Hozzászólás ideje: 2020. Október 19.4 éve 7 órával ezelőtt, LordGravon írta: Nem láttam a Vikingeket, de imádom a Wardrunát. Akkor már:
Hozzászólás ideje: 2020. Október 20.4 éve Pár éve láttam először az Avatárt és azóta örök kedvenc. Mint ex-WoW-os, a játék soundtrackjét is szeretem néha hallgatni. Szerkesztve: 2020. Október 20.4 éve - LordGravon
Hozzászólás ideje: 2020. Október 23.4 éve 4 órával ezelőtt, LordGravon írta: Rákaptam a The HU-ra, hála a Jedi: Fallen Ordernek. Én már ismertem őket korábbról is, de mikor az Aréna jelenetnél megszólalt a zene az tiszta libabőr volt
Hozzászólás ideje: 2020. Október 24.4 éve 2020. 10. 23. - 17:08, NorbiLordi írta: Én már ismertem őket korábbról is, de mikor az Aréna jelenetnél megszólalt a zene az tiszta libabőr volt Hangulatos volt, az biztos.
Hozzászólás ideje: 2020. Október 27.4 éve NEXO · Doxycyclin ( Original) FREE TRACK Szerkesztve: 2020. Október 27.4 éve - NorbiLordi
Hozzászólás ideje: 2020. November 4.4 éve Szerző Jó lenne már koncerten ezt a verziót hallani és nem a zongorást.
Hozzászólás ideje: 2020. November 4.4 éve On 10/23/2020 at 12:43 PM , LordGravon said: Rákaptam a The HU-ra, hála a Jedi: Fallen Ordernek. Hallgasd meg a Papa Roach énekesével közösen készített verziót!
Hozzászólás ideje: 2020. November 4.4 éve 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jó lenne már koncerten ezt a verziót hallani és nem a zongorást. Egyetértek.
Hozzászólás ideje: 2020. November 9.4 éve Lehet, hogy a Sötét Főnix nem volt az egyik legjobb X-Men film, de Hans Zimmer szokásához híven fantasztikus zenét szolgáltatott hozzá. Sőt, szerintem ez az egyik legemlékezetesebb soundtrack a franchiseból. 2020. 11. 04. - 18:32, caseyjones írta: Hallgasd meg a Papa Roach énekesével közösen készített verziót! Nekem jobban tetszik az eredeti változat, de köszi az ajánlatot. Szerkesztve: 2020. November 9.4 éve - LordGravon
Hozzászólás ideje: 2020. November 14.4 éve Berakom ide, hátha valaki szereti a Fantasy power metált, és meghallgatja ezt a 14 percnyi tömény gyönyörűséget.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.