Hozzászólás ideje: 2021. Március 6.4 éve Szerző Karantén után az elsők között vállalok be egy ilyet, cseh barátainknál.
Hozzászólás ideje: 2021. Március 10.4 éve 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Rég hallgattam már Lordit. Még mindig zseniális! Haverom innen adta a nicknevem, mert mindig azt hallgattam
Hozzászólás ideje: 2021. Március 10.4 éve 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: Haverom innen adta a nicknevem, mert mindig azt hallgattam Ah i see you are a man of culture as well.
Hozzászólás ideje: 2021. Március 11.4 éve Ha már úgyis itthon kell lennünk, akkor hallgassunk zenét, az mindig jó. Nálam most ez szól: Ti mit hallgattok?
Hozzászólás ideje: 2021. Március 11.4 éve Nekem inkább DJ-k mennek a háttérben, 1-2 órás szettekkel elmegy az idő
Hozzászólás ideje: 2021. Március 12.4 éve Ha azt hiszitek, hogy Puzsér: Karantén Karácsony Crazy Horse Tech Trance Astral Mixénél nincs durvább, akkor had mutassam be nektek ezt a remekművet.
Hozzászólás ideje: 2021. Március 13.4 éve Szerző Még hogy régen minden kulturált volt! Egy pedofil szám a hetvenes évekből.
Hozzászólás ideje: 2021. Március 13.4 éve Marha jó szám de pár hónapja én is megállapítottam hogy a szövege nem öregedett túl jól Azt egyébként tudtad, hogy a kislány a klipben a jobbikos Morvai Krisztina? Nem viccelek. 11 éves volt a klip idején.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.