Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Ody: Space: Above and Beyond Bomarr: remélem tetszeni fog THX Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Ma kezdődik az UFO-s sorozat az RTL-en. Kíváncsi leszek rá milyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Ma kezdődik az UFO-s sorozat az RTL-en. Kíváncsi leszek rá milyen. Tegnap senki nem nézte ezt a filmet rajtam kívül? Mit mondjak...nem volt rossz, de nem is vágott a földhöz. Remélem beindul majd a későbbiekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Én láttam.Ugyanolyan véleményen vagyok mint te.Lehet még a sorozatból jót kihozni, de nem nyűgözött le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. (szerkesztve) Hát én nem láttam, mert nem igazán érdekelt. Engem inkább az űrhajós sci-fik vonzanak Apropó, jön a Csillagközi Csillaghajó... vagyis értelmes nevén Battlestar Galactica (nagyon remélem, hogy rászoknak a Galaktika megnevezésre). Kíváncsi vagyok, ma mivel taglóznak le... Szerkesztve: 2006. Február 25. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Én nem láttam a Rejtélyek városát. Nem igazán érdekel. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Apropó, jön a Csillagközi Csillaghajó... vagyis értelmes nevén Battlestar Galactica (nagyon remélem, hogy rászoknak a Galaktika megnevezésre).Kíváncsi vagyok, ma mivel taglóznak le... Ma is felvettem videóra. Hétfőn ha megkapom a lemezt, lesz egys pár órás elfoglaltságom. Egyébként nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Én nem láttam a Rejtélyek városát. Nem igazán érdekel. Donát. Ezért nem néztem én sem. Valahogy nem tudott lázba hozni. Nehezen kezdek bele sorozat nézésbe, csak ha nagyon érdekel (pl. jövő héttől a Róma, aztán ha minden igaz, pár év múlva fogok újabbat nézni, addig nem valószínű). De hátha kirukkolnak valamivel, ami engem is érdekelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Ez is jó rész volt, megy ám itt a keverés ezerrel. Ody, csak olyan kb hat óra lesz, ha az elejétől kezded. De szerintem simán megéri, jó kis sorozat ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Ez is jó rész volt, megy ám itt a keverés ezerrel.Ody, csak olyan kb hat óra lesz, ha az elejétől kezded. De szerintem simán megéri, jó kis sorozat ez. Olyan sok? Az elsőnek a felét láttam. Tehát marad a második fele, plusz a 2-3. Szerintem nincs az hat óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. MissKarrde: Dettó. Egyébként ami engem illet számomra az abszolút numero unó a LOST lett. A második évad első nyolc epizódját már láttam is, most bevárom Odyékat (AXN) Apropó, Ody, hanyadik résznél jártok? Ha jól számolom, most lesz a hatodik, nem? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Ha jól számolom az ötödik lesz holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Az előző rész Hugós volt, vagy Sunos? (koreai csaj) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Az előző rész Hugós volt, vagy Sunos? (koreai csaj) Donát. Sunos. Elvesztette a gyűrűjét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Na az volt az ötödik, akkor jól emlékszem, a hatodik lesz most. Nagyon állat rész lesz! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Na az volt az ötödik, akkor jól emlékszem, a hatodik lesz most. Nagyon állat rész lesz! Donát. Ne is mondd! Már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Helyes Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Helyes Donát. Donát, te mennyit láttál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. (szerkesztve) Pár hozzászólással lentebb írtam: Az első nyolcat a második évadból. Donát. Szerkesztve: 2006. Február 25. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Olyan sok? Az elsőnek a felét láttam. Tehát marad a második fele, plusz a 2-3. Szerintem nincs az hat óra. Jól van, számolnom is meg kellett volna tanulnom... 1:29 hosszú az első rész, 1:25 a második rész (ami voltaképpen csak a TV2-n lett szétvágva, ha jól tudom - erre utal az is, ahogy a második rész kezdődik), és 45 perces a "valódi" első és második rész. Azaz ha az elejétől nézen akkor csak négy és fél óra, anélkül meg csak három. Hogyan jött ki nekem a hat? Biztos már beleszámoltam a jövő hetit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Mindegy már, csak láthassam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. (szerkesztve) Tegnap senki nem nézte ezt a filmet rajtam kívül? Mit mondjak...nem volt rossz, de nem is vágott a földhöz. Remélem beindul majd a későbbiekben. Nekem is ez a véleményem. A kezdet jó, a folytatás lehet jó is és rossz is. Csak azt nem tudom felfogni, ha Invasion az eredeti címe, akkor miért Rejtélyek városa? Kb olyan, ha a vészhelyzetet Baleseti osztályra fordították volna, sőt még rosszabb. Szerkesztve: 2006. Február 26. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. (szerkesztve) Csak azt nem tudom felfogni, ha Invasion az eredeti címe, akkor miért Rejtélyek városa?Kb olyan, ha a vészhelyzetet Baleseti osztályra fordították volna, sőt még rosszabb. A Battlestar Galacticából hogyan csináltak Csillagközi Rombolót? Vagy az Equilibriumból Halálos Nyugalmat? Tudnak ezek a magyarok Szerkesztve: 2006. Február 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Huhhh tényleg jó volt a mai LOST epizód! SPOILER ON Most akkor Walt is egy "others" ? Vagy mi van? SPOILER OFF Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Ezen már én is gondolkodtam, de nem tom... meg mi van azzal a betegséggel, amit mondd a francia tyúk? Az hogy kapcsolódik ide... szal, nem tom. És még valami. A következő résztől lehetőleg NE várj megoldást a rész végén keletkező szitura, mert akkor csalódni fogsz (csak nehogy úgy járj mint én, azért szólok ) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerdán új LOST rész, én már nagyon várom.Az előzetesből azt vettem ki hogy Claire kezd emlékezni arra ami az elrablásakor történt, és elvezeti a többieket a helyre ahol volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerdán új LOST rész, én már nagyon várom.Az előzetesből azt vettem ki hogy Claire kezd emlékezni arra ami az elrablásakor történt, és elvezeti a többieket a helyre ahol volt. Szerdán? Hol? Claire ma lőtték le nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Ő nem Claire, hanem Shanon, és Obi1 nem az Axn-t nézi, hanem netről szedegeti Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Ő nem Claire, hanem Shanon, és Obi1 nem az Axn-t nézi, hanem netről szedegeti Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. "Meghalt a király, éljen a király" mondhatnám stílusosan, és valóban így érzem ha a Battlestar Galacticára gondolok. Egyszerűen minden eddigi sci-fi sorozatot hazavág! Látványban mindenképp. Az SW után végre látványos, jó űrcsatákat láthatok. A karakterek is jók, és a földdel egy kis misztikumot is behoztak a képbe. Tehát BG rulezzz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.