Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Amelie technósabb, Sasha inkább trance. Nekem ez utóbbi jobban tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Igen De azért elmentettem, majd ha trancesebb hangulatban leszek akkor előveszem 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 20. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 6. Kis underground metal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. Egy klasszikus. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 12. Az emberi szervezetnek szüksége van egy kis anime zenére, legalábbis az enyémnek biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. (szerkesztve) Szerkesztve: 2020. Május 23. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. @Bomarr ismered? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Hajjaj, imádom A 90-es évekbeli eurodance a gyengém. Egy másik klasszikus: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 23. Volt ezekből egy rakat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Volt ezekből egy rakat. Ez is remek! Ha már európai pop zene, akkor itt egy másik, ami ugyan nem eurodance és nem is 90-es évek viszont elég emlékezetes. Bár ez főleg a "klipp" miatt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 24. 53 perccel korábban, Bomarr írta: Bár ez főleg a "klipp" miatt Gondolom ezt is ismered? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Mostanában Phil Collins-ot hallgatok én is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Tini korom meghatározó klipje 1 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. 2:51 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. 2 perccel korábban, Nute Gunray írta: 2:51 Aki érti, érti 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Nekem ez a klip mindig ijesztő volt gyerekkoromban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. 52 minutes ago, Nute Gunray said: Nekem ez a klip mindig ijesztő volt gyerekkoromban. Ha már itt tartunk, nekem a Pink Floydtól az Another Brick in the Wall volt ilyen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. 13 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Phil Collins A név ismerős, de már az idejét sem tudom mikor hallottam utoljára. De már akkor sem használtam a Phil Collins nevet, mikor te a világra jöttél. Ezt nem hagyhattam ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. 4 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 9. Imádom ezt a dalt, de a klipjét még sosem láttam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.