Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Ezt de szerettem! Én is bírtam. A kalózok mekkorák már. Maxigáz, Agyalap, Popocici és Zsebpiszok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. (szerkesztve) Tényleg, ha már nosztalgia. Nincs meg valakinek a Vrungel kapitány kalandjai magyarul? De nagyon kéne az nekem! :D O igen, a kalózok! :D Szerkesztve: 2010. Május 10. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Sajna egy hónapon belül a 24nek is vége véglegesen... Pedig mostanra megint milyen iszonyú ütős lett! Ne is mondd, pár rész, és vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Én is bírtam. A kalózok mekkorák már. Maxigáz, Agyalap, Popocici és Zsebpiszok. Ez tényleg tök jó sorozat volt. És a kalózok mennyire feldobták a cselekményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Aki nem bír várni.A linken még nincs spoiler. http://www.sg.hu/cikkek/74276/kiszivargott_a_lost_befejezese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Nagyon izgis lesz a vége. Hatalmasat fog ütni. A legdurvább az hogy Spoiler: ha elolvastam volna a spoilereket akkor tudnám hogy miről is beszélek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Miért érdemes ezt elolvasni? Ha már 5 évet vártam rá, két héten nem múlik... és inkább nézem meg 2 órában, minthogy valami zanzásított verziót olvassak el 5 percben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Én is pont így vagyok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Aki nem bír várni.A linken még nincs spoiler. http://www.sg.hu/cikkek/74276/kiszivargott_a_lost_befejezese Ilyenkor előny, hogy nem tudok angolul, mert magamat ismerve, tuti elolvasnám, aztán napokig szitkozódnék a poén lelövése miatt. Egyébként úgy hallottam, hogy a készítők leforgattak vagy 5 féle befejezést, amik közül egy az igazi, a többi fake. Így könnyebb kiszűrni, hogy kiszivárogjon a vége és persze a színészek sem tudják, hogy melyiket adják majd le a fináléban. Elvileg egyedül Matthew Fox (Jack) ismeri a reális befejezést a színészek közül, úgyhogy sokan próbálkozhatnak nála. Amúgy aki előre megtudja a befejezést, még mielőtt leadnák, az meg is érdemli, hogy ne lepődjön meg rajta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. És a kalózok mennyire feldobták a cselekményt. Ők az ügyeletes humorfelelősök. Egyébként úgy hallottam, hogy a készítők leforgattak vagy 5 féle befejezést, amik közül egy az igazi, a többi fake.Ha tényleg így van akkor pláne nem éri meg elolvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Miért érdemes ezt elolvasni? Ha már 5 évet vártam rá, két héten nem múlik... és inkább nézem meg 2 órában, minthogy valami zanzásított verziót olvassak el 5 percben... Na látod ezt én sem értem. De azt sem, hogy ki az aki felrakja a netre, hogy elrontsa más emberek örömét. Én sem olvastam el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Na látod ezt én sem értem. De azt sem, hogy ki az aki felrakja a netre, hogy elrontsa más emberek örömét. Én sem olvastam el.Csak annak az örömét rontja el, aki hagyja, hogy elrontsák. Természetesen én sem olvasom el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Én is kihagytam. Nem vagyok türelmetlen fajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Én is kihagytam. Nem vagyok türelmetlen fajta.A lenti spoiler akkor csak poén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. A lenti spoiler akkor csak poén? Aha. Tartottam egy kis utó április elsejét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Aha. Tartottam egy kis utó április elsejét. Nem baj, akkor se nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. (szerkesztve) Nem baj, akkor se nézem meg. Ennyire nem bízol bennem? Amúgy nem veszítesz vele sokat. Szerkesztve: 2010. Május 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Nagy a kísértés, de előbb döglök meg, mint hogy elolvassam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Nagy a kísértés, de előbb döglök meg, mint hogy elolvassam. Az ilyen reakciókat olvasva a cikk írója biztos elgondolkozna azon hogy megérte-e megírnia azt a spoilerhalmazt vagy mifenét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Bár erős belemagyarázásnak tűnt ez a idegenek részéről való megtalálás Tűnik, de valójában ez így van rendjén. Spoiler: Ugyanez esett meg az SGA 5x18 Identity-ben, ahol Keller ugyanúgy rajta hagyta a lenyomatát a kavicson, emiatt Neeva rácsatlakozott. Illet anno O'Neill és Joe is hasonló helyzetben volt az SG-1 8x15 Citizen Joe-ban, csak a "talapzat" nélkül ők csak egymás elméibe láttak. Sőt, ugyanez volt Daniel és Vala meg a két Ori galaxisbeli lakóval az SG-1 9x02 Avalon II-ben és a 9x03 Originban, illetve így tudott Vala rákapcsolódni Danielre a 9x19 Crusade-ben. Mivel az ő talapzatukat nem resetelték, hanem megsemmisítették, így ők állandóan kapcsolatban állnak. Amúgy, én elsőre azt hittem, hogy James goa'uld vagy a Lucian agymosott kiskatonája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Magoson fent vannak az SGU maradék részei. Persze oroszul... XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Valaki olvasott hírt a Castle feliratról? Még a fordítók oldalán sem találtam, vagy csak én láttam rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Magoson fent vannak az SGU maradék részei. Persze oroszul... XD Jó, hogy már írtam lejjebb... Amúgy ukránul van fenn, de majdnem ugyanaz Valaki olvasott hírt a Castle feliratról? Még a fordítók oldalán sem találtam, vagy csak én láttam rosszul. Nem látsz rosszul. Hozzák a szokásos formájukat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Tűnik, de valójában ez így van rendjén. Spoiler: Ugyanez esett meg az SGA 5x18 Identity-ben, ahol Keller ugyanúgy rajta hagyta a lenyomatát a kavicson, emiatt Neeva rácsatlakozott. Illet anno O'Neill és Joe is hasonló helyzetben volt az SG-1 8x15 Citizen Joe-ban, csak a "talapzat" nélkül ők csak egymás elméibe láttak. Sőt, ugyanez volt Daniel és Vala meg a két Ori galaxisbeli lakóval az SG-1 9x02 Avalon II-ben és a 9x03 Originban, illetve így tudott Vala rákapcsolódni Danielre a 9x19 Crusade-ben. Mivel az ő talapzatukat nem resetelték, hanem megsemmisítették, így ők állandóan kapcsolatban állnak. Amúgy, én elsőre azt hittem, hogy James goa'uld vagy a Lucian agymosott kiskatonája. Fenébe is Dzséjt, te honnan a ménkűbő' szedet elő ezeket az epizódokat, számozástul, címestül? A rossebb se emlékszik már ennyire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Jó, hogy már írtam lejjebb... Amúgy ukránul van fenn, de majdnem ugyanaz Én meg egy kommentel írtam előtted. De én csak felhívtam a figyeltem, hogy magon már fent van, nem azt hogy a neten valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Én meg egy kommentel írtam előtted. Így jár az, aki elkezd kommentet írni, csak közben elmegy egy órára mást csinálni, aztán meg nem nézi meg, mit írtak közben Szerintem aki le akarja szedni, az magától is megtalálja, nem kell külön promotálni (szól a Stargate rajongó felem: ne reklámozzuk a sz*rt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Így jár az, aki elkezd kommentet írni, csak közben elmegy egy órára mást csinálni, aztán meg nem nézi meg, mit írtak közben Szerintem aki le akarja szedni, az magától is megtalálja, nem kell külön promotálni (szól a Stargate rajongó felem: ne reklámozzuk a sz*rt). Nyílván én sem szedném le soha ezt a sz-rt. Akkor elgondolkoznék rajta ha szokásos minőségben lenne felirattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Akkor elgondolkoznék rajta ha szokásos minőségben lenne felirattal. Akkor már lent lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. (szerkesztve) Tartottam egy kis utó április elsejét. Amúgy ez az ha nem hitt volna nekem valaki. --------------------- Peszifikék a mostani részhez összekapták magukat. Az utolsó hét-nyolc percet kivéve a harcmezőn játszódik. Szerkesztve: 2010. Május 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Supernatural Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.