Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hm... tényleg Akkor máskor nem fogalmazk ilyen hülyén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Remek hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hatalmas ez a promo, de már túl beteges Az érdekképviseleti szervek hol vannak ilyenkor? ORTT nem fog höbörögni amikor elkezdik adni a Viasaton? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. ORTT nem fog höbörögni amikor elkezdik adni a Viasaton? Mi köze van az ORTT-nek ahhoz, hogy más országból sugárzott adón milyen sorozat megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Mi köze van az ORTT-nek ahhoz, hogy más országból sugárzott adón milyen sorozat megy Ez igaz, de akkor majd lesz más szerv. Csak azért nehogy Adams Family legyen ebből a Dexterből :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Milyen szervnek kéne itt közbelépnie? Semmi durva sincs a képen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Milyen szervnek kéne itt közbelépnie? Semmi durva sincs a képen. Jaj má', a filmre értettem amit sugall az előzetes. Bébi plusz gyilkos apuka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerintem úgy lehetett így nézni (bár én nem néztem), hogy aki követte kezdettől, az kénytelen volt így, mert nem adtak többet Viszont szerintem napi néhány résznél ne nézz többet, mert nagyon be lehet zakkanni a egész napos sorozatnézésbe, legalább rám nem volt jó hatással, nem is fanyalodom rá még egyszer Nekem estére inkább a szemem égett.De egyszerűen annyira kiváncsi voltam, hogy mi lesz a következő részben, hogy vállaltam ezt a kellemetlenséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Jaj má', a filmre értettem amit sugall az előzetes. Bébi plusz gyilkos apuka +18-asként megy a sorozat éjszaka (legalább is nálunk így ment), szóval ebbe igazán nem tudnak belekötni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Most nézem a 24 hetedik évadát. Iszonyat jó, mindenkinek ajánlom, aki szereti a 24 típusú sorozatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. +18-asként megy a sorozat éjszaka (legalább is nálunk így ment), szóval ebbe igazán nem tudnak belekötni. És este 10 után ment mindig, úgyhogy ebbe nem igazán lehetne belemenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Most nézem a 24 hetedik évadát. Iszonyat jó, mindenkinek ajánlom, aki szereti a 24 típusú sorozatokat. Én imádom.Ma kezdtem a 2. évadot, de valami eszméletlen jó.Kár hogy melóznom kell holnap.Na de ha hazaérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Akkor neked még jó, van +5 évad. Nem fogod megbánni, ha végignézed, szerintem egytől egyig zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Akkor neked még jó, van +5 évad. Nem fogod megbánni, ha végignézed, szerintem egytől egyig zseniális. Szerintem is.Már most a 2. évadnál olyan iszonyú jó húzásokat tesznek bele, hogy beleborzongok. Különben úgy döntöttem el, hogy elkezdem nézni, hogy a 6. évadot egy kollégám sógorának kiírtam, és belenéztem, hogy vajon milyen sorozat ez.A belenézés alkalmával nagyon megtetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. És este 10 után ment mindig, úgyhogy ebbe nem igazán lehetne belemenni. örülök h tetszett. sajna azt hallottam lehet h a 8. lesz az utolsó...talán még jack sem éli túl... :S persze ennek is errefelé hajlott a vége. remélem ez nem spoiler mivel lesz 8. végignéztem a Prison Breaket és hát ekkorát régen csalódtam már. nem hiába halogattam a 16.résztől. amikor Spoiler: megjelent az anyja onnantól kész volt...az egyik legjobb sorozatnak indult és ilyen kaki befejezést kapott...hát nem tudtam mit mondani. ott kellett volna befejezni mikor először megszerezték scylat. iszonyú volt. de azért az első évad még így is veri szinte az összes sorozatot!! Fringe. lepörgettem és nagyon tetszett az első évad. nem ilyen számítottam szóval pozitívan csalódtam, és alig várom már a 2. évadot. láttam pár bemutatót és hát nem lesz rossz. walter for president!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Igen, én is úgy tudom, hogy a nyolcadik évaddal vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Lehet Dextert nézni, kijött az első rész. A minősége gondolom nem lehet a legjobb, de legalább nem kell 1 hónapot várni a hivatalos bemutatóig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Én erős leszek és várni fogok Hű, de a Fringet azért jobban várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Én már le is szedtem Remélem, lesz hozzá felirat hamarosan, és meg tudom nézni Jó, hogy ismét előbb kikerült legalább az eleje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Én most kezdem el szedni. Este meglesem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Majd referáljatok, hogy mennyire jó minőségű a Dexter? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Picit belenéztem. DVD-Rip minőségű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Picit belenéztem. DVD-Rip minőségű. Köszi! Akkor ezt én is szedem majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Egész érdekesen folytatódnak Dexi kalandjai. A rész vége nagyon odavágós. Az új főgonosz elborult elméjű egy valami. Lithgow papa most megmutathatja hogy túl tudja-e gonoszkodni a Cliffhangeres figuráját. Szerintem ez a Dexis fazonja még betegebb lesz mint amaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Nem is kicsit odavágós a Dexter vége, no meg aztán lesz itt bonyodalom, de eddig úgy tűnik, a jobbik fajtából. Nem jön ki előbb a második rész is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. hát jó sok sori lesz ismét amit lehet majd nézni hamarosan, illetve folytatni: számomra: dex, SGU, SWCW, Fringe, Lie to me, mentalist...stb stb jujj caprica később lesz, 24et nem tudom, dollhouset se, jelenleg most Supernaturalt nézek, és tök jó, azt hittem ien szépfiús b*romkodás de egész kemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nálam is: CSI, House, Heroes, SWTCW, Supernatural Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nekem SWTCW, House, Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Chuck, Simpsons, Futurama Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.