akár elmehetne canon-nak is (a Legendsben is megtörtént, hogy a Jedik már egyszer-kétszer eljutottak a kipusztulás szélére). Nos ogazából nincs semmi olyan a sztoriban ami behatárolná hogy mikor játszódna. Szóval simán lehet kanonizálható sztori. Ellenben a The Duel-el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 Az előzetes hírek alapján erre voltam a legkíváncsibb, hiszen az EPIX után játszódik. Ehhez képest kicsit se füle se farka volt az egész. A most már totál ötlettelen jedi-sith konfliktust helyezték a sztori alapjául, ami Palpatine halála után már kissé gyenge. Itt most nagyon lehetett érezni, hogy ez egy alternatív univerzuma az SW-nek. 10/6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Ebben a részben szinte minden egyben volt. A vizuális megvalósítás, az akciók és a történet terén is eddig ez a rész tetszett a leginkább. Végig megvolt ez a különleges atmoszférája ennek az epizódnak, hogy ott van ez a rejtély a háttérben a jedikkel és Juroval, akiről nem tudni pontosan mik is a pontos szándékai. Közben a lány és az apja sztorija is bekapcsolódott, ami építette ezt a sepciális hangulatot a fénykardokkal, amelyeket le kell szállítani, de közben rajtuk ütnek a rosszfiúk. Végig lekötött ez az epizód, igzultam a kiscsajért, meg Ethanért is, láthattunk egy jó kis összecsapást a végén és ha az egyes epizódok világát nézem, akkor ennek a háttere érdekel a legjobban az eddig látottak közül (a Village Bride mellett), hogy mi is zajlik ebben az univerzumban és szívesen megnéznék egy folytatást. Az öreg pilóta droid is jó volt, kicsit a yerba mate teára emlékeztett engem az amit iszogatott, de nekem a kedvencem a kis aranydroid volt, olyan igazi SW-s segítőtárs volt ő Kara mellett, mint amilyen R2, vagy BB-8 szokott lenni, kár hogy ő igazán nem csillogtathatta meg magát. Nagyon tettszett az egész és ennek a résznek folytatása miatt várnám is a második évadot! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted August 6 Share Posted August 6 Szenzációs volt ez az rész. Nagyon csavaros és jó sztori volt. Imádtam elejétől a végéig. Remélem, lesz hozzá egyszer folytatás. Egy ehhez hasonló Régi Köztársaság filmet nagyon szívesen megnéznék. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts