Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Nálam biztos nem. Ez az egyik kedvenc jelenetem. Oldie névrokona nagyon keményen kiosztja azt akit kell. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Az örök klasszikus videoklipek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Nálam biztos nem. Egy igazi szocreal sorozat volt, totál gagyi, de minden ízében magyar. Ezeken az ős komcsi jeleneteken is csak nevetni lehet ma már. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Egy igazi szocreal sorozat volt, totál gagyi, de minden ízében magyar. Kicsit gagyi, kicsit szocreál, de a miénk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Olyan volt a Szomszédok mint a Hofi. Meg akart felelni mindig az adott rendszernek de eközben a néppel elhitette, hogy az ellenkező oldalnak nyal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. de a miénk Ezt le se tagadhatnánk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Ma Taki bácsit ott vernék agyon hátul meg elásnák. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Elkezdték a felkészülést a gladiátorok Lesley-Ann ( Naevia) is durvulni fog http://yfrog.com/3ufwpj Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. One Piece, az ötödik évad után... Durva, hogy ez az egész évad filler epizódokra épült. A Post-Arabasta Arc jó volt. Főleg a Chopperes, Sanjis illetve Zorós rész. A Namis elment, az Usoppos pedig nagyon unalmas volt. A Goat Island Arc kifejezetten tetszett, annak ellenére, hogy filler. Nagyon bírtam az öreg Zennyt, és azt, ahogyan a többiek aggódnak érte. A Rainbow Mist Arccal pedig csak egyetlen egy bajom volt, hogy rohadtul nem One Piece-s. Érdekesek egyébként ezeket a filler epizódok. Bár tovább hajóznak a Grand Line-on érződik, hogy a történet továbbra sem halad sehová. De hát, ettől filler a filler. De Whetton hajójra brutálisan nézett ki. És a végén volt egy egész jó csattanó is. Nah, de most már tényleg irány Skypiea. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Most jön Skypia? Az jóó, de ami utána jön az még jobb lesz! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Most jön Skypia? Az jóó, de ami utána jön az még jobb lesz! Enies Lobby? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Enies Lobby? Azám, meg a CP9 Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Iszonyat jó volt a Spartacus finálé. Sokat fejlődött a sorozat az eleje óta. Spoiler: Előzménysorozat ide-vagy oda, Batiatus halála irtó sajnálatos volt. Nem mintha oly szimpatikus lenne, de jó volt Johnathant ilyen szerepben látni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. 24 - 2. évad után... Spoiler: Nem csalódtam a folytatásban, bár nekem az 1. évad jobban bejött. A felvezetés nagyon lassú, igazán csak a 2x09-től indult be a sztori és Kim szála is tök fölösleges volt. A sztori jó volt, a politikai része legalább annyira izgalmas, mint az akció. A Jack-Nina találkánál vártam, mikor végzi ki Jack, de csalódnom kellett. Talán majd a 3. napon. Mason-t sajnáltam, nem volt rossz arc. Jó volt látni egy két LOST-os figurát, mint Widmore vagy Jin. Jack "halála" meglepő volt, most már biztos, hogy ebben a sorozatban tényleg bárki meghalhat. Remélem Jack, Tony, Palmer, Michelle és Kim élve megússzák, de az évad végi cliffhanger nem túl biztató. Az a csaj, aki kezet fogott Palmerrel, nem az 1. évados csajszi volt, aki kiugrott a gépből? Holnap jöhet is A 3. Nap! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Oppá... Blackbeard Jayán? Nah, erre végképp nem számítottam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Oppá... Blackbeard Jayán? Nah, erre végképp nem számítottam. Szerepe nem sok van mondjuk...méééééég. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. (szerkesztve) Szerepe nem sok van mondjuk...méééééég. Furcsa, itt még nem tűnik gonosznak. Szerk.: Whow, bonyolódnak a dolgok... Whitebeard, Shanks, Shichibukai találkozó... Még hogy Whitebeard a világ legerősebb embere... Sokkal inkább valami ember/óriás hibrid, de nem ember. Mekkora már? Szerkesztve: 2010. Július 29. - KisKósa Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. 24 - 2. évad után... Szerintem az az a csaj volt Jó mulatást a folytatáshoz, nagyon jó a 3. évad is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. A katedrális még sehol sincs sima aviban? Érdekes, mert legtöbbször ugye fordítva szoktak jönni a változatok. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. A katedrális még sehol sincs sima aviban? Érdekes, mert legtöbbször ugye fordítva szoktak jönni a változatok. Már nézhető 550 Megás avi-ban. Ezt keresd: Spoiler: The.Pillars.Of.The.Earth.Part1.HDTV.XviD-NoTV [NO-RAR] Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Kösz, utánanézek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Elég lassan jött ki. Vajon marad ez a lassúság? Ha igen, akkor marad a HD, aztán kódolás, csak még finomítanom kell rajta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Köszi Bomarr, nekem már jön! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. De jó, már töltöm én is. Köszi! Felirat honnan lelhető hozzá? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. http://www.feliratok.hu/ Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Köszi, Oldie, de ezen az oldalon nem találom magukat a feliratokat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Köszi, Oldie, de ezen az oldalon nem találom magukat a feliratokat Jobb oldalt kiválasztod pl a felső linket és ott lesz rögtön az első oldalon mindkét avis rész felirata Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Jobb oldalt kiválasztod pl a felső linket és ott lesz rögtön az első oldalon mindkét avis rész felirata Köszi! Látszik, hogy nem vagyok otthon a témában. De ezentúl menni fog. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Angolosok előnyben. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Laza egy órás videó? na jó akkor majd inkább később. De a sok videót látva, hát azt hiszem én lef-snám a bokám ha egyszer eljuthatnék egy comiconra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.