Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Ki írta ezt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Steve Moszat... Vagyis, Steven Moffat. Nagyon itt van már az ideje, hogy hagyja ezt a sorozatot... Ha az új évad is ilyen lesz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Akkor eléggé visszafejlődött. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. (szerkesztve) A karácsonyi Doctor Who nálam annyira csapnivaló volt, hogy nagyon sajnáltam a színészeket, mert látszik, hogy ők mindent beleadnak, de rajtuk kívül annyira szörnyű minden, hogy menthetetlen az egész. A tavalyi River Song kellemes meglepetés volt, látszik, hogy Moffat úgy írta, hogy az lesz az utolsó története. Szép búcsú lett volna. Innentől a 10. évad sem érdekel túlzottan. Hosszú ideje gyengélkedik a sorozat, a 9. évad csak egy fantasztikus beszédet és egy darab kiváló epizódot (Heaven Sent - igaz, ez 2005 óta az egyik legjobb lett) tud felmutatni néhány általában gyengécske rész mellett. Az évadnyitó meggyalázta volna a dalekos történelmet, már ha komolyan tudtam volna venni, a Gallifreynél meg voltak jó ötletek, de ez is kevés volt. Szerintem Moffat már túlcsinálja a Doktort, üres és önismétlő. Elfáradt, na - ami nem csoda, 2010 óta vezeti, 2005 óta ír bele, az eddig beleöntött kreativitását szinte emberfeletti teljesítménynek is tarthatnánk. Megalkotta az én Doktoromat, és az Amy-vel töltött két és fél évad, meg az utána jövő néhány epizód a Doctor Who legjobb időszakát jelentik nekem. És persze neki köszönhető a sorozat megnövekedett nemzetközi népszerűsége. A Sherlock új része ellenben egész jó volt, pedig féltem tőle, hogy ez is kaszaéretté válhat. A tavalyi évből amúgy a Stranger Things, a The Night Manager és a Westworld tetszett nagyon. Meg az X-akták is egész jó volt. Szerkesztve: 2017. Január 5. - SimonZ Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Én a Sherlock s04e00-át a Förtelmes menyasszonyt pótoltam be a héten. Nagyon érdekes volt, de jó. Megpróbálom kivárni szinkronnal a 3 új részt. Úgy láttam korábban sem késett többet egy-két hónapnál. Melyik tv csatorna adja/adta? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Én is láttam a Doki aktuálisat, csak nem tett rám különösebb benyomást, ezért nem írtam róla. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. (szerkesztve) Sajnos a Doctor Who már egyáltalán nem érdekel engem sem. A The Night Manager viszont szintén tetszett, ahogy a Stranger Things is. Szerkesztve: 2017. Január 6. - Pildi Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. A WW első szezonja részemről is letudva. Frankón összekapta magát a második felére az évad. Nagy esélyt látok arra hogy a következő szezon már az enyém is lesz. Túlzással akár azt is ki merem jelenteni hogy a WestWorld akár az én sorozatom is lehet. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. A 2.évadban sok felé elmehetnek kíváncsi vagyok milyen lesz. De az csak 2018-ban jön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Olyan sokára? Mondjuk még az első évaddal se végeztem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Jó ráérősek. Nem kapkodják el. Végül is a jó munkához idő kell és reméljük annyi idő alatt össze tudnak hozni valami ütőset. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 11. Hozzászólás ideje: 2017. Január 11. Az eheti Sherlock már egy fokkal jobba volt, mint az évadnyitó Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 11. Hozzászólás ideje: 2017. Január 11. Az jó, mert az évadnyitó is remek volt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Április 4-én tér vissza a sorozat, amihez kaptunk egy új előzetest is: http://www.youtube.com/watch?v=Tr9ESD9YGGo Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Belenézek majd, a régit szerettem, bár folyamatosan csökkenő színvonal jellemezte a közepétől. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Április 4-én tér vissza a sorozat, amihez kaptunk egy új előzetest is: Szerettem ezt a sorozatot, szóval nézős lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Mikor megy tovább az agymenők s10? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. 19-én jön a 10x13. Nem tudom, hogy a 6-ai epizódot miért követi szünet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Köszi! Már várjuk! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Jövő héttől végre a Lucifer is folytatódik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Már a héten is jött új rész. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hupszi. Annál jobb. Ma akkor azt is meglessük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Van már felirat? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Köszi akkor este utánanézek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Remek volt a Lucifer új része. Volt benne pár jó kis momentum. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Sherlock S04E03 Ilyen nagyszabású epizódot talán a második évad végén láttam utoljára a sorozatban. Nagyon tetszett a felépítése a végső próbának. Az erkölcsi dilemmában, ahol Mycroft és John közül kellett választania Sherlocknak benne volt Eurus gyerekkora, amikor úgy érezte, hogy Sherlock egy idegent választott helyette és nem vele, a testvérével játszott. Az a metafora is remek volt, hogy Eurus, aki a nagyon magas intelligenciája révén úgy képes átlátni a káoszon, ahogy senki sem... ő az egyetlen éber ember a gépen és azt érzékeli, hogy körülötte mindenki alszik. A Sherlockkal való kapcsolata mondjuk nem volt teljesen tiszta előttem. Ugye elvileg ő az, aki igazán fontos neki, akihez egy segélykiáltásként szólt abban a kis versikében... akkor miért akarta az elején azzal a drónnal megölni? Vagy akkor Moriarty utasításait teljesítette? Az viszont tetszett, hogy a végén a zene révén kapcsolódnak egymáshoz. Ami még felmerült bennem, hogyha megölte volna Mycroftot a 4. próbán, akkor miért mondta azt, hogy utána már csak két emberre van szükség? Illetve az se volt tiszta előttem, hogy miután Sherrinfordon elkábították őket mégis hogyan kerültek át Musgravebe? A harmadik évadnál nagyon azt éreztem, hogy egy ilyen öntömjénezésbe fordult néhol a sorozat, de itt sokkal inkább visszaköszönt az első évadok hangulata. Mondjuk az szerintem nagyon érződik, hogy milyen körülményesen jönnek össze az évadok (most talán 2019-ben folytatják majd) és ott lebeg a levegőben, hogy nem lesz folytatás... lehet ebben szerepe annak is, hogy nehezebben tervezhetőek, összeegyeztethetőek a dolgok, miután a főszereplők nagyon befutottak. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Szerintem kellően szép lezárása volt a sorozatnak. A folytatás már erőltetett lenne, főleg így hogy bezárult a kör. Tény, hogy az utóbbi 2 évad legjobb epizódját kaptuk, de számomra a harmadik évadtól kezdve a sorozat eléggé lejtmenetben volt amúgyis. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Remek volt a Lucifer új része. Volt benne pár jó kis momentum. Nekem is bejött. Leginkább a rajongós részt tudom kiemelni. Igazi fanatikus fan a csaj. Az a vírusos szál meg nagyon izgisnek ígérkezik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Igen. Kellően humoros és izgalmas. Ezt szeretem a Luciferben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.