NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 18. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Nem láttam a Vikingeket, de imádom a Wardrunát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 19. 7 órával ezelőtt, LordGravon írta: Nem láttam a Vikingeket, de imádom a Wardrunát. Akkor már: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 20. (szerkesztve) Pár éve láttam először az Avatárt és azóta örök kedvenc. Mint ex-WoW-os, a játék soundtrackjét is szeretem néha hallgatni. Szerkesztve: 2020. Október 20. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Rákaptam a The HU-ra, hála a Jedi: Fallen Ordernek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. 4 órával ezelőtt, LordGravon írta: Rákaptam a The HU-ra, hála a Jedi: Fallen Ordernek. Én már ismertem őket korábbról is, de mikor az Aréna jelenetnél megszólalt a zene az tiszta libabőr volt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 24. 2020. 10. 23. - 17:08, NorbiLordi írta: Én már ismertem őket korábbról is, de mikor az Aréna jelenetnél megszólalt a zene az tiszta libabőr volt Hangulatos volt, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 27. (szerkesztve) NEXO · Doxycyclin ( Original) FREE TRACK Szerkesztve: 2020. Október 27. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 4. Imádom. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 4. Jó lenne már koncerten ezt a verziót hallani és nem a zongorást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 4. On 10/23/2020 at 12:43 PM , LordGravon said: Rákaptam a The HU-ra, hála a Jedi: Fallen Ordernek. Hallgasd meg a Papa Roach énekesével közösen készített verziót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 4. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jó lenne már koncerten ezt a verziót hallani és nem a zongorást. Egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 9. (szerkesztve) Lehet, hogy a Sötét Főnix nem volt az egyik legjobb X-Men film, de Hans Zimmer szokásához híven fantasztikus zenét szolgáltatott hozzá. Sőt, szerintem ez az egyik legemlékezetesebb soundtrack a franchiseból. 2020. 11. 04. - 18:32, caseyjones írta: Hallgasd meg a Papa Roach énekesével közösen készített verziót! Nekem jobban tetszik az eredeti változat, de köszi az ajánlatot. Szerkesztve: 2020. November 9. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Berakom ide, hátha valaki szereti a Fantasy power metált, és meghallgatja ezt a 14 percnyi tömény gyönyörűséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 14. Nem elég, hogy a feldolgozás remek, még a csaj is szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 15. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 17. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.