Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Huha... jó kis kép. Vajon lelövi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megnéztem a Sherlock első évadát. Remek volt! A végén megvolt a hangos WTF. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. (szerkesztve) A mentalista 3. évad finálé. Bakker! Régen láttam ennyire jó és ekkora WTF-es évadzárót sorozatnál. Sherlock már az én listámon is egy ideje rajta van, remélem hamarosan el is jutok addig, hogy belekezdjek ... pontosabban részleteket láttam már belőle és sok pozitív véleményt is olvastam, de normálisan még nem láttam. Szerkesztve: 2012. Június 19. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hm... neki kéne állnom a harmadik évadnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hát neki, mert nagyon jó... főleg a dupla évadzáró! Nagyon üt! Ma folytatja a Retkes Klub a 4. évaddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. (szerkesztve) Hősök 1.-2.-3. évad. Aki nem bírja a hullámvasutat, az neki se álljon a filmnek, mert a színvonal ingadozástól tuti hányni fog. Amennyire jó volt az első évad, annyi buktató volt a 2.ban. Az is igaz, hogy 20részen át próbálják megmenteni a világot és harcolnak a szomorú tények ellen, a végső csattanó annyira frappáns, mintha bevágtak volna egy képet 2 kiló kenyérről, majd The end... A sorozat legnagyobb hibája, hogy minden 2. részben meghal valaki, aki a rá következőben feltámad. Ez nem spojler, mert a 3. feltámasztásnál rájöttem, hogy innen bizony főszereplőt nem írnak ki, tehát nem kell félnünk, bárkit megkedvelhetünk, 4 évadon át húzni fogja. Ennek a sorozatnak is meg van a Jar-Jar-ja, egy idegesítő kis japó, 28 évesen kb. egy 10 éves szintjét üti meg. Ennek ellenére vannak jó mozzanatai és vicces cselekedetei, de amikor önálló 80%ban róla szóló részt kapunk, akkor 20perc után már baromi sok, egy epizód pedig 42perce átlagban. Aki oda van a szép szőkékért, azok tehetnek egy kísérletet, komolyan mondom 80%ban a női szereplők ilyen hajszínűek és 95%ban baromi jól néznek ki. Ezzel ellentétben a többi hajszínt képviselő női karakter egy négert és egy mexikóit leszámítva elég fura arcszerkezettel bír. Összességében most már megnézem a 4. záró évadot is, de bevallom ennél sokkal többet vártam, a rossz színészi játékok, überbéna CGI és a 4-5 váltakozó helyszín egyre unalmasabb és elkeserítőbb.Aki látta a 3. évadot, segíthetne egy dologban: Linderman gyógyító volt és a lövöldözés után, ő menti meg Nathan-t. Ez mind szép és jó, de ő csak Parkman apjának kivetített emlékképe, ha jól tudom, így az általa végzett gyógyítás sem lehetséges...Akkor mégis, hogyan épült fel Petrelli a két mellkas lövés után??? Szerkesztve: 2012. Június 19. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Sherlock már az én listámon is egy ideje rajta van, remélem hamarosan el is jutok addig, hogy belekezdjek ... Mind DW-rajongó, még hozzá sem kezdtél (író miatt)? Aki látta a 3. évadot, segíthetne egy dologban: Sajnos erre már nem emlékszem, szóval nem tudok rá válaszolni A japán srác meg előtte trükkökkel foglalkozó szakember volt a Lucasfilmnél (SW ep2-n is dolgozott), de szerintem jó volt ebben a sorozatban is mint színész, ahogy emlékszem, elég sokan kedvelték a karaktert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Miss... körbe jártam már elég sokszor, mint macska a forró kását, mint írtam részleteket már láttam is és olvastam a túlnyomó részt pozitív kritikát + ugye Steven Moffat ... de nem, konkrétan még nem kezdtem bele. Discovery sorozatokat daráltam (Csoda, hogy élek, Piszkos munkák, Állítólag, stb..) de mindenképpen nézős és az is biztos, hogy imádni fogom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Mindegy, akkor marad ennyiben, logikai buktató, van belőle pár. A másik, hogy Hiro annyit utazgat az időben már, annyi minden megváltoztat, hogy ez a világvége dolog egyáltalán nem félelmetes. Sylert meg utálom, ő is vagy 12* meghal, de főgonosz, így nem tudnak mit kezdeni vele. Jah, aki szereti a napfogyatkozást, az költözzön Amerikába, a sorozat szerint fél évente megesik és 40-50perces átlagosan. Biztos gazdag ország, rendelt magának egyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 21. Rendes volt Seszták Szabolcstól, hogy elvállalt egy ilyet. http://www.youtube.com/watch?v=scbKnO75zg8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Na Dexi...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Jó trailerek, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Seszták Szabolcs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Miért van olyan érzésem, hogy ez lesz utolsó Dexi évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Akkor rossz a megérzésed, mert még lesz ezen kívül egy évad. Ugyanis a sorozat a 8. évaddal fog véget érni! (És ez hivatalos) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Akkor jó. Egyébként remélem meghal a végén. Nem szeretném, ha letartóztatnák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Fúúú tényleg, valahogy a végén még sohasem gondolkodtam el úgy igazán. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. A Dexterrel az a baj, hogy nagyon ingadozó. Volt a cigányos (az első és egyetlen barátja) plusz az az évad mikor a nővel együtt gyilkolászott...hát, komolyan, én mindig egyben nézem meg, az utolsó rész után a teljes évadot 2nap alatt, de ez a kettő annyira hidegen hagyott. A mostani jó volt, habár a hit, sosem érdekelt, most jól csomagolták a dolgot és a színészek is tettek valamit a történethez. House 8évados lett, sejtettem, hogy ez is...amúgy nekiálltam tölteni, 60 giga, minden rész, extrák, mindegyikhez jó felirat...2nap alatt jön le! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Dexit illetően leragadtam ott, hogy egy 3 évadra való hosszabb ívű történetbe kezdenek. Ez akkor sztornó, és 2 évad a biztos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Én úgy tudom, hogy ennek a 3 évados átívelő szálnak az előző évad (6. évad) volt az első szelete... és ugye még lesz kettő .... 7. és 8. évad! Mit látok? Doctor Who avatar? Wow!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Mit látok? Doctor Who avatar? Wow!!!! Off, bizony, és közben cseréltem egy jobban láthatóra. Picik ezek a képek ahhoz, hogy bármilyen kép jó legyen avatarnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Vajon ki a kedvenc doktorod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Egyelőre nincs kifejezett kedvenc, mint a hármat kedvelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Akkor jó. Egyébként remélem meghal a végén. Nem szeretném, ha letartóztatnák. Na azt én sem. Nagyon megkedveltem a fickót. Viszont meghalni sem szeretném látni, igaz, hogy e kettő mellett másik befejezés nehezen elképzelhető. Kizárt, hogy elmúljon Dexter "szenvedélye". Dexit illetően leragadtam ott, hogy egy 3 évadra való hosszabb ívű történetbe kezdenek. Ez akkor sztornó, és 2 évad a biztos? Nekem meg az volt az érzésem, hogy ez a 7. lesz az utolsó évad. Szembekerülni Debra-val - ennél súlyosabb konfliktust nem tudok elképzelni, így egyelőre nálam ez a csúcspont, megelőlegezve. Aztán majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. MissKarrde. Megleptél, de nagyon örülök, hogy tetszik a sorozat! Szerintem is mind a 3 utóbbi Doktor zseniális volt. Talán a 11. viszi most nálam a pálmát, de mind a hárman szuper fazonok voltak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Na azt én sem. Nagyon megkedveltem a fickót. Viszont meghalni sem szeretném látni, igaz, hogy e kettő mellett másik befejezés nehezen elképzelhető. Kizárt, hogy elmúljon Dexter "szenvedélye". A könyvben hogy volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. (szerkesztve) A könyvben hogy volt? Én csak a második kötetet olvastam, ahol még csak udvarolt Ritának, szóval nagyon az eleje volt a történetnek. Érdekes egyébként, hogy az a gyilkos, aki abban a könyvben szerepelt, nem volt benne egyik évadban sem, viszont a kerettörténet bekerült a sorozatba. Ezek alapján könnyen lehet, hogy bármi is a vége a könyvsorozatnak, a filmsorozatnak más lesz. Szerkesztve: 2012. Június 23. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. De most nézem, neked DWs avatárod van??? megyek is át a sorozatok topicba. Majd írok pár sort, ha a végére értem Már nincs sok belőle És igen, kb. 6 év után váltottam, de még alig ismerek magamra, ha belépek a fórumra, szokni kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. És igen, kb. 6 év után váltottam, de még alig ismerek magamra, ha belépek a fórumra, szokni kell Nem akartam szóbahozni, de ha már szóba került, én sem ismertelek meg tegnap, sőt ma sem. De minden csoda három napig tart, biztos megszokjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Miss! Én már megszoktam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.