Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Legjobb!

+ 2 :D Én a filmet is láttam idén megint. :P

Ody: a Halo egy remek szám, és jó lehetett ez a párizsi koncert :)

Hozzászólás ideje:

Az egyik legütősebb és leghatásosabb finálé, amit eddig filmben láttam. :)

http://www.youtube.com/watch?v=aF4J7GA335c

Ez a zene egy lenyúlás. Anno Bonnie Tyler énekelte és az 1984-es Gumiláb című filmnek volt a zenéje melyben a fiatal Kevin Bacon tündökölt. A címe pedig : holding out for a hero.

Hozzászólás ideje:

Ez a zene egy lenyúlás. Anno Bonnie Tyler énekelte és az 1984-es Gumiláb című filmnek volt a zenéje melyben a fiatal Kevin Bacon tündökölt. A címe pedig : holding out for a hero.

Mi abban a lenyúlás, hogy elénekeltek egy jó számot, ami illett is az eseményekhez? :)

Jézus úristen. :D

Most mi van? >.<

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Mi abban a lenyúlás, hogy elénekeltek egy jó számot, ami illett is az eseményekhez? :)

Most mi van? >.<

Magyar részről értettem. Ha jól tudom ez a dal megjelent egy magyar popénekesnő albumán.

Hozzászólás ideje:

Magyar részről értettem. Ha jól tudom ez a dal megjelent egy magyar popénekesnő albumán.

Azt nem tudtam, mondjuk ez a része talán nem a legjobb, de hát azok után, hogy Korda Gyuri énekelt a Keresztapa zenéjére... :D

Hozzászólás ideje:

Egyetértek, imádom ahogy lefordították, tartalmilag az eredetivel vetekszik. Ha választanom kéne melyik a kedvenc jelenetem a négy Shrek film közül biztos ezt választanám, annyira el lett találva

A címe pedig : holding out for a hero.

Pontosabban I need a hero :peace:

Szerk.: Bocs , neked van igazad, csak mindkét néven ismert - én I need a heroként ismertem

Ha már egyszer elénekelte miért ne? A jogdíjat biztos megfizette (vagy megfizették a szinkronstúdióban) és ezzel is népszerűsíti az eredetit

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Rém viccesnek találtam, amikor láttam :) De a Frenkie által említett filmben sokkal jobban szeretem.

Hozzászólás ideje:

Egyetértek, imádom ahogy lefordították, tartalmilag az eredetivel vetekszik. Ha választanom kéne melyik a kedvenc jelenetem a négy Shrek film közül biztos ezt választanám, annyira el lett találva

Ráadásul a második rész lett a legjobb, főként emiatt a jelenet miatt. A második nagy kedvencem a negyedik rész és csak utána jön az első és a harmadik. Utóbbi sajnos egy-két jó poéntól eltekintve rém unalmas volt.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom hányan láttátok a Jézus Krisztus szupersztárt (én hétfőn voltam a Madách-ban, nagyszerű volt az előadás), de mindenkinek ajánlani tudom, nem csak keresztényeknek. Andrew Lloyd Webber zenéje fantasztikus. Itt van a kedvenc részem a darabból, egy kis kedvcsinálóként :) :

http://www.youtube.com/watch?v=BPi2r2j70Zc

Hozzászólás ideje:

Nem tudom hányan láttátok a Jézus Krisztus szupersztárt (én hétfőn voltam a Madách-ban, nagyszerű volt az előadás), de mindenkinek ajánlani tudom, nem csak keresztényeknek. Andrew Lloyd Webber zenéje fantasztikus. Itt van a kedvenc részem a darabból, egy kis kedvcsinálóként :) :

Remek musical, Webber egyik legjobbja. :) A filmváltozat zenéje egyik első lemezeim egyike volt anno. Örülök, hogy tetszett. :)
Hozzászólás ideje:

Ráadásul a második rész lett a legjobb, főként emiatt a jelenet miatt. A második nagy kedvencem a negyedik rész és csak utána jön az első és a harmadik. Utóbbi sajnos egy-két jó poéntól eltekintve rém unalmas volt.

Nagyjából én is így vagyok a sorrenddel, és abban is egyetértünk, hogy a zárójelenet valami frenetikus ezzel a zenével. :) Nekem egyébként a második rész azért is a kedvencem, mert nagyon jól keverik a történetet, jó pár meglepetést tartogatnak egészen a végéig.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Remek musical, Webber egyik legjobbja. :)

Sok jó zenét szerzett, nálam mindenek felett Az Operaház Fantomja áll. Az egyik legjobb mű, amit valaha írtak :)

Hozzászólás ideje:

Sok jó zenét szerzett, nálam mindenek felett Az Operaház Fantomja áll. Az egyik legjobb mű, amit valaha írtak :)

Valóban, az is benne van az első háromban a Macskákkal együtt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.