Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2017. 12. 30. - 18:29, Nabopolasszar írta:

Ez a rész :D 

Teljes nézet  

Nabo, két kérdés a résszel kapcsolatban:

Spoileres tartalom megtekintése

Dzséjt, Ody, Bomarr, Nute, nektek mindenképpen ajánlom. És nézzetek meg belőle legalább 5 percet, mert az első jelenet csalóka. :D 

Hozzászólás ideje:
  2017. 12. 31. - 9:49, Donát írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Doctor Who karácsonyi különkiadás

kudar és Dzséjt remekül leírták azt, amit nagyrészt én is gondolok Capaldi utolsó kalandjáról. Nagyon kedveltem Peter játékát Doktorként, ugyan úgy hiányozni fog, mint az összes korábban leköszönt Doktor. Annyi talán a különbség, hogy esetemben Smith búcsúja egy nagyon komoly érzelmi bomba volt és távozása után hatalmas űrt éreztem. Bár nagyon kedvelem az összes Doktort, Matt Smith Tizenegyedik Doktora számomra még mindig a kedvenc! Ettől függetlenül természetesen Capaldi búcsúja is nagyon jól sikerült és aminek külön örültem az volt, hogy visszakapta az emlékeit Clara-ról és hogy maga Jenna (imádom) is feltűnt a részben.  

Hatalmas változások jönnek DW fronton, de én a magam részéről nagyon kíváncsian várom, hogy mit fogunk kapni az új era-tól.

Esetleg nincs valami infó, hogy mikor érkezik az új éved?

Hopp.. elfelejtettem említeni, hogy mindig hatalmas kedvenc, amikor egyszerre több Doktor van a képernyőn! Kíváncsi vagyok, hogy hasonló több Doktoros kalandok lesznek-e a 13. Doktor esetében? Elvileg semmi nem akadályozza. 

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Holnap jön az X-akták új, 11. Évada. Kicsit érdekes volt a már 2! évvel ezelőtti 10., de én nagy érdeklődéssel várom megint.

Mindig is közel állt hozzám a sorozat, érdeklődésemet sci-fi, az ufók és a pranormális felé nagyon felölelte, nagyon fogékony korban kapott el -a jó 90-es évek..- így a mai napig felcsigáz!

Főleg, hogy elég komoly cliffhangerrel ért véget a 10.

Más is várja?

Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 02. - 17:07, Dzséjt írta:

Yep, én is várom. Ráadásul pénteken kezdik magyarul is.

Teljes nézet  

2018. 01. 02. - 17:22, Darth Riddick írta:

Azta... tényleg? WOW! Tudtam, hogy lesz új évad, de azt nem, hogy ennyire küszöbön van. Szuper! :)

Teljes nézet  

2018. 01. 02. - 17:07, Dzséjt írta:

Yep, én is várom. Ráadásul pénteken kezdik magyarul is.

Teljes nézet  

Helyes! Lehet, hogy meg is várom szinkronnal! "Dévid Dácsovni=Rékasi Károly..." ;)

Hozzászólás ideje:

Van ám. Az idézőjelek nekem arra utaltak hogy a bemondót idézted. A szmájli semmit se mondott nekem.

Majdnem teljesen leesett a poénkodásod. Nem hittem tutira azt hogy nem voltál tisztában azzal hogy hogyan kell kimondani. A pakliban azonban kis mértékben mégis benne volt. Amúgy nem Te voltái javítós kommentem fő címzettje hanem azok akik nem tudják hogy hogyan kell kimondani  Hátha akad olyan akit érdekel.

Szerkesztve: - Rog

X-esek? Hogy tetszett a kezdés? Basszus nekem nem tiszta, hogy hogyan fűzhető ez most egybe a legutóbbi rêsszel...

Szóval várom a véleményeket, magyarázatokat. Igaz, hogy meló közben néztem, de ez most nem jött át.

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Gotham 4. évad 4. rész

Hozzászólás ideje:

X-aktások!

Darálni fogjátok ez évadot? Nem látta senki a nyitányt rajtam kívül? Komolyan érdekelne a véleményetek, mert ami kritikát olvastam az csak annyit ír, hogy elegánsan oldották fel az ordító cliffhangert, de enyhén szólva nem értek egyet és csak tátom a számat.

Hozzászólás ideje:
  2017. 12. 31. - 9:49, Donát írta:

Dzséjt, Ody, Bomarr, Nute, nektek mindenképpen ajánlom. És nézzetek meg belőle legalább 5 percet, mert az első jelenet csalóka. :D 

Teljes nézet  

Köszi az ajánlást. :) Már magával a sorozattal is régóta szemezek, és mostanában annyiszor felmerült a kollégákkal való beszélgetések során, hogy nagyon érik már, hogy elkezdjem nézni.

Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 11. - 8:15, csoli1138 írta:

X-aktások!

Darálni fogjátok ez évadot? Nem látta senki a nyitányt rajtam kívül? Komolyan érdekelne a véleményetek

Teljes nézet  

Én péntek este a Cool-on nézem a részeket. Egyelőre én se tudom hova tenni a dolgokat.

Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 17. - 16:19, Darth Revan9 írta:

Gotham 4. évad 5. rész

Teljes nézet  

Az éttermes dolgon amúgy mindig jót vigyorgok ha eszembe jut mert a rádiós Szabó család ugrik be róla. :D

Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 18. - 14:28, Rog írta:

Az éttermes dolgon amúgy mindig jót vigyorgok ha eszembe jut mert a rádiós Szabó család ugrik be róla. :D

Teljes nézet  

Gotham 4. évad 5. rész.

Gotham 4. évad 6. rész.

Gotham 4. évad 5. rész.

Idézet
Teljes nézet  

Gotham 4. évad 6. rész.

Idézet
Teljes nézet  

Talpraesett az a csaj. Egész jól keveri a lapokat.

Idézet
Teljes nézet  

Nagyon beteg az a fószer. Azt hiszem hogy nála betegebb gonoszt nem láttam még ebben a soriban.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 19. - 13:56, Rog írta:

Gotham 4. évad 5. rész.

Gotham 4. évad 6. rész.

Talpraesett az a csaj. Egész jól keveri a lapokat.

Nagyon beteg az a fószer. Azt hiszem hogy nála betegebb gonoszt nem láttam még ebben a soriban.

Teljes nézet  

Gotham 4. évad 5. rész.

Gotham 4. évad 6. rész.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.