Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Ma kezdődik az UFO-s sorozat az RTL-en. Kíváncsi leszek rá milyen.

Tegnap senki nem nézte ezt a filmet rajtam kívül? Mit mondjak...nem volt rossz, de nem is vágott a földhöz. Remélem beindul majd a későbbiekben.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát én nem láttam, mert nem igazán érdekelt. Engem inkább az űrhajós sci-fik vonzanak :)

Apropó, jön a Csillagközi Csillaghajó... :( vagyis értelmes nevén Battlestar Galactica (nagyon remélem, hogy rászoknak a Galaktika megnevezésre).

Kíváncsi vagyok, ma mivel taglóznak le...

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje

Apropó, jön a Csillagközi Csillaghajó... :sick: vagyis értelmes nevén Battlestar Galactica (nagyon remélem, hogy rászoknak a Galaktika megnevezésre).

Kíváncsi vagyok, ma mivel taglóznak le...

Ma is felvettem videóra. Hétfőn ha megkapom a lemezt, lesz egys pár órás elfoglaltságom. :D Egyébként nagyon kíváncsi vagyok.

A hozzászólás linkje

Én nem láttam a Rejtélyek városát. Nem igazán érdekel.

Donát.

Ezért nem néztem én sem. Valahogy nem tudott lázba hozni. Nehezen kezdek bele sorozat nézésbe, csak ha nagyon érdekel (pl. jövő héttől a Róma, aztán ha minden igaz, pár év múlva fogok újabbat nézni, addig nem valószínű). De hátha kirukkolnak valamivel, ami engem is érdekelni fog.

A hozzászólás linkje

Ez is jó rész volt, megy ám itt a keverés ezerrel.

Ody, csak olyan kb hat óra lesz, ha az elejétől kezded. De szerintem simán megéri, jó kis sorozat ez.

Olyan sok? :sick: Az elsőnek a felét láttam. Tehát marad a második fele, plusz a 2-3. Szerintem nincs az hat óra. :D

A hozzászólás linkje

MissKarrde: Dettó. Egyébként ami engem illet számomra az abszolút numero unó a LOST lett. A második évad első nyolc epizódját már láttam is, most bevárom Odyékat (AXN) Apropó, Ody, hanyadik résznél jártok? Ha jól számolom, most lesz a hatodik, nem?

Donát.

A hozzászólás linkje

Olyan sok? :sick: Az elsőnek a felét láttam. Tehát marad a második fele, plusz a 2-3. Szerintem nincs az hat óra. :D

Jól van, számolnom is meg kellett volna tanulnom...

1:29 hosszú az első rész, 1:25 a második rész (ami voltaképpen csak a TV2-n lett szétvágva, ha jól tudom - erre utal az is, ahogy a második rész kezdődik), és 45 perces a "valódi" első és második rész. Azaz ha az elejétől nézen akkor csak négy és fél óra, anélkül meg csak három. Hogyan jött ki nekem a hat? Biztos már beleszámoltam a jövő hetit :o

A hozzászólás linkje

Tegnap senki nem nézte ezt a filmet rajtam kívül? Mit mondjak...nem volt rossz, de nem is vágott a földhöz. Remélem beindul majd a későbbiekben.

Nekem is ez a véleményem. A kezdet jó, a folytatás lehet jó is és rossz is.

Csak azt nem tudom felfogni, ha Invasion az eredeti címe, akkor miért Rejtélyek városa?

Kb olyan, ha a vészhelyzetet Baleseti osztályra fordították volna, sőt még rosszabb.

Szerkesztve: - lokatelli
A hozzászólás linkje

Csak azt nem tudom felfogni, ha Invasion az eredeti címe, akkor miért Rejtélyek városa?

Kb olyan, ha a vészhelyzetet Baleseti osztályra fordították volna, sőt még rosszabb.

A Battlestar Galacticából hogyan csináltak Csillagközi Rombolót?

Vagy az Equilibriumból Halálos Nyugalmat?

Tudnak ezek a magyarok :angry:

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje

Ezen már én is gondolkodtam, de nem tom... meg mi van azzal a betegséggel, amit mondd a francia tyúk? Az hogy kapcsolódik ide... szal, nem tom.

És még valami. A következő résztől lehetőleg NE várj megoldást a rész végén keletkező szitura, mert akkor csalódni fogsz (csak nehogy úgy járj mint én, azért szólok )

Donát.

A hozzászólás linkje

Szerdán új LOST rész, én már nagyon várom.Az előzetesből azt vettem ki hogy Claire kezd emlékezni arra ami az elrablásakor történt, és elvezeti a többieket a helyre ahol volt.

Szerdán? Hol? Claire ma lőtték le nem :angry:

A hozzászólás linkje

"Meghalt a király, éljen a király" mondhatnám stílusosan, és valóban így érzem ha a Battlestar Galacticára gondolok. :) Egyszerűen minden eddigi sci-fi sorozatot hazavág! Látványban mindenképp. Az SW után végre látványos, jó űrcsatákat láthatok. A karakterek is jók, és a földdel egy kis misztikumot is behoztak a képbe. Tehát BG rulezzz. :roll:

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.