Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

GoT

Nem volt rossz rész, de azért nem ez a legjobb évadnyitó, az tény.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Nute, GoT

Hozzászólás ideje:

GoT

Hozzászólás ideje:

Daredevil 2. évad: sokkal jobban tetszett, mint a Jessica Jones.

Agents of S.H.I.E.L.D. 3x17: na, csak beteljesül Ward első évadbeli jóslata.

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 26. - 15:26, Dzséjt írta:

Daredevil 2. évad: sokkal jobban tetszett, mint a Jessica Jones.

Azt nem csodálom!

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 26. - 15:26, Dzséjt írta:

Agents of S.H.I.E.L.D. 3x17

Hozzászólás ideje:

GoT 6x01: az epizód végén az első gondolatom: "mi a p*csa, máris vége?" :o Komolyan megnéztem a VLC-n az időt, hogy nem-e 20 perc után állt le a videó. Persze a cast lista ezt nyilván kizárta, de akkor is. Pik-pak elrepült. Mondanom sem kell, minden másodpercét élveztem. Véleményem nagyjából az, mint Bomarré.

Azt nem tudnám megmondani, hogy hányadik legjobb évadkezdés volt ez, mert én öt évadot daráltam be, így kicsit összefolynak az epizódok, az évadok. Szóval csak annyi, hogy tetszetős évadnyitány volt, azzal a súlyos hibával, hogy vége lett az epizódnak. Ezt azért nehezemre esik megbocsátani. :D

2016. 04. 26. - 16:16, Darth Cupsy írta:

Azt nem csodálom!

Daredevil s2

2016. 04. 26. - 16:17, Nabopolasszar írta:

S.H.I.E.L.D. 3x17

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 26. - 18:38, Nute Gunray írta:

Szerintem egy szokásos GoT résznél rövidebb volt az évadnyitó, azért érezhetted így.

Kizárt, mert egyrészt, csak elhanyagolható percekről beszélünk - bár tény, ez volt a legrövidebb, de 49 vagy 52 perc annyira azért nem oszt -, másrészt, mint írtam, nekem egybefolyik az előző öt évad, így én azt sem tudom megmondani, mi volt az egyes részekben, nemhogy mennyi ideig tartottak. Harmadrészt, én itt komoly eltérést éreztem, mintha egy The Big Bang Theory epizódot néztem volna, ami 20 perc (amiket újabban 50 percesnek érzek, de ez más lapra tartozik :) ), nem egy 50 perceg GoT részt. Most néztem végig a Daredevil és Jessica Jones sorozatokat, amik szintén 50 percesek, de ott éreztem is mindegyik résznél. Egyszerűen ennyire élveztem ezt az epizódot.

2016. 04. 26. - 18:40, Bomarr írta:

Szuper összefoglaló Dzséjt! :rock: Nekem is hasonlóan elrepült az idő. Máskor 30-40 perces sorozatrészek nem tünnek olyan rövidnek mint ez az 50 perc.

Köszönöm. :)

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 26. - 6:37, Bomarr írta:

GoT

2016. 04. 26. - 18:06, Dzséjt írta:

Daredevil s2

2016. 04. 26. - 18:47, Fulcrum írta:

Ez a Fear the Walking Dead jobban tetszik mint az utóbbi The Walking Dead évadjai.

Az első két részt elég unalmasnak találtam, a karaktereket sem sikerült megkedvelni, szóval egyelőre lelőttem a sorozatot.

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 27. - 6:33, MissKarrde írta:

Az első két részt elég unalmasnak találtam, a karaktereket sem sikerült megkedvelni, szóval egyelőre lelőttem a sorozatot.

Tény nem voltak valami mozgalmas részek de a 3. rész már az volt. Nekem a karakterek miatt jön be érdekesek így együtt azon a hajón meg a látvány világa is sokkal jobb filmszerűbb a TWD Zs film szerű kinézetéhez képes.

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 27. - 6:33, MissKarrde írta:

Hozzászólás ideje:

GoT

Azért, valljuk be, Martin túlértékelt író, aki elkövette azt a hibát, hogy hagyta, hogy az általa kitalált univerzum a sok felesleges kitérővel és elágazással maga alá temesse, és már képtelen onnan szabadulni. Úgy látom, a showrunnerek látják ezt, és igyekeznek nem beleesni ebbe a csapdába. A magam részéről a sorozatot most már sokkal összeszedettebbnek találom a regényfolyamnál.

Hozzászólás ideje:

Juujj ez a Flash...

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 27. - 11:40, Bomarr írta:

Hozzászólás ideje:

"Mókás": A Trónok harcából itthon az ötödik évad után kiadták az első évadot is Blu-ray-en. Az előbbivel nincs semmi baj. Utóbbin viszont szemben azzal amit a boritó meg a netes oldalak állitanak se magyar felirat se magyar szinkron nincs. A szinkron mondjuk nem érdekel, viszont kifejezetten a felirat miatt vettem meg a kiadványt, hisz az angol Blu-ray kiadás már 4 éve megvan. A vicces, hogy több más eltérés is van aközött, amit a boritó állit meg ami a lemezen van. Például a lemezen van lengyel szinkron, pedig erről a boritón egy szó nincs. Kis utánanézéssel rájöttem, hogy valójában az Angliában is kapható lemezek kerültek a magyar tokba.

Én ilyen kiadói bénázást még nem láttam.

Hozzászólás ideje:

Az szép, akkor ebből jó nagy balhé lesz.

Viszont most az a furcsa, hogy az Xpressen még csak előrendelhető az 1. évad BD, és az adatlapja szerint csak május 4-én jelenik meg. :hmm:

De azért nyugtass meg, hogy fisz-f*szok nincsenek a tokon. :evil: (Bocsi csoli, nem hagyhattam ki. :D )

Hozzászólás ideje:

Nem érzetem szükségesnek a spoiler kapcsolót, tekintve, hogy az évadzáró már közel másfél hónapja kijött (az már más kérdés, hogy az évadnyitó se volt "sokkal régebb óta" kint :D).

Meg eleve Marvelről beszélünk: 1 kezemen (talán ha a Yinsen féléket is beleveszem, akkor kell a 2) fel tudom sorolni azokat a fontosabb pozitív szereplőket, akik eddig feldobták a talpukat, így nem nagy meglepetés, hogy a Megtorló sem adta be a kulcsot 1 évadnyi szerep után :P

Amúgy még annyit tudni, hogy a Hannibal sorozat producere Steve Lightfoot vezényli majd le az évadot. Eddig egy netflixes show runnerben sem csalódtam, és ugyan nem ismerem az előbb említett sorozatot, de nagy reményeket fűzök a szériához

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 29. - 22:15, Nabopolasszar írta:

Nem érzetem szükségesnek a spoiler kapcsolót, tekintve, hogy az évadzáró már közel másfél hónapja kijött (az már más kérdés, hogy az évadnyitó se volt "sokkal régebb óta" kint :D).

Nem szükséges, hiszen egy komplett sorozatot jelentettek be rá. Ez nem spoiler, ez egy tény, amit egyféleképpen lehetne kikerülni innentől: kihúzza az embert a falból a net és a tévékábelt. :) Ennyi erővel tegyük spoiler mögé, hogy van Daredevil 2. évad, hiszen ezek szerint Daredevil nem halt meg az elsőben. Spoiler alert! :)

Amúgy meg, lehet ám előzménysorozat is. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.