Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Aki nem emlékezne rá, volt csupasz pisztoly sorozat is. Hogy milyen volt? Hát ilyen! D

Imádtam. A nyolcvanas években ha ment a tv-ben akkor néztük. Tulajdonképpen késöbb ebből csinálták a Csupasz Pisztoly-filmeket.

Szerkesztve: - Frenkie

• 2 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
49 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Már elmúlt? D

Amúgy akkoriban nagy népszerűségnek örvendett a sorozat itt a fórumon.

Hát, továbbra is jó érzéssel gondolok a sorozatra, mint meghatározó élményre az életemben 🙂, de a Peter Capaldni éra végére lassan “kiszerettem belőle”, aztán a női Doktor megjelenése végleg lezárta számomra a dolgot, bár ma már mondhatni elfogadtam azt a változást is. Nem volt olyan unszimpatikus az az inkarnáció se. idn

Amikor még én jöttem a fórumra és ajánlottam, eleinte nem volt nagy érdeklődés, csak miután Riddick meg a többiek elkezdtek rákapni a Moffat érára, akinek hála a világ többi részén, mint Amerikába is egyre népszerűbb lett a sorozat, mint előtte.

Én még a 2000-es évek vége felé, a Russell T Davies/Christopher Eccleston/David Tennant érában szerettem meg a Doctor Who-t, amikor inkább ilyen exkluzívabban Brit dolog volt és sokáig csak a rebootolt széria első két évada ment szinkronosan, a kereskedelmi tévén.

Azért néha ránézek a sorozatra, hol tart éppen.

A fiatal fekete színész, aki nemrég volt a Doktor, biztos vagyok benne, hogy egy ilyen szerethető, stílusos, Lando Calrissian-szerű csibészt hozott és őt láttam már amúgy is másik szériában, ahol jól játszott. smile

Tennant és Donna ideiglenes visszatéréséről is tudok. Bele is néztem azokba a részekbe, ami azért jó volt. 🙂

A RTD érában még szerettem a Doctor Who akkori egyik spin-offját, a kicsit komorabb, “felnőttesebb” Torchwood-ot is, amit lehet, majd újra is nézek.

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, LordGravon írta:

A fiatal fekete színész, aki nemrég volt a Doktor, biztos vagyok benne, hogy egy ilyen szerethető, stílusos, Lando Calrissian-szerű csibészt hozott

Szerintem jó Doktor volt, még ha a sztorik, amiket kapott, nem is voltak erősek - Russell T. Davist korábban sem tartottam a legjobbnak, az új érában még annyira sem. És hát sajnos a színészt gyorsan leváltották. S, hogy mennyire nem bír Davis semmit sem kitalálni, azt mi sem jelzi jobban, mint az, hogy ki lett az új, 16. Doktor.

Doktor Who spoiler

Billie Piper, azaz az egykori Rose/Bad Wolff. Szóval David Tannent és Catherine Tate után még egy régi, Davis-érás színészt visszarángattak. Még Freema Agyeman hiányzik...roll

Hozzászólás ideje:

Én is a Capaldi éra vége felé "szerettem ki" belőle, de ennek legkevésbé sem Capaldi volt az oka. Lehet Moffat fáradt meg, nem tudom. A női Doktort már nem néztem (pedig tervezem bepótolni) .... a különkiadásokat láttam Tennant-al, egynek elment. Az új Doktor részeit sem láttam már, de azokat is illene pótolni... talán egyszer fogom is.

16. Doktor

Billie Piper

feltűnése érdekes, de ahogy Dzséjt is írta az ötlettelenség újabb példánya. Úgy érezm rövid életű lesz, mint Tennant visszahozása! De persze tévedhetek. Továbbra is egyetértve Dzséjttel Davies éráit én sem kedveltem. Davies első érájában is leginkább a Moffat által írt részek voltak (számomra) kiemelkedőek.... de azt el kell ismernem, hogy az első Davis-era indított el a DW-rajongóvá válásom útjon, de ízig-vérig rajongó egyértelműen Moffat-Smith érában váltam és a mai napig számomra A Doktor az Matt Smith! :)

Aztóta is a legjobb opening (főleg hangszerelésben):

https://www.youtube.com/watch?v=sWuAt0swt7k

Szvsz a legjobb zenék is ehhez az era-hoz köthetőek!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás
https://swsaga.hu/topic/30-sorozatok/

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.