Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Ha jól tudom ezt a Lila csajt senki más nem bírja itt rajtad kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Ha jól tudom ezt a Lila csajt senki más nem bírja itt rajtad kívül. Engem még most is kiráz tőle a hideg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Na na... mi a baj már vele ? Na majd nézem tovább holnap, hogy mi lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Jake: No problem. Majd elkezdem én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Engem még most is kiráz tőle a hideg. +1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Na majd a Spartacus előzményben milyen tüneményes lesz mikor megszabadul a gönceitől Mondjuk nálam se jön be a csaj. Nem egy Rita kategória Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Na majd a Spartacus előzményben milyen tüneményes lesz mikor megszabadul a gönceitől Mondjuk nálam se jön be a csaj. Nem egy Rita kategória Dexiben is láttuk már ruci nélkül. Oké bocs még nem találom a spoiler gomobot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Jake most már tutira minél előbb be akarja majd fejezni a második szezont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Jelentem, hogy én is belekezdtem a Dexterbe. Eddig jó (1. évad 4. epizódjánál járok). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hamarosan sok Dexter hívő lesz itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Én meg jelentem, hogy a rosseb vigye el, de végére értem a Bonesnak (már egy hete, csak eddig lusta voltam írni róla ). Nem is volt vészes angolul, csak minden második mondatnál kellett visszatekernem az előzőre, hogy végig tudjam olvasni a pörgőnyelvű zsenik szavait (mintha bespeedezet House ifjoncok lennének ). Aki szereti a jó párosított szereplőket és a sok-sok humort, annak ajánlom. Olyan, mint a Castle, csak itt a zsaru a férfi és a milliomos könyvíró a nő Na meg míg Richard "Rick" Castle csak művelt, addig Temperence "Bones" Brennen egy zseni, igaz, olyan, mint egy robot, iciripicirit érzelemmentes. Nem is csoda, hogy olyan jól kijön az empatikus Booth ügynökkel. Szóval, aki szereti a humoros krimiket, amikben remek karakterek vannak és a tudományos háttér a CSI-ra hajaz (de csak ebben, amúgy ég és föld a két széria), annak csak ajánlani tudom. Csak az érzékenyebb gyomrúak ne kaja közben nézzék, mert az azért durva, mikor egy egy hetes hulla kifolyik a sírjából, vagy a vízi hullának - Bones legnagyobb örömére, mert nem szereti, ha egy hullán hús van - elkezd leesni az arca. Csak most bánkódhatom, mert beértem az amikat, ráadásul a felirat irtó lassan készül. Már a 6x09-nél járnak, de felirat még a 6x08-hoz sincs. Apropó, érdemes szinkronnal nézni, mert nagyon jó. Sőt, Bones még jobb magyarul, a többiek meg egyformán jók mindkét nyelven (kivétel Sweetset, mert neki a magyar hangja borzalmas az eredetihez képest). Ja, és a 100. rész az egyik legjobb sorozatepizód, amit láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. A Dexter tetszési fázisai: Jó -> nagyon jó -> hihetetlenül jó -> elképesztően jó -> ez valami észbontó (és végül) -> ennél már csak a LOST volt jobb! Én az utolsó stádiumban vagyok már :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Jelentem, hogy én is belekezdtem a Dexterbe. Eddig jó (1. évad 4. epizódjánál járok). Na ez remek! És te szinkronosan nézed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hamarosan sok Dexter hívő lesz itt. Az első évad már nekem is a gépemen kuporog és várja, hogy elkezdjem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Supernatural Jó rész volt, örülök, hogy azért vannak színvonalas részek ebben az évadban is. Halál és Tessa visszatérésének örültem. Crowley halála után sejtettem, hogy Halál bekerül valahogy a képbe, mert az előző évadban is mondta, hogy erősebb, mint Isten, így nem sok választás volt arra, ki képes kihozni Sam lelkét a Pokolból. Dean, mint Halál is jó volt, bár a kislányos szituáció nem lehetett egyszerű. Sam megint kiakasztott, hogy képes lett volna kinyírni Bobby-t, hogy ne kapja vissza a lelkét. Remélem a hátralévő részek nem azzal fognak eltelni, hogy Sam-ben leomlik a fal és "őrült" lesz... szeretném végre újra látni a régi Sammy-t. Kíváncsi vagyok, mivel hozakodnak elő a maradék 11 részben, Halál lelkes beszólása elültette a bogarat, de ott van még a szörnyek szokatlan viselkedésére való magyarázat, Cas háborúja a Mennyben és a Purgatórium kérdése is. Remélem ezekre még választ kapunk majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ennyien nem is nézték eddig? C-c! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Jobb ledarálni egyszerre az évadokat, mint mindig izgatottan várni hetente az újabb részeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Jobb ledarálni egyszerre az évadokat, mint mindig izgatottan várni hetente az újabb részeket Ez inkább a sz-r sorozatokra vonatkozik szerintem. Bocs rosszul mondom. A gyengébb sorozatokra. Az olyan sorozatokat mint pl Lost, Dexi, PB, megéri hetente nézni. Úgy olvasom, annyira nem volt nagy szám a Dexi évadzáró, mint azt várni lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) A szezonzárót lehúzók biztos túl nagy elvárásokkal ültek le megnézni a finálét. Engem nem ért túl nagy meglepi de ennek ellenére elégedett vagyok vele. Szerkesztve: 2010. December 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. A szezonzárót lehúzók biztos túl nagy elvárásokkal ültek le megnézni a finálét. Engem nem ért túl nagy meglepi de ennek ellenére elégedett vagyok vele. Én is kíváncsi vagyok rá, és fanyalgók pedig mindig is lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) Így van... kiváló, talán mondhatom, hogy a korábbi évadzárókat követően méltó lezárás volt! Úgy van, ahogy Rog mondja, a fanyalgók túl nagy elvárásokkal ültek le a rész elé. Szerkesztve: 2010. December 13. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Így van... kiváló, talán mondhatom, hogy a korábbi évadzárókat követően méltó lezárás volt! Úgy van, ahogy Rog mondja, a fanyalgók túl nagy elvárásokkal ültek le a rész elé. Akkor kicsit én is visszaveszek a lelkesedésből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Én is kíváncsi vagyok rá, és fanyalgók pedig mindig is lesznek. Tiszta sor. Az lenne a meglepő ha mindkét dolog fordítva lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Tiszta sor. Az lenne a meglepő ha mindkét dolog fordítva lenne. Hát ja! Remélem Lumen jól kerül ki a dolgokból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Dexter Az nem kérdés hogy baromi erős egy rész volt a finálé, de az se hogy ezúttal visszafogták magukat. A mocskos promók.. Gondolam hogy trükköznek a vágással, de azért szinte biztos voltam benne eddig hogy Deb rájön Dexter titkára, minden erre mutatott. Bevallom kicsit sokallom már a sorozatban a sok majdnemet és a műbalhét, hogy nem lehet izgulni senkiért se mert az utolsó pillanatban minden megoldódik. Szerintem hatalmas hiba volt kiiktatniuk a készítőknek Trinityt, nem semmi potenciál volt a karakterében. Ő lehetett volna Batman Jokere, akivel örökké kergetőzhetett volna. El kellett volna tűnnie a negyedik évad végén, és most az ötödikben újra felhozni a végén. És így legalább megszakították volna végre az 1 probléma/évad tematikát, amit mindig sikerül az évad végére megoldania Dexternek. Persze jó rész volt, jó rész volt..Csak olyan Dexteresen sablonos. Minden esetre hosszú egy év lesz ez szeptemberig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Legyen gyorsan magyar felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Legyen gyorsan magyar felirat Szerintem nem haltál meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ezt most nem nagyon értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ezt most nem nagyon értem. Te vagy Lumen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Spoilert meg eleve nem nézek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.