Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Közben le is jött a másik két rész. Porter a második kis beharangozója alapján nagyon be tud keményíteni. Ha jól sejtem McClane-nek és Bauernek elég ütős konkurenciát jelentene. Megvolt a harmadik rész is. Porter reggelire megenné őket és még éhes is maradna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. na Ody hétvégén haladtál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megvolt a harmadik rész is. Porter reggelire megenné őket és még éhes is maradna Én épp az előbb végeztem a másodikkal. Porter tényleg nem sz*rozik. Szerintem még üres flintával is kicsinálta volna a maradék ellent a sivatagban. Ott verte volna agyon őket ha nem lépett volna közbe az erősítés. A fejes gyerek meg készülhet a legrosszabbra ha kiderül hogy ő nyírta ki a kollégákat. A sebhelyes skac otthagyatása miatt nagyon valószínű hogy ő a tetves. Mindjárt el is kezdem a harmadikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Én épp az előbb végeztem a másodikkal. Porter tényleg nem sz*rozik. Szerintem még üres flintával is kicsinálta volna a maradék ellent a sivatagban. Ott verte volna agyon őket ha nem lépett volna közbe az erősítés. A fejes gyerek meg készülhet a legrosszabbra ha kiderül hogy ő nyírta ki a kollégákat. A sebhelyes skac otthagyatása miatt nagyon valószínű hogy ő a tetves. Mindjárt el is kezdem a harmadikat. Biztosra veszem, hogy tervez vele valamit -valami nagyon durvát-, mert hiába új szállal folytatódik ( ezekre általában két részt szántak, szóval össz-vissz három különálló történet lesz a csonka első évadban ) van visszatekintés az Iraki eseményekre. Az a végbélbe rejtem a bicskát nagyon durva. De ahogy késsel a gyomorban vallat az se semmi. Mondjuk ebben még(!) Bauernél az előny amikor élve kibelezte a csávót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. na Ody hétvégén haladtál? A 202 elejéig jutottam. Nem rossz, haladok tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Castle 4x05 Érdekes rész volt, humoros, könnyed, és kicsit még a Castle-Beckett kapcsolatra is megpróbáltak rámenni. Walking dead miatt nincs még felirat, azt fordította előbb Alias (sajna Castle nekem kész kínszenvedés angollal, így lemondtam róla), pedig vártam már Utóbbit próbálhatnák kicsit előrébb venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Supernatural - 7x05 Átlagos rész volt minden téren, de ideje volt már egy ilyennek is. Az apróbb poénok szokás szerint jók voltak, ahogy az epizód többi része is, úgyhogy tetszett. A következő nagyon jónak tűnik: Ál-Sam és Ál-Dean mészárolnak, így Sam és Dean újra Amerika körözési listájának élére kerül. http://www.youtube.com/watch?v=tBN_jR_Ufo4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Közben a hármasat és a négyeset is letudtam. Biztosra veszem, hogy tervez vele valamit -valami nagyon durvát-, mert hiába új szállal folytatódik ( ezekre általában két részt szántak, szóval össz-vissz három különálló történet lesz a csonka első évadban ) van visszatekintés az Iraki eseményekre. Az a végbélbe rejtem a bicskát nagyon durva. De ahogy késsel a gyomorban vallat az se semmi. Mondjuk ebben még(!) Bauernél az előny amikor élve kibelezte a csávót. S01E02-03 Porternek akkor bőven van behoznivalója. Mindenesetre nem reménytelen a fazon így van valamennyi esélye arra hogy megközelítse Bauer stílusát. Az a bicskarejtés tényleg ott van. Mindenre elszánt a pasas. Érthető hogy a művelet után nem vágyott bukkanókra. A harmadikban a verekedéseknél nem szegte kedvét hogy az egyik karja nem szuperál rendesen. Annyira belejött hogy a másodikra egy ellenfél már nem is volt elég neki. A csaj ál személyazonosságát SAS-ék valamivel körültekintőbben is kezelhették volna hogy megelőzzék a lebukását. Gondolhatták volna hogy a börtönfejes akár le is ellenőrizheti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Remek volt a Dexter. Nem gondoltam volna hogy a 4. részben már azonosítják Gelleréket. Szerintem jó ötlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. (szerkesztve) Megnéztem én is végre a Walking Dead 2, évad 1. részét. Hát az elején én is erősen izgultam hogy mi lesz ebből, pedig általában nem vagyok filmen izgulós fajta. Jó tudni viszont hogy a Highschool of the Dead (anime zombi sorozat, 2011 legjobbjának kikiállott)hez hasonlóan itt szintén maradt valami a katonaságból, így valószínű hogy a felsővezetésből is maradt valaki. Érdekes volt még a templomos rész ahogy ott ültek a padokon mintha rendes mise lett volna. Vajon maradt valami az emlékezetükben ezzel kapcsolatban? A vége igazán megdöbbentőre sikeredett, én valami olyasmit vártam hogy kiderül hogy állatokra is terjed a zombi vírus (mert gondolom én hogy az okozza) és hirtelen nekitámad a gyereknek, de ehelyett lelötték . Kíváncsi leszek a 2. részre. Szerkesztve: 2011. Október 24. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Közben a hármasat és a négyeset is letudtam. S01E02-03 Porternek akkor bőven van behoznivalója. Mindenesetre nem reménytelen a fazon így van valamennyi esélye arra hogy megközelítse Bauer stílusát. Az a bicskarejtés tényleg ott van. Mindenre elszánt a pasas. Érthető hogy a művelet után nem vágyott bukkanókra. A harmadikban a verekedéseknél nem szegte kedvét hogy az egyik karja nem szuperál rendesen. Annyira belejött hogy a másodikra egy ellenfél már nem is volt elég neki. A csaj ál személyazonosságát SAS-ék valamivel körültekintőbben is kezelhették volna hogy megelőzzék a lebukását. Gondolhatták volna hogy a börtönfejes akár le is ellenőrizheti. Most néztem még csak meg a negyedik részét és megtelt lőporral egyből a szobám. És amint elnéztem a folytatás előzetesét az egész lakótelep lőpormérgezést fog kapni.Ez a klip meg egész egyszerűen k*rva f*sza. http://www.youtube.com/watch?v=Z36Asi6Dzok&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. NorbiLordi... elkezdted lesni a Doki kalandjainak 4. évadát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Most néztem még csak meg a negyedik részét és megtelt lőporral egyből a szobám. És amint elnéztem a folytatás előzetesét az egész lakótelep lőpormérgezést fog kapni. Ez a klip meg egész egyszerűen k*rva f*sza. http://www.youtube.com/watch?v=Z36Asi6Dzok&feature Itt aztán írtanak rendesen. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. NorbiLordi... elkezdted lesni a Doki kalandjainak 4. évadát? Áá még nem Ma jutott csak időm először a Walking Deadre, holnapra a Battle for Terra van betervezve, maximum utánna kezdem el. Hétfő-kedden mindig 5-re esek haza szóval akkor alig futja ilyenre, hét hátralevő részében már hazaérek 2-re szóval több időm van akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Majd feltétlenül számolj be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Most néztem még csak meg a negyedik részét és megtelt lőporral egyből a szobám. És amint elnéztem a folytatás előzetesét az egész lakótelep lőpormérgezést fog kapni. Apropó lőportólmegtelés. A negyedik legjobb jelenete szerintem az amikor olyan Rambósan lekezelik Porter sebét. Ha magának csinálta volna akkor kicsivel még jobb lett volna. Ez a klip meg egész egyszerűen k*rva f*sza. Tényleg baró klip. Ahogy az avatarodat elnézem Porter máris nagy kedvenced lett. Itt aztán írtanak rendesen. :D Ha gondolod vágj bele annak ellenére hogy nem fejezték még be. Az első két szezon (16 rész) már le is ment és jövőre már elő is jegyezték a harmadikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Majd feltétlenül számolj be! Te hol tartasz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Beértem kudart! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Remek volt a Dexter. Ugye még nincs hozzá felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Ugye még nincs hozzá felirat? Tudtommal csak angol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Tudtommal csak angol. Köszi, akkor várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Apropó lőportólmegtelés. A negyedik legjobb jelenete szerintem az amikor olyan Rambósan lekezelik Porter sebét. Ha magának csinálta volna akkor kicsivel még jobb lett volna. Tényleg baró klip. Ahogy az avatarodat elnézem Porter máris nagy kedvenced lett. Érdekes, hogy csak a bemeneti lyukat égette ki. A többi nem számít neki. Jaja, most egy darabig John Porter fog felügyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Jaja, most egy darabig John Porter fog felügyelni. De jó lenne már, ha néha napján egy SW-s avatar is felügyelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. De jó lenne már, ha néha napján egy SW-s avatar is felügyelne. Nincs ott kellőképp durva alak az ilyen melóhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 24. Castle 4x05 Érdekes rész volt, humoros, könnyed, és kicsit még a Castle-Beckett kapcsolatra is megpróbáltak rámenni. Csak az a baj, hogy eddig mintha minden évadban eljátszották volna ezt a "Castle-nek bejön egy csaj, mire Kate féltékenykedik egy sort, de rá nem jönne, hogy ő a hülye" című történetet. Kicsit unalmas, még ha a két szereplő talán ilyenkor brillírozik a legjobban, ebből születnek a leghumorosabb pillanatok. Most is, mekkora volt már, mikor Kate kicsukta Castle-t a kihallgatóból, az meg elkezdte fojtogatni a levegőt. Amúgy igazán nem értem Beckettet... Mégis mit vár, hogy Castle majd a végelgyengülésig vár rá? A pszichiáter legalább rákérdezett erre, mázli, hogy választ se ő, se mi nézők nem kaptunk (amúgy marha jó, hogy a pszichiátert ugyanaz a Michael Dorn játsza, aki a Star Trek TNG-ben és DS9-ben Worfot. Az arcát ugyan nem ismertem fel, de a hangjáról egyből tudtam, hogy ez a szilvalészürcsölő klingon harcosunk. Így kéne egyszer Beckettet kezelnie: Tényleg jó volt a Castle Ez a baj a sorozatokkal. Ez a kapcsolat már tényleg nagyon nem életszerű. Én most élveztem ezt a részt, és láthatóan Kate -nek is kellene Castle, csak magának se meri bevallani. Fél a kapcsolattól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Supnat 7x5: nagyon jó volt. Hozta ez is régi monster of the week feelinget és hát Buffy 2 ilyen fő karakterét egy részben látni is nagyon jó volt. Holnap új Doki rész!! áááá Breaking bad 4x10. rész után: Na Obi ez már igen. Itt már aztán történnek a dolgok, én is csak pislogtam, hogy wow mi lesz itt, és mi lesz itt még! felvan azért vezetve, hogy csúnya vége lesz az évadnak, bár most valahogy Walt eléggé a háttérbe szorult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Castle 1x06, hát Castle-éknek kellett volna egy P.K.E. mérő, egy protonpack és egy csapda. De az nem volt, ez a rész mégis frenetikus volt. A sorozatokban általában a Halloweeni részek szellemesek, de végre egy sorozat, ami rágyúrt az ebben rejlő filmes utalásra. Hogy mást ne írjak: "I ain't afraid of no ghosts." És pont a héten néztem meg az első Ghosbusterst (és játszottam ki nemrég a játékot), úgyhogy nagyon reméltem, hogy felbukkan ebben a Castle epizódban pár utalás a filmre. Hál' isten, nem csak pár volt, éppen csak az hiányzott, hogy egy szereplő is feltűnjön. A rész gyermeki rajongásomon túl is elég érdekes volt, bár sajna hamar kitaláltam, ki a gyilkos, de hát ez nem meglepő a Castle-ben. Ja és persze már csak három nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Ja és persze már csak három nap. Egy kicsit több, nem? Nekem legalább is, mivel se pénteken, se szombaton nem vagyok itthon. Még jó, hogy szombat éjjel óra állítás, így egy órával több lesz, amikor lehet pótolni a sorozatokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Castle 1x06, Újranézed a sorozatot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Na nekikezdtem énis a Doki 4. évadának, 1. rész szerintem semmi extra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.