Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. A 3. évadot már rég forgatják, + leszerződtették őket + (asszem)5 évig. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. De akkor azt jól tudom, hogy a második évadnak ezzel a résszel vége? Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Nem, a The Whole Truth volt a múlt heti rész. Egyelőre így állunk: March 29: Episode 2.17: Lockdown - Nagyon jó rész lesz, láttam a promo videóját! April 5: Episode 2.18 - Dave April 26: Episode 2.19 - S.O.S. - Ez is biztos jó lesz, a címe sokat sejtet. May 03: Episode 2.20 May 10: Episode 2.21 May 17: Episode 2.22 May 24: Episode 2.23 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Még ennyire rész lesz?! Juhúúú!!! Nekem haverom azt mondta, hogy ezzel a The Whole Truth-fal slussz-passz vége a második évadnak, de örülök, hogy nem! ( ez amúgy egy másik haverom ) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Két okból nem nézem meg: Ha nekem itt lenne a gépemen, tuti megnézném. Coce írása érdekes, de én nem vennék rá mérget. Főleg, hogy menetközben alakulnak a dolgok. Egyébként nincs olyan érzésetek, hogy az "othersek" jók is lehetnek? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Jóknak nem jók, hiszen embereket ölnek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. (szerkesztve) Jóknak nem jók, hiszen embereket ölnek Eddig még senkit nem öltek meg. EDIT: Tévedek, mert az a csávó kitörte az egyik túlélő nyakát. Szerkesztve: 2006. Március 27. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. (szerkesztve) Eddig még senkit nem öltek meg. EDIT: Tévedek, mert az a csávó kitörte az egyik túlélő nyakát. Na és Ethan? EDIT: Látom ediztél azóta , bocs:para: Ott van a másik tábor is, Ana-val, ott is öltek. Szerkesztve: 2006. Március 27. - Obi1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Na és Ethan? Ki az az Ethan? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Sose láttam ezt a manust (rgyébként nem jön be a kép....). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Sose láttam ezt a manust (rgyébként nem jön be a kép....). Nekem megjeleníti http://www.patriotresource.com/lost/pics/c...cters/ethan.jpg Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Ody: Ezt megjeleníti? http://www.lost.hu/pic/reszek/s1_15//homecoming214.jpg Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Na szóval... továbbra is hihetetlen töröm az agyam, de még mindig nem tudok rájönni, hogy ez miként lehet. Íme a lost fan site-jának erre az epizódra vonatkozó galériája: http://www.lost.hu/reszek_kepek.php?rindex=16 És itt két olyan kép is van, ami nincs bent a Chapterben. De mivel ez magyar oldal, nem lehet kivágott jelenet, különben minden bizonnyal nem kerülhetett volna az oldalra. Ez ugyanis nem hivatalos oldal... Nézzétek meg. A Felső Locke-Jack kép nincs bent a filmben, meg a már régebben általam említett Locke - Ethan ( a földön, Locke kezében kés) páros sincs. Ezt most már komolyan nem értem. Egyébként az Othersök tuti rosszak. Kitörték egy túlélő nyakát. Elrabolták Claire-t. Elrabolták Waltot. Ana Luciáéknál elraboltak egy csomó mindenkit. Nem tudom elhinni, hogy jók lennének. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Ody: Ezt megjeleníti? http://www.lost.hu/pic/reszek/s1_15//homecoming214.jpg Donát. Külön ablakban bejön a kép. A másiknál is működött, ha kimásoltam a linket. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. De így azért beugrik, ki is az az Ethan, nem? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Nem. Az első részekre nem nagyon emlékszem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Erre vesseteke egy pillantást, Lost-osok! http://www.lost.hu/szamok.php Lehet, hogy sok belemagyarázás van, de szép számmal akad szerintem készítői szándék is. Nem mondhatjuk, hogy nem figyelnek az apróságokra. Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Nemrég láttam valahol ezt a listát, sztem nagy belemagyarázás az egész.Bár vannak benne érdekes dolgok Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. http://www.lost.hu/szamok.php Eszerint minimum négy szériát terveznek... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Jah De lehet, hogy nyolcat, tizenötöt, tizenhatot, huszonhármat, negyvenkettőt Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Ha nekem itt lenne a gépemen, tuti megnézném. Én viszont önfegyelmet gyakorlok Meg egyébként is. A várakozás a legjobb a dologban. Ilyenkor vissza szoktam nézni a régebbi részeket, fórumozom, ilyesmi. Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Isteni volt az új LOST rész, főleg a vége volt érdekes! Rég nem volt ilyen rész, a következőt is alig várom.Hiába, látszik hogy mindjárt vége ennek az évadnak, kezdenek felpörögni az események. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Na végre leért a teljes Firefly sorozat... irtó kiváncsi vagyok, hogy milyen Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Igen, haverom is mondta, hogy sok fórumon a Lost eddigi legjobb részeként értékelték az epizódot Már nagyon várom, de egy ideig még biztos nem jutunk el odáig (6-hét) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Na végre leért a teljes Firefly sorozat... irtó kiváncsi vagyok, hogy milyen Vazzzzzzz.... Miért pocsékolod az idődet? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Had pocsékolja, szvsz bőven megéri. Ha meg nem tetszik neki, akkor meg úgyse fogja végignézni. De én remélem, hogy tetszeni fog neki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Dzséjt a firefly rajongó.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Tudtommal nincs kitétel, hogy a Star Wars mellett mást nem szerethetek. Ugye az nem zavar, hogy rajongok még az Alienért, a Stargate-ért és a Jurassic Parkokért? Akkor a Firefly miért zavar? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Ejnye, Ody, ne kampácsolj a firefly ellen :lol: Ha valaki meg akarja nézni, hadd nézze, aztán majd eldönti, hogy tetszett-e neki, vagy sem (én amúgy még nem láttam) Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.