kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Doctor Who! Mamiiiiiiiiiiii. Az első rész ütött, igazán darkos volt. Ez már igen. Sajnos a folytatást csak holnap tudom megnézni. Ody, Te vagy a mamim? XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Ody, Te vagy a mamim? XD "Akit úgy ismerhettek, mint Jack a rendőrt az "ez az én mamim" című Tv sorozatból..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Chuck 5x01 - sneak peek Komoly... Morgan villant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. "Akit úgy ismerhettek, mint Jack a rendőrt az "ez az én mamim" című Tv sorozatból..." Neeee... XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. (szerkesztve) Bomarr, mindig este nézem meg az új Doki részt, de reggel megnézem a cold openingjét, és ennek a 5x6nak van eddig talán a legkomikusabb kezdése. "Nagyon féltem, hogy rossz tortába bújtam...megint." XD Szal este támadnak a vámpírok!!! bruháháháhá Szerkesztve: 2011. Október 21. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. http://www.youtube.com/watch?v=wTXOZbSB0KU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Chuck 5x01 - sneak peek Nagyon jó És a Fringe előzetes is, kár, hogy most szombaton nem lesz rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. (szerkesztve) Na ez a nem gyenge! És úgy tudom, hogy minden évben megrendezésre kerül a briteknél a Doctor Who-nap! (Nekem egyébként is gyengém a szimfonikus zene) http://www.youtube.com/watch?v=wZaVlwEvcUQ Szerkesztve: 2011. Október 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. És a Fringe előzetes is, kár, hogy most szombaton nem lesz rész Fel a fejjel! Valahogy csak kibírjuk. Szerintem én elég jól fogom viselni azt a szünetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Riddick: futkosott a hátamon a libabőr! Nagyon nem semmi, főleg a közönség ahogy az újabb és újabb doktorok halálát/újjészületését lereagálják. Ahogy könnyezik az egyik csaj a közönség soraiban... de kimennék egy ilyenre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Riddick: futkosott a hátamon a libabőr! Nagyon nem semmi, főleg a közönség ahogy az újabb és újabb doktorok halálát/újjészületését lereagálják. Ahogy könnyezik az egyik csaj a közönség soraiban... de kimennék egy ilyenre. Még egy óra és Doki 5x6ot nézek. És ez a koncert nagyon frankó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Még egy óra és Doki 5x6ot nézek. És ez a koncert nagyon frankó! Kiváncsian várom a beszámolót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. (szerkesztve) Riddick: futkosott a hátamon a libabőr! Nagyon nem semmi, főleg a közönség ahogy az újabb és újabb doktorok halálát/újjészületését lereagálják. Ahogy könnyezik az egyik csaj a közönség soraiban... de kimennék egy ilyenre. Bennem is pont ezek a gondolatok fogalmazódtak meg leginkább.... és igen, én is szívesen részt vennék egy ilyenen. A koncertből vannak még fent részletek a YouTube-on! (Sőt, most nézem... a teljes koncert fönt van) Ja és még valami, ha esetleg érdekel közületek valakit: A második Doctor Who találkozó Magyarországon! ------- Megpróbáltam a húgommal is megszerettetni a sorozatot, de neki sajnos nem jött (még) be... ki tudja, lehet, hogy majd később ad neki egy újabb esélyt... majd meglátjuk... hátha. De két cimborám elkezdte és tetszik is nekik! ------- LoL... David nevetése POWAAAA! http://www.youtube.com/watch?v=SFQApde77tU&feature=related ------- Most olvastam, hogy Sarah Jane Smith-t alakító színésznő, Elisabeth Sladen elhunyt :( nem is tudtam. Szerkesztve: 2011. Október 21. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Awesome! Már csak egy hét... 1 hét... egy 7... 1 7!!!!! Dzséjt, don't freak out! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Doktor 5x6 Hát ez valami mesés volt. Ennyit rég nem röhögtem doktoron. Nagyon jó beszólások voltak, talán részben Rorynak is köszönhetően. Jó arc a gyerek. A vámpírok, nagyon ott voltak. Nem hittem volna, hogy egy ilyen egyszerű sztoriból kihoznak egy ilyen űrlényes, velencelerombolós dolgot. Azért nem semmi történéseket belezsúfoltak egy részbe. Viszont volt ami nem tetszett. A végén amikor kinyírták a vámpírfiút...hát az eléggé logikátlan volt. Nem sütött a nap, plusz eddig elég jól bírták, most meg egy kis tükörtől felrobban...hmmm. Fogjuk rá, hogy nem védte az álcája, de még akkora sem volt nap. mind1. Szóval szép helyen játszódott, jók voltak a kosztümök is. Belenéztem a köv rész bemutatójába, és ááá nagyon várom. Ez az egyik álom a másik meg a valóság nagyon tetszeni fog. Matt egész más doktor mint David volt. Sokkal bohókásabb, és talán egy kicsit esetlenebb is, de nagyon jól hozza szintet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Doktor 5x6 Nekem ami nagyon tetszett, hogy itt -ellentétben a korábbi történelmi epizódokkal- semmi diszletszagot nem éreztem. Most igy utánanézés nélkül meg se tudnám mondani, hogy kint voltak Velencében vagy sem. Ez a napos dolgot bevallom én ki se szurtam. Most beletekertem és tényleg nincs nap De a Doktorban annyi B-filmes húzás van meg annyira szeretem hogy a fizika törvényeinek ilyentén felrúgását elnézem neki. A következő rész pedig csúcsszuper lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Fel a fejjel! Valahogy csak kibírjuk. Ki fogjuk Awesome! Már csak egy hét... 1 hét... egy 7... 1 7!!!!! Dzséjt, don't freak out! És ha nem csúszik, akkor holnap lenne!! Felirat milyen hamar szokott készülni? Kész katasztrófa a szombat, két kedvenc is akkor megy, és mindig csak este érek haza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. És ha nem csúszik, akkor holnap lenne!! Felirat milyen hamar szokott készülni? Kész katasztrófa a szombat, két kedvenc is akkor megy, és mindig csak este érek haza Változó, attól függ, hogy a két fordító hogyan ér rá. A legtöbbször másnapra már készen van. Nagy ritkán már aznapra. De még a legrosszabb esetben sem csúszik annyit, mint tavaly a Castle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. A 2010-es Doctor Who at the Proms fnáléja. Doki bakik (Season 2) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Ned Stark visszatér? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Ned Stark visszatér? Max csak visszaemlékezésben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Max csak visszaemlékezésben. Azis elég Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Változó, attól függ, hogy a két fordító hogyan ér rá. A legtöbbször másnapra már készen van. Nagy ritkán már aznapra. De még a legrosszabb esetben sem csúszik annyit, mint tavaly a Castle. Köszi, ez biztatóan hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. No nem rossz ez a Strike Back. Angol 24 összeöntve a Sólyom végveszélyben-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. http://www.youtube.com/watch?v=UdlfagO4Nnc&feature http://www.youtube.com/watch?v=p5GpWtdEMCk&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. TV sorozta lesz a Megtorlóból. Jövő ősszel indulna. Remélem olyan stílusú lesz, mint a War Zone. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. No nem rossz ez a Strike Back. Angol 24 összeöntve a Sólyom végveszélyben-el. Ma délelőtt megnéztem az első részt. Az alapján bejövős. Ma estére tervezem a másodikat és a harmadikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Ma délelőtt megnéztem az első részt. Az alapján bejövős. Ma estére tervezem a másodikat és a harmadikat. Ma megnéztem a második részét és kész lettem. John Porter egy állat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Ma megnéztem a második részét és kész lettem. John Porter egy állat! Közben le is jött a másik két rész. Porter a második kis beharangozója alapján nagyon be tud keményíteni. Ha jól sejtem McClane-nek és Bauernek elég ütős konkurenciát jelentene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Castle 4x05 Érdekes rész volt, humoros, könnyed, és kicsit még a Castle-Beckett kapcsolatra is megpróbáltak rámenni. Csak az a baj, hogy eddig mintha minden évadban eljátszották volna ezt a "Castle-nek bejön egy csaj, mire Kate féltékenykedik egy sort, de rá nem jönne, hogy ő a hülye" című történetet. Kicsit unalmas, még ha a két szereplő talán ilyenkor brillírozik a legjobban, ebből születnek a leghumorosabb pillanatok. Most is, mekkora volt már, mikor Kate kicsukta Castle-t a kihallgatóból, az meg elkezdte fojtogatni a levegőt. Amúgy igazán nem értem Beckettet... Mégis mit vár, hogy Castle majd a végelgyengülésig vár rá? A pszichiáter legalább rákérdezett erre, mázli, hogy választ se ő, se mi nézők nem kaptunk (amúgy marha jó, hogy a pszichiátert ugyanaz a Michael Dorn játsza, aki a Star Trek TNG-ben és DS9-ben Worfot. Az arcát ugyan nem ismertem fel, de a hangjáról egyből tudtam, hogy ez a szilvalészürcsölő klingon harcosunk. Így kéne egyszer Beckettet kezelnie: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.