Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én láttam.Ugyanolyan véleményen vagyok mint te.Lehet még a sorozatból jót kihozni, de nem nyűgözött le.

Hozzászólás ideje:

Hát én nem láttam, mert nem igazán érdekelt. Engem inkább az űrhajós sci-fik vonzanak :)

Apropó, jön a Csillagközi Csillaghajó... :( vagyis értelmes nevén Battlestar Galactica (nagyon remélem, hogy rászoknak a Galaktika megnevezésre).

Kíváncsi vagyok, ma mivel taglóznak le...

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Apropó, jön a Csillagközi Csillaghajó... :sick: vagyis értelmes nevén Battlestar Galactica (nagyon remélem, hogy rászoknak a Galaktika megnevezésre).

Kíváncsi vagyok, ma mivel taglóznak le...

Ma is felvettem videóra. Hétfőn ha megkapom a lemezt, lesz egys pár órás elfoglaltságom. :D Egyébként nagyon kíváncsi vagyok.

Hozzászólás ideje:
Én nem láttam a Rejtélyek városát. Nem igazán érdekel.

Donát.

Ezért nem néztem én sem. Valahogy nem tudott lázba hozni. Nehezen kezdek bele sorozat nézésbe, csak ha nagyon érdekel (pl. jövő héttől a Róma, aztán ha minden igaz, pár év múlva fogok újabbat nézni, addig nem valószínű). De hátha kirukkolnak valamivel, ami engem is érdekelni fog.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez is jó rész volt, megy ám itt a keverés ezerrel.

Ody, csak olyan kb hat óra lesz, ha az elejétől kezded. De szerintem simán megéri, jó kis sorozat ez.

Olyan sok? :sick: Az elsőnek a felét láttam. Tehát marad a második fele, plusz a 2-3. Szerintem nincs az hat óra. :D

Hozzászólás ideje:

MissKarrde: Dettó. Egyébként ami engem illet számomra az abszolút numero unó a LOST lett. A második évad első nyolc epizódját már láttam is, most bevárom Odyékat (AXN) Apropó, Ody, hanyadik résznél jártok? Ha jól számolom, most lesz a hatodik, nem?

Donát.

Hozzászólás ideje:
Olyan sok? :sick: Az elsőnek a felét láttam. Tehát marad a második fele, plusz a 2-3. Szerintem nincs az hat óra. :D

Jól van, számolnom is meg kellett volna tanulnom...

1:29 hosszú az első rész, 1:25 a második rész (ami voltaképpen csak a TV2-n lett szétvágva, ha jól tudom - erre utal az is, ahogy a második rész kezdődik), és 45 perces a "valódi" első és második rész. Azaz ha az elejétől nézen akkor csak négy és fél óra, anélkül meg csak három. Hogyan jött ki nekem a hat? Biztos már beleszámoltam a jövő hetit :o

Hozzászólás ideje:
Tegnap senki nem nézte ezt a filmet rajtam kívül? Mit mondjak...nem volt rossz, de nem is vágott a földhöz. Remélem beindul majd a későbbiekben.

Nekem is ez a véleményem. A kezdet jó, a folytatás lehet jó is és rossz is.

Csak azt nem tudom felfogni, ha Invasion az eredeti címe, akkor miért Rejtélyek városa?

Kb olyan, ha a vészhelyzetet Baleseti osztályra fordították volna, sőt még rosszabb.

Szerkesztve: - lokatelli

Hozzászólás ideje:
Csak azt nem tudom felfogni, ha Invasion az eredeti címe, akkor miért Rejtélyek városa?

Kb olyan, ha a vészhelyzetet Baleseti osztályra fordították volna, sőt még rosszabb.

A Battlestar Galacticából hogyan csináltak Csillagközi Rombolót?

Vagy az Equilibriumból Halálos Nyugalmat?

Tudnak ezek a magyarok :angry:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Ezen már én is gondolkodtam, de nem tom... meg mi van azzal a betegséggel, amit mondd a francia tyúk? Az hogy kapcsolódik ide... szal, nem tom.

És még valami. A következő résztől lehetőleg NE várj megoldást a rész végén keletkező szitura, mert akkor csalódni fogsz (csak nehogy úgy járj mint én, azért szólok )

Donát.

Hozzászólás ideje:

Szerdán új LOST rész, én már nagyon várom.Az előzetesből azt vettem ki hogy Claire kezd emlékezni arra ami az elrablásakor történt, és elvezeti a többieket a helyre ahol volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

"Meghalt a király, éljen a király" mondhatnám stílusosan, és valóban így érzem ha a Battlestar Galacticára gondolok. :) Egyszerűen minden eddigi sci-fi sorozatot hazavág! Látványban mindenképp. Az SW után végre látványos, jó űrcsatákat láthatok. A karakterek is jók, és a földdel egy kis misztikumot is behoztak a képbe. Tehát BG rulezzz. :roll:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.