Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. November 15. Hozzászólás ideje: 2016. November 15. Szimplán csak szörnyű volt nézni, ahogy Neganék sz*rakodtak Rickékkel Annyira sajnáltam őket. Tényleg lehozó volt ennyire megalázottan és tehetetlenül látni a csapatot. Ilyen érzelmi mélyponton talán még nem voltak. Remélem, nem húzzák sokáig az első fordulópont-féleséget (amit inkább nem írok le, mert amennyire mostanában követik a képregényt, tuti spoiler). Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Na megnéztem! Részemről "tetszett" az epizód. Azért idézőjelben, mert hát nehéz jelzőt találni rá. Szóval üdvözlöm a sorozatot újra a drámaiság mezsgyéjén. Azthiszem egyenes következménye a rész az 1. résznek. Nyilván idővel felállnak, felteszem nem is olyan sokára, hisz még egy ilyen epizód szükségtelen lenne, de ez kellett. Ja és a hossza; 1 óra.. meglepett! Mára 40. percnél lestem a számlálót és minden jelenetet az utolsónak éreztem, ily módon fajsúlyosak lettek. Negan 90%-ban vigyorog. Különös megelégedéssel konstatálhatjuk, mikor végre majd rábaszik. Maggie-vel nem tudom mi van..Lemaradtam valamiről? 1 percre még azt is elhittem, hogy meghalt.. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Hozzászólás ideje: 2016. November 16. (szerkesztve) Negan 90%-ban vigyorog. Különös megelégedéssel konstatálhatjuk, mikor végre majd rábaszik. Maggie-vel nem tudom mi van..Lemaradtam valamiről? 1 percre még azt is elhittem, hogy meghalt.. A következő rész promója alapján a Hilltopra vitték Maggie-t, mert ugye eleve az okozta az egész hatodik évad végi galibát, hogy oda akarták eljuttatni. Szerkesztve: 2016. November 16. - Merr-Sonn Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Ja, oké, köszi! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 16. Hozzászólás ideje: 2016. November 16. TWD Tényleg lehozó volt ennyire megalázottan és tehetetlenül látni a csapatot. Ilyen érzelmi mélyponton talán még nem voltak. Remélem, nem húzzák sokáig az első fordulópont-féleséget (amit inkább nem írok le, mert amennyire mostanában követik a képregényt, tuti spoiler). Amire nem mellékesen marhára kíváncsi vagyok, mert nehéz úgy nézni, hogy nem látom, mikor lesz ennek a szálnak kevésbé "letaglózó" folytatása. De inkább kivárom, ha nehezen is. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. TWD Azért meg kell jegyezni, hogy ez a Negan egy igazi pojáca, aki ugyanazokat a monológokat mondja újra és újra. Ja, és minden szemétkedésénél még ki is kell mondania a nyilvánvalót ("lenyomtam a torkodon a f*rkam és te megköszönted" blabla), csak úgy megerősítésképp. Egy végtelenül frusztrált ember lehet. Azért a háttértörténetére kíváncsi vagyok, mi volt ő "civilben" a világvége előtt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. TWD Azért meg kell jegyezni, hogy ez a Negan egy igazi pojáca, aki ugyanazokat a monológokat mondja újra és újra. Ja, és minden szemétkedésénél még ki is kell mondania a nyilvánvalót ("lenyomtam a torkodon a f*rkam és te megköszönted" blabla), csak úgy megerősítésképp. Egy végtelenül frusztrált ember lehet. Azért a háttértörténetére kíváncsi vagyok, mi volt ő "civilben" a világvége előtt. Tipp Negan előéletére: egy elnyomott, de ambiciózus alkalmazott. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Tipp Negan előéletére: egy elnyomott, de ambiciózus alkalmazott. Egy középiskolás testnevelő edző volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. TWD Azért meg kell jegyezni, hogy Valóban, erről még nem is esett szó, de tényleg ilyen a pasas. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Sokak szerint ez a hozzáállás fogja okozni a vesztét, amit egyébként az alvezérei is követnek. Nulla erényesség, vagy ha az alvezéreknél tartunk, önállóság. Pusztán a számbeli fölényüktől várnak minden sikert. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Egy középiskolás testnevelő edző volt. Lehet erről olvasni valahol? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Lehet erről olvasni valahol? Itt Pre-Apocalypse résznél van még néhány info a korábbi életéről. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Itt Pre-Apocalypse résznél van még néhány info a korábbi életéről. Illetve használtautó-kereskedő, ahogy látom. Mondjuk a képregényhez képest simán lehet változtatás, ha egyáltalán kiderül. A linkelt oldallal azért óvatosan, mert a képregény sokkal előrébb tart a sorozatnál. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Itt Pre-Apocalypse résznél van még néhány info a korábbi életéről. Köszi. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Egy középiskolás testnevelő edző volt. Oké, és így még beszélhetünk ugyanarról is! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 21. Hozzászólás ideje: 2016. November 21. Westworld nálam kezd feljönni a Strange Things szintjére a legjobb idei újonc kategóriában. Volt egy erős kezdés az első részben de utána az 5. részig elég lassacskán csordogált a story de 6. résztől nagyon megindult a sorozat kicsit olyan mint a Game of Thrones 1. évada az is a évad felétől indult miután 5 részig bemutatták a világot és a szereplőket. Remélem az utolsó 2 rész is tartani fogja a szintet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 21. Hozzászólás ideje: 2016. November 21. Isten ments, hogy vitát nyissak, de nekem a GoT komplett első évada ment rá arra amit mondasz! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 23. Hozzászólás ideje: 2016. November 23. A mostani Lucifer nagyon ott van. Ez a rész jött be legjobban ebből a szezonból. És mother végre elővette a rosszabbik énjét. Yeah! Várható is volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 23. Én is nagyon várom, hogy láthassam! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 23. Hozzászólás ideje: 2016. November 23. (szerkesztve) Szerintem nem fogtok csalódni benne. Azt nem veszem biztosra hogy Nektek tutira be fog jönni annyira mint nekem mert mint tudjuk az emberkék ízlése különbözhet. Szerkesztve: 2016. November 24. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Hát azt nem mondom, hogy ez az epizód tetszett eddig a legjobban a Luciferből, de az egyik legjobb mindenképpen, és még itt meg szeretném említeni, hogy a sarkon strázsáló édes anyukáját a készítőknek! Hát hogy lehet így befejezni egy epizódot? Most egy hétig lehet azon malmozni, hogy akkor most robban a bomba vagy sem? És ha nem, miért nem? És mi lesz ezután? Ha kitudódik, mit akart a drága mama, megy vissza a pokolba, vagy kitörlődik a létezésből. Ha meg is teszi és Chloe meghal, akkor meg még ennél is rosszabb sors vár rá, az ziher. Oké, nyilván nem hal meg, de hogy menekül meg? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Lucifer Szerintem ideje lenne az Istennek közbelépni. Ezt már csak ő mentheti meg. Ezer százalék, hogy feltűnik valamikor. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Én azért nem lennék meglepve, ha... Amenadiel vagy Maz felbukkanna. Elvégre, ők követték, és elég bizalmatlanok anyucival szemben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Közben már megnéztem az előzetest. Szerintem a fater csak az évad végén fog megjelenni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Úgy lenne ütős. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Hozzászólás ideje: 2016. November 26. (szerkesztve) Én is úgy vélem. Én azért nem lennék meglepve, ha... Amenadiel vagy Maze felbukkanna. Elvégre, ők követték, és elég bizalmatlanok anyucival szemben. Nekem csak Mazey ugrott be mikor azt a jelenetet néztem. Őt várhatóbbnak érzem mert ő ismeri jobban a detektívet. Ament csak akkor érezném annak ha a dokinőt kéne megmenteni. Közben már megnéztem az előzetest. Én azt inkább kihagyom csakúgy mint a többit. Szerkesztve: 2016. November 26. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Hozzászólás ideje: 2016. November 26. 71 éves korában meghalt Ron Glass, akit valószínűleg a legtöbben mint Book lelkészt ismerték a Firefly-ból/Serenity-ből. De emellett játszott az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben, a Star Trek: Voyagerben, és rengeteg más tévésorozatban is feltűnt. Nyugodjék békében. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 27. Hozzászólás ideje: 2016. November 27. A legutóbbi Gotham nagyon odavágott. Valamiért nagyon bírom azt a sorit pedig jó nehány blődség előfordul benne. Pinvin Oszi például meleg lett. Nem vagyok homofób de az akkor is nagy hülyeség. 71 éves korában meghalt Ron Glass Béke poraira. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Westwolrd 1x09 Ez megint ütött. Rég láttam ilyen komplex sorozatot. El van szórva apró kis utalásokkal a sorozat és kezd minden a helyére kerülni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Hozzászólás ideje: 2016. November 28. WW Ezek szerint ugrálunk az időben nem is keveset. Dolores minden Bernarddal való beszélgetése igazából Arnolddal volt. Willian menyasszonyának a képe akasztotta/akasztja majd ki Dolores eredeti apját. Ezek szerint Dolores szála a többi előtt játszódik? Most jó megkavartak mindent Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.