Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nálam biztos nem. :o

Ez az egyik kedvenc jelenetem. Oldie névrokona nagyon keményen kiosztja azt akit kell. :cry:

Hozzászólás ideje:

One Piece, az ötödik évad után...

Durva, hogy ez az egész évad filler epizódokra épült. A Post-Arabasta Arc jó volt. Főleg a Chopperes, Sanjis illetve Zorós rész. A Namis elment, az Usoppos pedig nagyon unalmas volt. A Goat Island Arc kifejezetten tetszett, annak ellenére, hogy filler. Nagyon bírtam az öreg Zennyt, és azt, ahogyan a többiek aggódnak érte. :clap2: A Rainbow Mist Arccal pedig csak egyetlen egy bajom volt, hogy rohadtul nem One Piece-s. Érdekesek egyébként ezeket a filler epizódok. Bár tovább hajóznak a Grand Line-on érződik, hogy a történet továbbra sem halad sehová. De hát, ettől filler a filler. :) De Whetton hajójra brutálisan nézett ki. És a végén volt egy egész jó csattanó is. :) Nah, de most már tényleg irány Skypiea. :)

Hozzászólás ideje:

Iszonyat jó volt a Spartacus finálé. Sokat fejlődött a sorozat az eleje óta. :clap2:

Spoiler:

Előzménysorozat ide-vagy oda, Batiatus halála irtó sajnálatos volt. Nem mintha oly szimpatikus lenne, de jó volt Johnathant ilyen szerepben látni.

Hozzászólás ideje:

24 - 2. évad után...

Spoiler:

Nem csalódtam a folytatásban, bár nekem az 1. évad jobban bejött. A felvezetés nagyon lassú, igazán csak a 2x09-től indult be a sztori és Kim szála is tök fölösleges volt. A sztori jó volt, a politikai része legalább annyira izgalmas, mint az akció. A Jack-Nina találkánál vártam, mikor végzi ki Jack, de csalódnom kellett. Talán majd a 3. napon. Mason-t sajnáltam, nem volt rossz arc. Jó volt látni egy két LOST-os figurát, mint Widmore vagy Jin. :) Jack "halála" meglepő volt, most már biztos, hogy ebben a sorozatban tényleg bárki meghalhat. :) Remélem Jack, Tony, Palmer, Michelle és Kim élve megússzák, de az évad végi cliffhanger nem túl biztató. Az a csaj, aki kezet fogott Palmerrel, nem az 1. évados csajszi volt, aki kiugrott a gépből?

Holnap jöhet is A 3. Nap! :clap2:

Hozzászólás ideje:
Oppá... Blackbeard Jayán? :) Nah, erre végképp nem számítottam. :D

Szerepe nem sok van mondjuk...méééééég. :D

Hozzászólás ideje:
Szerepe nem sok van mondjuk...méééééég. :)

Furcsa, itt még nem tűnik gonosznak.

Szerk.: Whow, bonyolódnak a dolgok... Whitebeard, Shanks, Shichibukai találkozó... Még hogy Whitebeard a világ legerősebb embere... Sokkal inkább valami ember/óriás hibrid, de nem ember. Mekkora már? :D

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Köszi, Oldie, de ezen az oldalon nem találom magukat a feliratokat :D
Jobb oldalt kiválasztod pl a felső linket és ott lesz rögtön az első oldalon mindkét avis rész felirata :)
Hozzászólás ideje:
Jobb oldalt kiválasztod pl a felső linket és ott lesz rögtön az első oldalon mindkét avis rész felirata :D
Köszi! Látszik, hogy nem vagyok otthon a témában. :) De ezentúl menni fog.
Hozzászólás ideje:

Laza egy órás videó? :D na jó akkor majd inkább később. :)

De a sok videót látva, hát azt hiszem én lef-snám a bokám ha egyszer eljuthatnék egy comiconra. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.