Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Mikor lesz új Lost rész? Holnap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Mikor lesz új Lost rész? Holnap?Szerdán lesz leszedhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Supernatural - 6. évad spoiler! Spoiler: Állítólag Jim Beaver (Bobby) és Misha Collins (Cas) aláírtak a 6. évad 1-2. részére, úgyhogy biztosan láthatjuk még őket, még ha nem is főbb szerepben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Szerdán lesz leszedhető. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. A 24-ből ha jól látom még van 3 rész. Mikor lesznek ezek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. SupNat - 6. évad Spoiler: Bobbyra számítottam, de Casre nem. Mindenesetre ez örömteli hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. A 24-ből ha jól látom még van 3 rész. Mikor lesznek ezek? Holnap, és még 2 utána következő hét. SupNat Spoiler: Bobby a twitterén írta már biztosra valamikor hogy benne lesz a 6. évadban, de Casnak jobban örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Castle 2x22 Spoiler: "Hey! I froze time!" - ezen percekig szakadtam Pedig a feliratot még el is cseszték (ennyi meló után egy ilyen szópoént így elbarmolni...).Ezek az évődések Castle és Beckett között, nagyon ott vannak. De bírtam, mikor Ryan benyögi, hogy a zsaru mindig hoz "véletlen" kávét Beckett-nek, erre Castle elkomorodik, Esposito meg néz azzal a "ez rossz vicc volt" pofával és rázza a fejét, Ryan meg szépen lassan kapcsol. Utána már csak hab volt a tortán, ahogy Castle és Beckett egyszerre jöttek rá a megoldásra és egymást fejezték be. Szerintem az őrs már rég összeboronálta őket és csak röhögnek azon, amit művelnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Nekem nem úgy alakult a tegnap, hogy bármi sorozatot nézzek, szóval ma lesz Castle, de még FF és múlt heti House is. Most az egyszer remélem, hogy a 24-hez nem ma lesz felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. A hős alakulat Ez az utolsó rész remek volt Kár, hogy a sorozat egészére ezt nem lehet elmondani, a korábbi véleményemet tartom továbbra is. Többet vártam tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Most olvastam a Sorozatjunkie-n, hogy milyen sorozatokra számíthatunk jövőre... Ez a Terra Nova egész jól hangzik. Bár első ránézésre azt hittem, hogy egy Avatar spin-off. http://www.sorozatjunkie.hu/2010/05/17/201...i-7-terra-nova/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Castle 2/22: nagyon jó rész volt, Dzséjt, az általad említett momentumok meg pláne De az se volt semmi, ahogy végül a leányzó döntött, hogy mit tegyen FF is jó volt, kár, hogy vége lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Nálam is a Terra Nova a nyerő, főleg mivel 24 és Lost írógárda, és az AVatárból ha jól emlékszem látványtervező dolgozik majd rajta. Egyedül a midseason nem tetszik, mert az nem ígér sok részt. Ja meg a Will Arnettes szitkom is jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Huha, ez a Terra Nova jól néz ki. Lehet, hogy elkezdek, majd én is sorozatokat nézni? (Csak SP-t nézek) (Talán a Spartacus-t elkezdem korábban, az nagyon tetszik!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Egyik szemem sír a másik nevet Karrde. Eszméletlenül jó volt ez a 24, Jack átment terminátorba, és istenemre mondom fogalmam sincs mi lesz itt az évadzáróban! Mivel már csak egy rész lesz, és lezárul egy korszak... Az egyik legjobb sorozat utolsó 2 része lesz jövő héten. Itt a bemutatója: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Jövő héten vége??? Megvárom a feliratot, még nincs, és utána nézem meg. No és a trailert is. House 6/20 Spoiler: Kissé kemény rész volt, de jó. Nekem bejött ez a terápiás megoldás. Szegény House, mindenki happy körülötte, neki meg nem segít semmi/senki. Várható volt valami ilyen így az évad vége felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. House évadzáró Spoiler: Az igen, jó kis évadzáró volt. Szegény nőt sajnáltam, rossz lehet, hogy rossz időben van valaki rossz helyen és ez lesz a vége. House katarzisa, hogy saját magának is bevallja, hogy miért lett ilyen mogorva, "tuskó", akinek szinte nincsenek is emberei kapcsolatai és ezzel a nyilatkozattal győzi meg a beteget. Érezni, hogy House nagyon a lejtő alján volt ebben az évadban. Sajnos ez a depresszív állapot szerintem nem tett jót a sorozatnak, legalábbis számomra. Nem igazán jön be ez a szomorű, mélabús ámde együttérző, kedvesség felé hajló House, inkább az első 3 évadban megszokott vidám, ámde bunkó House kéretik vissza. Remélem a már 6-7 évada várt Cuddy-House szerelmi szál visszazökkenti House-t a sorozat elején található poénkodosabb állapotba. Mind a nézők, mind House megérdemelné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Caste 23-24 Spoiler: A 23-as nem volt nagy szám. bár ebben is volt pár jó poén, de kezdte rányomni a hangulatra a bélyegét az utolsó rész, és Beckett-Castle huzavonája. Ez a 24-ben tetőzött is. Jó volt, de nagyon szomorú a vége Nem volt szép az íróktól ezt így megjátszani, nagyon klisés lett. Mondtam is magamban, mikor Castle hazament pókerezni, hogy nehogy megjátsszák, hogy Beckett végre elszánja magát, de az utolsó pillanatban Castle beállít valami nővel. A félelmem aztán igazolódott, mikor a lánya elindult, és ő viccelődött, hogy nem lesz egyedül. És bingo! A végére csak az lett, amit nem akartam. Ez a szappanoperás húzás nagyon rossz volt, akkor inkább hagyták volna meg őket úgy, hogy Becks marad a zsaruval, Castle meg a csajjal elmegy - vagy maradt volna ő egyedül. Minden esetre, sajnáltam Beckettet, Castle meg egy jó nagy seggfej lett ezzel a húzással (meg szépen lerombolta azt, amit két résszel azelőtt felállított, hogy ő nem a "tipikus veszélyes fickó", hanem egy családszerető apa).Minden esetre, kíváncsi leszek, hogyan kerül vissza Castle a rendőrségre. Ezek után van egy tippem: belekeveredik valamibe, és Beckettet hívja, hogy húzza ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. LOST - Sorozatfinálé - Promó # 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Phobos, House Spoiler: Nem tudom, mit várhatunk a House-Cuddy száltól, úgy tűnik, Lucasszal jól megértik egymást. Egyébként tényleg jobb lenne, ha visszatérne a szemétkedős, de vidámabb House. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. (szerkesztve) Dzséjt megnézted bármi felirat nélkül a Castle évadzárót? Ennyire nem bírtál várni? Ma este azt hiszem én is megnézem. Sky, kicsit még korai volt ez a bemutató nem? Nagy volt a kísértés hogy megnézzem a mai rész előtt. De bakker 9,7et kapott ez a rész eddig a TV.comon, ami lazán eddig a legjobb résznek számít az évadban. Ne habozzatok majd írni róla. Szerkesztve: 2010. Május 19. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Szinte minden rész ennyiről kezdi ott. Amúgy tényleg zseniális volt, az eddigi legjobb fináléra felvezető rész. Történtek benne meglepő dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Karrde, láttad már az évadzárót, a 21-es részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Szinte minden rész ennyiről kezdi ott. Amúgy tényleg zseniális volt, az eddigi legjobb fináléra felvezető rész. Történtek benne meglepő dolgok. EZ mondjuk igaz, és már csak 9,6, de 200 szavazatból szóval ennyi ember nem tévedhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Nagyon ütős a heti LOST. A polgármesterék és alter Dezmondék szála jött be a legjobban de a Jakabos rész is bejövős volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Dzséjt megnézted bármi felirat nélkül a Castle évadzárót? Ennyire nem bírtál várni? Ma este azt hiszem én is megnézem. Mindennemű felirat nélkül nézem a TCW-t és az SGU-t, márpedig ez utóbbinak sci-fi jellege miatt bonyolultabb nyelvezete van, mint a Castle-nek, mégis elég jól értem, így úgy voltam vele, hogy akkor ez sem lehet akadály (plusz múltkor már megnéztem egy részt így). Úgyhogy igen, rávetettem magam. Ha így is értem a legtöbb szöveget, minek várjak négy hetet egy feliratra? A poén az, hogy jobban értettem az évadzárót felirat nélkül, mint a 23-ast, amit angol felirattal néztem. Az egyetlen dolog, ami gondot okozott, az a főnökük, Ray és Esposito beszéde, őket alig értem (Ray iszonyú rondán beszél, Esposito és a főnökük meg akcentussal), Castle lánya meg hadar, de ahhoz legalább Daniel és McKay hozzászoktatott ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Karrde, láttad már az évadzárót, a 21-es részt? A 21-essel zárul a House évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Mindennemű felirat nélkül nézem a TCW-t és az SGU-t, márpedig ez utóbbinak sci-fi jellege miatt bonyolultabb nyelvezete van, mint a Castle-nek, mégis elég jól értem, így úgy voltam vele, hogy akkor ez sem lehet akadály (plusz múltkor már megnéztem egy részt így). Úgyhogy igen, rávetettem magam. Ha így is értem a legtöbb szöveget, minek várjak négy hetet egy feliratra? A poén az, hogy jobban értettem az évadzárót felirat nélkül, mint a 23-ast, amit angol felirattal néztem. Az egyetlen dolog, ami gondot okozott, az a főnökük, Ray és Esposito beszéde, őket alig értem (Ray iszonyú rondán beszél, Esposito és a főnökük meg akcentussal), Castle lánya meg hadar, de ahhoz legalább Daniel és McKay hozzászoktatott ) IGen a Castle-ben vannak sajna olyan részek, amikhez legalább egy angol felirat kell. Pl Esposito beszédét néha alig értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. A 21-essel zárul a House évad? Igen, most csak 22 részes (az első 2 egynek számít letöltéskor) volt az évad, mint az első is volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Dzséjt megnézted bármi felirat nélkül a Castle évadzárót? Kacérkodom a gondolattal, hogy végül beváltom azt, amit emlegetek, megnézem magyar felirat nélkül én is. Mondjuk nekem kell az angol Karrde, láttad már az évadzárót, a 21-es részt? Még nem, majd ha lesz felirat Gondolom, akkor az írtakhoz lesznek adalékok a részben Na majd csak kiderül egyik nap, mivel zárnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.