Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

GoT

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - NorbiLordi

Könyvspoiler

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
  2014. 06. 16. - 21:00, Nabopolasszar írta:

Könyvspoiler

KÖNYVSPOILER

Hozzászólás ideje:

Partners - Első és utolsó évad: Aranyos szitkom, de semmi extra igazából. Nem csodálom, hogy elkaszálták egyből. Egy hetero és egy meleg párról szól. Az össze sztereotíp poént elsütötték amit el lehetett, de azért a végére sikerült megszeretnem az egészet. Az elején kicsit idegesített az egyik főszereplő. Brandon Ruth - Superman - is egy butuska meleget játszott, akinek minden második részben volt egy Superman-es poénja. Nagyon mást nem ismertem a cast-ból. Egynek jó volt. 5/10.

PartnersHey-banner.jpg

Survivor - S28: Ez még mindig képes megújulni, és mégis ugyanaz. EGyszerűen imádom ezt a realityt. Aki el akarja kezdeni, annak érdemes a 19. évaddal kezdeni és onnan nézni, mert talán az a legjobb. Itt most már 3 törzs volt, és olyan fordulatok, hogy csak néztem, és bár nem az nyert akinek drukkoltam, az is megérdemelte, mert nagy sz-rkeverő volt. SZeretem a realityket, mert nagyon jól meg lehet nézni, hogy ki milyen ember, kinek szurkol, kinek a játékával ért egyet és miért. Elfogadja e hogy ez csak játék, és azért hazudik és csal 30 napon keresztül, vagy a szívére veszi és ellene szavaz a végén. A játékok még mindig nagyon ötletesek. 7,5/10.

n-SURVIVOR-SEASON-28-FULL-CAST-large570.jpg

Hozzászólás ideje:

Vajon erre is büszkék az alkotók? :D:P

Torrentezési rekordot állított fel a Trónok harca

A sorozat legutóbbi évadjának utolsó epizódját annyian torrentezték le, mint még soha semmilyen másik tévéműsort.

A Trónok harca negyedik évadjának utolsó epizódját vasárnap sugározta az amerikai HBO, ami várhatóan meg fog dönteni minden korábbi tévés rekordot. Az epizód nem csak a tévénézők, hanem a torrentezők körében is népszerű volt.

A TorrentFreak kalózblog szerint a záróepizódot tartalmazó videofájl minden idők legnagyobb adatforgalmat generáló állománya lett. A blog által közölt statisztikák szerint a tévés vetítést követő 12 óra alatt mintegy másfélmillióan töltötték le az epizódot, ami mintegy két petabájt adatforgalmat generált, ami mintegy kétmillió gigabájtot jelent. Ekkora adatmennyiség körülbelül 42 ezer darab Blu-ray lemezen férne el. Rekordot állított fel az epizód az egyidejű megosztások terén is: egyszerre több mint 254 ezer felhasználó osztotta meg Bittorrenten a részt, vagy annak egy - már letöltött - darabját.

Hozzászólás ideje:

Bomarr, GOT

Hozzászólás ideje:
  2014. 06. 17. - 22:09, Donát írta:

Bomarr, GOT

Itt összeszedtem, az évad nagyobb eltéréseit a könyvhöz képest

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
  2014. 06. 18. - 8:57, Nabopolasszar írta:

Itt összeszedtem, az évad nagyobb eltéréseit a könyvhöz képest

Hozzászólás ideje:

xqwcpsmo6q9zv1p9v0mq.jpg

Da Vinci démonai S2

Mintha Hollywood, illetve az általam nézet sorozatok showrunnerei figyelnének rám: a Hannibal S2 után a Da Vinci Démonai S2 is pont azokon a változtatásokon esett át, amik az egész évadot egy szinttel magasabbra emelték. Kicsit változtattak az arányokon, kicsit módosítottak az összetevőkön – elvégezték a finomhangolást – és szinte egy csapásra eltűnt az első évad majd összes negatívuma… No persze a hajmeresztő cliffhangert a végén csak képtelenek elhagyni, meg a sok pozitív változás mellé egy új bosszantó dolog is belopódzott – de mindezek nem akadályoznak meg abban, hogy meleg szívvel ajánljam a második évadot. Mindenekelőtt természetesen azoknak, akik már végigülték az elsőt, de aki ez alapján kap hozzá kedvet, bátran kezdheti az elsővel is: nem volt az sem rossz. Csak más.

Folytatás: ITT

Hozzászólás ideje:

Merlin kalandjai

Megnéztem az első évad első két részét, és szerintem nagyon izgalmas és élvezhető sorozat. Bár ennél a Colin Morgan-nél találhattak volna valami sokkal karakteresebb és jobban játszó színészt... egyébként szerintem Bradley James a legkarakteresebb és nagyon jól játssza a szerepét. A sárkány meg egy kicsit gagyi lett... a szinkronnal viszont szerintem semmi baj. Folytatom tovább a sorozatot.

Hozzászólás ideje:
  2014. 06. 23. - 13:18, DarthMaul31 írta:

Merlin kalandjai

Megnéztem az első évad első két részét, és szerintem nagyon izgalmas és élvezhető sorozat. Bár ennél a Colin Morgan-nél találhattak volna valami sokkal karakteresebb és jobban játszó színészt... egyébként szerintem Bradley James a legkarakteresebb és nagyon jól játssza a szerepét. A sárkány meg egy kicsit gagyi lett... a szinkronnal viszont szerintem semmi baj. Folytatom tovább a sorozatot.

Colin nagyon jó lesz, tetszeni fog. Kedves és aranyos sorozat. Hűűű de nagy magaslatokat ne várj tőle, de csomó jó rész lesz, rengeteg humorral, és évadról évadra keményebb, ahogy a látvány is. Itt most a sárkányt értem. :)

Hozzászólás ideje:

Tegnap én is letudtam az első részt. Szerintem én is követni fogom. Klassz sorinak ígérkezik.

Hozzászólás ideje:

Trónok Harca

A 4. évad végén mindenki számított a nagy cliffhangerre, ami a Királyok Csatája könyv végén volt..

Sajnos egy fontos a karakter kimarad majd a későbbiekben a sorozatból...

Könyves Spoiler és 5. évados spoiler

Hozzászólás ideje:

Erről tud bárki bármit? (Gotham)

http://www.imdb.com/title/tt3216414/

A Batman univerzum mindig közelebb állt hozzám, mint szinte bármelyik másik képregény, úgyhogy ha hozná a színvonalat, várós.

Jake

Donát: nagyon úgy tűnik. Bár ilyenkor mindig benne van a paklikban, hogy a könyvben egy pöppet majd máshogy alakulnak a dolgok. Martin lehet elvarrja az ő szálát a WoW-ban. Kíváncsi leszek.

Viszont ez kellemes meglepetés. Egy ismerős arc visszatérhet az 5. évadban. Örülnék neki. :clap:

http://winteriscoming.net/2014/06/23/familiar-face-returning-game-thrones-season-5/

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
  2014. 06. 27. - 10:11, JakeSully írta:

Trónok Harca

A 4. évad végén mindenki számított a nagy cliffhangerre, ami a Királyok Csatája könyv végén volt..

Sajnos egy fontos a karakter kimarad majd a későbbiekben a sorozatból...

Könyves Spoiler és 5. évados spoiler

Illetve egész pontosan egy interjú-nyilatkozatot sikerült a fél netnek félreértenie és túlreagálnia. Egyáltalán nem biztos, hogy kimarad

KÖNYSPOILER

Hozzászólás ideje:
  2014. 06. 27. - 10:48, Wilde írta:

Ezt a sorozatot csak én várom? :cool: A könyvet olvasta amúgy valaki?

Nem olvastam még. De ezek szerint akkor érdemes?

Bomarr: a történet komplexitását dicséri, hogy ennyi opció közül választhatnak a sorozat készítői :) Azért vannak érdekes és ötletes elképzelések... :)

Hozzászólás ideje:
  2014. 06. 27. - 10:34, Bomarr írta:

Illetve egész pontosan egy interjú-nyilatkozatot sikerült a fél netnek félreértenie és túlreagálnia. Egyáltalán nem biztos, hogy kimarad

No akkor megnyugodtam, és várjuk a valós infókat, akárhogyan is lesz.

Hozzászólás ideje:
  2014. 06. 27. - 11:09, JakeSully írta:

Nem olvastam még. De ezek szerint akkor érdemes?

Még én sem olvastam, azért érdekelt volna vmi vélemény róla, de úgy tudom nálunk 30.-án fog megjelenni (a magyar premier napján).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.