Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
DVD-rip? :D Jobb a minősége, mint a rendes HDTV-nek?

Ha igen, akkor miért nem inkább a 720p-t nézed, ahhoz van felirat.

Nincs logó (ha logót akarnék, TV-n is nézhetném), plusz az van meg, plusz DVDRipben kevesebb DVD-n fér el, plusz amíg nincs DVD-m, ebben a formátumban kevesebb helyet foglal a vinyón, plusz mi értelme House-t HD-ben nézni? Még ha Cameron és 13 pucéran rohangászna azt mondanám, na de így nem sok olyan látványelem van benne, ami megkívánná a 720p-t. Plusz csak addig kell, míg nem lesz pénzem arra, hogy megvegyem DVD-n.

És még el is kaszálták a sorozatot.

Ne ba' meg! :D Mondjuk várható volt :D

Hozzászólás ideje:

Micsoda igények! Logó, meg 720p... emberek, engem az érdekel, ami történik benne, nem az, hogy van-e a mittudomén melyik sarkában mittudomén mi, vagy hogy minden izzadtságcseppet lássak House homlokán...

Lejön a sim Lol/Xor/stb. cucc, és már nézem is. Szerintem nem az számít, hogy van-e logó, vagy sem...

Hozzászólás ideje:
Micsoda igények! Logó, meg 720p... emberek, engem az érdekel, ami történik benne

Igen, de ha kitakarja a logó a történést, az már kellemetlenebb (Starate-nél pl megesik, mikor beúszik valami b*zi SyFy-os reklám a fél képernyőre). Amúgy itt már archiválásra kerülő epizódokról van szó, nem azokról, amiket lendületből megnézek. Amiket kiírok, azon ne legyen semmi.

Hozzászólás ideje:

Engem csak azok a képernyő negyedét elfoglaló felkúszó reklámok zavarnak, ilyen "FOX: Prison Break 9/8c"-féle baromságok. Mint amikor a Simpsons filmben felkúszott ez a csík, és kiírták hogy bizony, már a mozifilmeknél is reklámozunk. :(

Haldoklik az egyik szereplő, aztán közben jön a csík hogy következik a CSI: Miami..

Azért is szeretem jobban a dvdripeket, mert azok nincsenek megvágva. Gondolok itt azokra amiknél mindig kivágják a főcímzenét és a stáblistát.

A 720p meg egy Lostnál vagy egy Heroesnál jól tud kinézni, de annyira nem hoz lázba, főleg hogy a hdripek nem a legszebbek.

Hozzászólás ideje:

Haverom ajánlotta a True Blood c. sorozatot, azzal, hogy jó csajok vannak benne. Elmentem a boltba ahol többen is vásárolunk és megvettem. Egész jónap tűnik így 2 rész után...

Valaki nézi még?

Hozzászólás ideje:

Igen igen én már végignéztem az első évadot, és most pörgetem majd vmikor a 2.at.

Naggyon jó sorozat, ahogy szinte az összes HBOs sorozat.

Az első 2 rész szinte még semmi, én mondjuk az első után kaszálni akartam, de hiba lett volna. :rock:

Supernatural 5x1: nagyon jó évad lesz ez!

Hozzászólás ideje:

Valaki nézi/nézte innen a Tudorokat? Az is jó sorozat, megnéztem mind a három évadot. A legnagyobb baja, hogy mivel történelmi, így az ember a fordulatok nagy részét már előre tudja. De azért jó volt nézni :) Viszont kölköknek nem igazán való, főleg az első évad, kicsit túlteng az erotika :rock:

Hozzászólás ideje:

Hát én a 2. közepén abbahagytam mert nagyon langyi lett, de most ha végigment HBOn szinkronosan a 3. akkor lehet lepörgetem. Bár ezt nem lehet olyan gyorsan. :rock: Elég lassú sorozat.

És hát történelmi igen, bár a karaktereken nem látszik meg. :)

Hozzászólás ideje:
Hát én a 2. közepén abbahagytam mert nagyon langyi lett, de most ha végigment HBOn szinkronosan a 3. akkor lehet lepörgetem. Bár ezt nem lehet olyan gyorsan. :) Elég lassú sorozat.

És hát történelmi igen, bár a karaktereken nem látszik meg. :D

Valóban elég langyos lett, szerintem a harmadik évadban voltak események, amiket az előzőek lassú folyásához képest elkapkodtak, de azért még nézhető maradt.

Hát jah, a karakterek nem túl hűek, maximum a cselekedetekben :D

Elkezdett érdekelni :D

Sejthettem volna, hogy ez a momentum felcsigázó momentum :rock:

Hozzászólás ideje:
Valaki nézi/nézte innen a Tudorokat? Az is jó sorozat, megnéztem mind a három évadot. A legnagyobb baja, hogy mivel történelmi, így az ember a fordulatok nagy részét már előre tudja. De azért jó volt nézni :) Viszont kölköknek nem igazán való, főleg az első évad, kicsit túlteng az erotika :rock:

Akkor ez biztos olyan, mint a Róma. De jó lenne annak a 2. évadát is látni.

Hozzászólás ideje:

Off

Én nem csalok, így is 1,4 :D Sajnos az utóbbi egy évben esett le ennyire, volt már előtte 2 is :D Jah, hát aki nem viszi túlzásba a leszedést, és ugye a sorik többnyire ingyenesek (sokszor más is) az ncore-on, így nem is olyan nehéz :D Alig volt olyan sorozat, ami ne lett volna "ingyenes".

Hozzászólás ideje:

Nagyon ütős a 2x1-es Frindzs. A defibrillátorokat ajánlott előtte totál feltölteni mert szükség lehet rájuk. :D

Hozzászólás ideje:

No már épp kérdezni merészetlem, hogy milyen volt :D Remélem holnapra lesz magyar felirat hozzá. :D

De persze jöhetne már a Defying Gravityhoz is. Az már újdonság, hogy angol felirat felkerült. :S

Hozzászólás ideje:
Remélem holnapra lesz magyar felirat hozzá. :D

BlaiSeCT hétfőre ígérte a twitterén....

Amúgy a rész jó volt, csak kár, hogy már nem ötvenpercesek az epizódok... :D

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
No már épp kérdezni merészetlem, hogy milyen volt :D
Méltó szezonkezdés. A rész vége telitalálat. Rendesen el lehet gondolkodni azon hogy hogyan is történt az ami történt.
Hozzászólás ideje:

Én is várom már h megnézhessem a Fringe új részét, de szerencsére volt SupNat ami kárpótolt. iszonyú jó évad lesz ez, bár most a 2. rész vége kicsit meglepett.

Hozzászólás ideje:

Nem volt rossz a Fringe, csak olyan más volt az egész hangulata, nem tudom.. Meg az is meglátszott hogy leváltották az írókat.

Office-t is kéne nézni, ha már pár napja volt a 6. évad premierje.

Hozzászólás ideje:

Fringe

Hát ez k*rva jó volt :nana: Picit talán elsiették ezt az új ügynököt, de a vége ütött rendesen.

Defying Gravity

Jó volt a hatodik rész is. :D Ám ez a real time-os üzenetváltások a Földdel már több mint gyanús.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.