Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. DVD-rip? Jobb a minősége, mint a rendes HDTV-nek?Ha igen, akkor miért nem inkább a 720p-t nézed, ahhoz van felirat. Nincs logó (ha logót akarnék, TV-n is nézhetném), plusz az van meg, plusz DVDRipben kevesebb DVD-n fér el, plusz amíg nincs DVD-m, ebben a formátumban kevesebb helyet foglal a vinyón, plusz mi értelme House-t HD-ben nézni? Még ha Cameron és 13 pucéran rohangászna azt mondanám, na de így nem sok olyan látványelem van benne, ami megkívánná a 720p-t. Plusz csak addig kell, míg nem lesz pénzem arra, hogy megvegyem DVD-n. És még el is kaszálták a sorozatot. Ne ba' meg! Mondjuk várható volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. plusz mi értelme House-t HD-ben nézni?Azért, mert 1920-as felbontásban már enyhén csúnyán néz ki "rendes" felbontásban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 15. Azért, mert 1920-as felbontásban már enyhén csúnyán néz ki "rendes" felbontásban Bocs, nekem nincs akkora felbontásom, csak 1280 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Micsoda igények! Logó, meg 720p... emberek, engem az érdekel, ami történik benne, nem az, hogy van-e a mittudomén melyik sarkában mittudomén mi, vagy hogy minden izzadtságcseppet lássak House homlokán... Lejön a sim Lol/Xor/stb. cucc, és már nézem is. Szerintem nem az számít, hogy van-e logó, vagy sem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Micsoda igények! Logó, meg 720p... emberek, engem az érdekel, ami történik benne Igen, de ha kitakarja a logó a történést, az már kellemetlenebb (Starate-nél pl megesik, mikor beúszik valami b*zi SyFy-os reklám a fél képernyőre). Amúgy itt már archiválásra kerülő epizódokról van szó, nem azokról, amiket lendületből megnézek. Amiket kiírok, azon ne legyen semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Engem csak azok a képernyő negyedét elfoglaló felkúszó reklámok zavarnak, ilyen "FOX: Prison Break 9/8c"-féle baromságok. Mint amikor a Simpsons filmben felkúszott ez a csík, és kiírták hogy bizony, már a mozifilmeknél is reklámozunk. Haldoklik az egyik szereplő, aztán közben jön a csík hogy következik a CSI: Miami.. Azért is szeretem jobban a dvdripeket, mert azok nincsenek megvágva. Gondolok itt azokra amiknél mindig kivágják a főcímzenét és a stáblistát. A 720p meg egy Lostnál vagy egy Heroesnál jól tud kinézni, de annyira nem hoz lázba, főleg hogy a hdripek nem a legszebbek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Haverom ajánlotta a True Blood c. sorozatot, azzal, hogy jó csajok vannak benne. Elmentem a boltba ahol többen is vásárolunk és megvettem. Egész jónap tűnik így 2 rész után... Valaki nézi még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Igen igen én már végignéztem az első évadot, és most pörgetem majd vmikor a 2.at. Naggyon jó sorozat, ahogy szinte az összes HBOs sorozat. Az első 2 rész szinte még semmi, én mondjuk az első után kaszálni akartam, de hiba lett volna. Supernatural 5x1: nagyon jó évad lesz ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Valaki nézi/nézte innen a Tudorokat? Az is jó sorozat, megnéztem mind a három évadot. A legnagyobb baja, hogy mivel történelmi, így az ember a fordulatok nagy részét már előre tudja. De azért jó volt nézni Viszont kölköknek nem igazán való, főleg az első évad, kicsit túlteng az erotika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Hát én a 2. közepén abbahagytam mert nagyon langyi lett, de most ha végigment HBOn szinkronosan a 3. akkor lehet lepörgetem. Bár ezt nem lehet olyan gyorsan. Elég lassú sorozat. És hát történelmi igen, bár a karaktereken nem látszik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. kicsit túlteng az erotika Elkezdett érdekelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Hát én a 2. közepén abbahagytam mert nagyon langyi lett, de most ha végigment HBOn szinkronosan a 3. akkor lehet lepörgetem. Bár ezt nem lehet olyan gyorsan. Elég lassú sorozat. És hát történelmi igen, bár a karaktereken nem látszik meg. Valóban elég langyos lett, szerintem a harmadik évadban voltak események, amiket az előzőek lassú folyásához képest elkapkodtak, de azért még nézhető maradt. Hát jah, a karakterek nem túl hűek, maximum a cselekedetekben Elkezdett érdekelni Sejthettem volna, hogy ez a momentum felcsigázó momentum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Valaki nézi/nézte innen a Tudorokat? Az is jó sorozat, megnéztem mind a három évadot. A legnagyobb baja, hogy mivel történelmi, így az ember a fordulatok nagy részét már előre tudja. De azért jó volt nézni Viszont kölköknek nem igazán való, főleg az első évad, kicsit túlteng az erotika Akkor ez biztos olyan, mint a Róma. De jó lenne annak a 2. évadát is látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Fogdossa rája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. de szép reggel, supernat és fringe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Dzséjt: Hát nagyon jó lehet az arányod, ha kétszer is letöltöd ugyanazt az epizódot... a magam 26 kb/sec-es feltöltési sebességemmel inkább egy az egyben archíválom a logósat, és semmi gondom vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Igen, a SupNat kiváló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Off Én nem csalok, így is 1,4 Sajnos az utóbbi egy évben esett le ennyire, volt már előtte 2 is Jah, hát aki nem viszi túlzásba a leszedést, és ugye a sorik többnyire ingyenesek (sokszor más is) az ncore-on, így nem is olyan nehéz Alig volt olyan sorozat, ami ne lett volna "ingyenes". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Nagyon ütős a 2x1-es Frindzs. A defibrillátorokat ajánlott előtte totál feltölteni mert szükség lehet rájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. No már épp kérdezni merészetlem, hogy milyen volt Remélem holnapra lesz magyar felirat hozzá. De persze jöhetne már a Defying Gravityhoz is. Az már újdonság, hogy angol felirat felkerült. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. (szerkesztve) Remélem holnapra lesz magyar felirat hozzá. BlaiSeCT hétfőre ígérte a twitterén.... Amúgy a rész jó volt, csak kár, hogy már nem ötvenpercesek az epizódok... Szerkesztve: 2009. Szeptember 18. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. No már épp kérdezni merészetlem, hogy milyen volt Méltó szezonkezdés. A rész vége telitalálat. Rendesen el lehet gondolkodni azon hogy hogyan is történt az ami történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Remélem el is készül akkor vele addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Én is várom már h megnézhessem a Fringe új részét, de szerencsére volt SupNat ami kárpótolt. iszonyú jó évad lesz ez, bár most a 2. rész vége kicsit meglepett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Van magyar felirat a Defying Gravity hatodik részéhez És ha jól olvastam akkor estére elkészülnek a Fringe-el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Nem volt rossz a Fringe, csak olyan más volt az egész hangulata, nem tudom.. Meg az is meglátszott hogy leváltották az írókat. Office-t is kéne nézni, ha már pár napja volt a 6. évad premierje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Fringe Hát ez k*rva jó volt Picit talán elsiették ezt az új ügynököt, de a vége ütött rendesen. Defying Gravity Jó volt a hatodik rész is. Ám ez a real time-os üzenetváltások a Földdel már több mint gyanús. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Én is megnéztem a Fringe-t. Valóban jó volt, a végén viszont nagyon szomorú lettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Holnaptól (holnaputántól) újra rendel Dr. House Előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Nagyszerű, már vártam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.