Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Nálam biztos nem. Ez az egyik kedvenc jelenetem. Oldie névrokona nagyon keményen kiosztja azt akit kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Az örök klasszikus videoklipek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Nálam biztos nem. Egy igazi szocreal sorozat volt, totál gagyi, de minden ízében magyar. Ezeken az ős komcsi jeleneteken is csak nevetni lehet ma már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Egy igazi szocreal sorozat volt, totál gagyi, de minden ízében magyar. Kicsit gagyi, kicsit szocreál, de a miénk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Olyan volt a Szomszédok mint a Hofi. Meg akart felelni mindig az adott rendszernek de eközben a néppel elhitette, hogy az ellenkező oldalnak nyal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. de a miénk Ezt le se tagadhatnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Ma Taki bácsit ott vernék agyon hátul meg elásnák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Elkezdték a felkészülést a gladiátorok Lesley-Ann ( Naevia) is durvulni fog http://yfrog.com/3ufwpj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. One Piece, az ötödik évad után... Durva, hogy ez az egész évad filler epizódokra épült. A Post-Arabasta Arc jó volt. Főleg a Chopperes, Sanjis illetve Zorós rész. A Namis elment, az Usoppos pedig nagyon unalmas volt. A Goat Island Arc kifejezetten tetszett, annak ellenére, hogy filler. Nagyon bírtam az öreg Zennyt, és azt, ahogyan a többiek aggódnak érte. A Rainbow Mist Arccal pedig csak egyetlen egy bajom volt, hogy rohadtul nem One Piece-s. Érdekesek egyébként ezeket a filler epizódok. Bár tovább hajóznak a Grand Line-on érződik, hogy a történet továbbra sem halad sehová. De hát, ettől filler a filler. De Whetton hajójra brutálisan nézett ki. És a végén volt egy egész jó csattanó is. Nah, de most már tényleg irány Skypiea. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Most jön Skypia? Az jóó, de ami utána jön az még jobb lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Most jön Skypia? Az jóó, de ami utána jön az még jobb lesz! Enies Lobby? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Enies Lobby? Azám, meg a CP9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Iszonyat jó volt a Spartacus finálé. Sokat fejlődött a sorozat az eleje óta. Spoiler: Előzménysorozat ide-vagy oda, Batiatus halála irtó sajnálatos volt. Nem mintha oly szimpatikus lenne, de jó volt Johnathant ilyen szerepben látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. 24 - 2. évad után... Spoiler: Nem csalódtam a folytatásban, bár nekem az 1. évad jobban bejött. A felvezetés nagyon lassú, igazán csak a 2x09-től indult be a sztori és Kim szála is tök fölösleges volt. A sztori jó volt, a politikai része legalább annyira izgalmas, mint az akció. A Jack-Nina találkánál vártam, mikor végzi ki Jack, de csalódnom kellett. Talán majd a 3. napon. Mason-t sajnáltam, nem volt rossz arc. Jó volt látni egy két LOST-os figurát, mint Widmore vagy Jin. Jack "halála" meglepő volt, most már biztos, hogy ebben a sorozatban tényleg bárki meghalhat. Remélem Jack, Tony, Palmer, Michelle és Kim élve megússzák, de az évad végi cliffhanger nem túl biztató. Az a csaj, aki kezet fogott Palmerrel, nem az 1. évados csajszi volt, aki kiugrott a gépből? Holnap jöhet is A 3. Nap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Oppá... Blackbeard Jayán? Nah, erre végképp nem számítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Oppá... Blackbeard Jayán? Nah, erre végképp nem számítottam. Szerepe nem sok van mondjuk...méééééég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. (szerkesztve) Szerepe nem sok van mondjuk...méééééég. Furcsa, itt még nem tűnik gonosznak. Szerk.: Whow, bonyolódnak a dolgok... Whitebeard, Shanks, Shichibukai találkozó... Még hogy Whitebeard a világ legerősebb embere... Sokkal inkább valami ember/óriás hibrid, de nem ember. Mekkora már? Szerkesztve: 2010. Július 29. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. 24 - 2. évad után... Szerintem az az a csaj volt Jó mulatást a folytatáshoz, nagyon jó a 3. évad is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. A katedrális még sehol sincs sima aviban? Érdekes, mert legtöbbször ugye fordítva szoktak jönni a változatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. A katedrális még sehol sincs sima aviban? Érdekes, mert legtöbbször ugye fordítva szoktak jönni a változatok. Már nézhető 550 Megás avi-ban. Ezt keresd: Spoiler: The.Pillars.Of.The.Earth.Part1.HDTV.XviD-NoTV [NO-RAR] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Kösz, utánanézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Elég lassan jött ki. Vajon marad ez a lassúság? Ha igen, akkor marad a HD, aztán kódolás, csak még finomítanom kell rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Köszi Bomarr, nekem már jön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. De jó, már töltöm én is. Köszi! Felirat honnan lelhető hozzá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. http://www.feliratok.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Köszi, Oldie, de ezen az oldalon nem találom magukat a feliratokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Köszi, Oldie, de ezen az oldalon nem találom magukat a feliratokat Jobb oldalt kiválasztod pl a felső linket és ott lesz rögtön az első oldalon mindkét avis rész felirata Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Jobb oldalt kiválasztod pl a felső linket és ott lesz rögtön az első oldalon mindkét avis rész felirata Köszi! Látszik, hogy nem vagyok otthon a témában. De ezentúl menni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Angolosok előnyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Laza egy órás videó? na jó akkor majd inkább később. De a sok videót látva, hát azt hiszem én lef-snám a bokám ha egyszer eljuthatnék egy comiconra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.