Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szimplán csak szörnyű volt nézni,

ahogy Neganék sz*rakodtak Rickékkel :( Annyira sajnáltam őket.

Tényleg lehozó volt ennyire megalázottan és tehetetlenül látni a csapatot. Ilyen érzelmi mélyponton talán még nem voltak. Remélem, nem húzzák sokáig az első fordulópont-féleséget (amit inkább nem írok le, mert amennyire mostanában követik a képregényt, tuti spoiler).

Hozzászólás ideje:

Na megnéztem! Részemről "tetszett" az epizód. Azért idézőjelben, mert hát nehéz jelzőt találni rá.

Szóval üdvözlöm a sorozatot újra a drámaiság mezsgyéjén. Azthiszem egyenes következménye a rész az 1. résznek.

Nyilván idővel felállnak, felteszem nem is olyan sokára, hisz még egy ilyen epizód szükségtelen lenne, de ez kellett.

Ja és a hossza; 1 óra.. meglepett! Mára 40. percnél lestem a számlálót és minden jelenetet az utolsónak éreztem, ily módon fajsúlyosak lettek.

Negan 90%-ban vigyorog. Különös megelégedéssel konstatálhatjuk, mikor végre majd rábaszik. :evil:

Maggie-vel nem tudom mi van..Lemaradtam valamiről? 1 percre még azt is elhittem, hogy meghalt..

Hozzászólás ideje:

Negan 90%-ban vigyorog. Különös megelégedéssel konstatálhatjuk, mikor végre majd rábaszik. :evil:

Maggie-vel nem tudom mi van..Lemaradtam valamiről? 1 percre még azt is elhittem, hogy meghalt..

A következő rész promója alapján a Hilltopra vitték Maggie-t, mert ugye eleve az okozta az egész hatodik évad végi galibát, hogy oda akarták eljuttatni.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

TWD

Tényleg lehozó volt ennyire megalázottan és tehetetlenül látni a csapatot. Ilyen érzelmi mélyponton talán még nem voltak. Remélem, nem húzzák sokáig az első fordulópont-féleséget (amit inkább nem írok le, mert amennyire mostanában követik a képregényt, tuti spoiler).

Amire nem mellékesen marhára kíváncsi vagyok, mert nehéz úgy nézni, hogy nem látom, mikor lesz ennek a szálnak kevésbé "letaglózó" folytatása. De inkább kivárom, ha nehezen is.

Hozzászólás ideje:

TWD

Azért meg kell jegyezni, hogy

ez a Negan egy igazi pojáca, aki ugyanazokat a monológokat mondja újra és újra. Ja, és minden szemétkedésénél még ki is kell mondania a nyilvánvalót ("lenyomtam a torkodon a f*rkam és te megköszönted" blabla), csak úgy megerősítésképp. Egy végtelenül frusztrált ember lehet. Azért a háttértörténetére kíváncsi vagyok, mi volt ő "civilben" a világvége előtt.

Hozzászólás ideje:

TWD

Azért meg kell jegyezni, hogy

ez a Negan egy igazi pojáca, aki ugyanazokat a monológokat mondja újra és újra. Ja, és minden szemétkedésénél még ki is kell mondania a nyilvánvalót ("lenyomtam a torkodon a f*rkam és te megköszönted" blabla), csak úgy megerősítésképp. Egy végtelenül frusztrált ember lehet. Azért a háttértörténetére kíváncsi vagyok, mi volt ő "civilben" a világvége előtt.

Tipp Negan előéletére: egy elnyomott, de ambiciózus alkalmazott.

Hozzászólás ideje:

Sokak szerint ez a hozzáállás fogja okozni a vesztét, amit egyébként az alvezérei is követnek. Nulla erényesség, vagy ha az alvezéreknél tartunk, önállóság. Pusztán a számbeli fölényüktől várnak minden sikert.

Hozzászólás ideje:

Itt

Pre-Apocalypse résznél van még néhány info a korábbi életéről.

Illetve használtautó-kereskedő, ahogy látom. Mondjuk a képregényhez képest simán lehet változtatás, ha egyáltalán kiderül.

A linkelt oldallal azért óvatosan, mert a képregény sokkal előrébb tart a sorozatnál.

Hozzászólás ideje:

Westworld nálam kezd feljönni a Strange Things szintjére a legjobb idei újonc kategóriában. Volt egy erős kezdés az első részben de utána az 5. részig elég lassacskán csordogált a story de 6. résztől nagyon megindult a sorozat kicsit olyan mint a Game of Thrones 1. évada az is a évad felétől indult miután 5 részig bemutatták a világot és a szereplőket. Remélem az utolsó 2 rész is tartani fogja a szintet.

Hozzászólás ideje:

A mostani Lucifer nagyon ott van. Ez a rész jött be legjobban ebből a szezonból.

És mother végre elővette a rosszabbik énjét. Yeah! Várható is volt.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem fogtok csalódni benne. Azt nem veszem biztosra hogy Nektek tutira be fog jönni annyira mint nekem mert mint tudjuk az emberkék ízlése különbözhet.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Hát azt nem mondom, hogy ez az epizód tetszett eddig a legjobban a Luciferből, de az egyik legjobb mindenképpen, és még itt meg szeretném említeni, hogy a sarkon strázsáló édes anyukáját a készítőknek! :)

Hát hogy lehet így befejezni egy epizódot? :fuckoff: Most egy hétig lehet azon malmozni, hogy akkor most robban a bomba vagy sem? És ha nem, miért nem? És mi lesz ezután? Ha kitudódik, mit akart a drága mama, megy vissza a pokolba, vagy kitörlődik a létezésből. Ha meg is teszi és Chloe meghal, akkor meg még ennél is rosszabb sors vár rá, az ziher. Oké, nyilván nem hal meg, de hogy menekül meg?

Hozzászólás ideje:

Én is úgy vélem.

Én azért nem lennék meglepve, ha...

Amenadiel vagy Maze felbukkanna. Elvégre, ők követték, és elég bizalmatlanok anyucival szemben.

Nekem csak Mazey ugrott be mikor azt a jelenetet néztem. Őt várhatóbbnak érzem mert ő ismeri jobban a detektívet. Ament csak akkor érezném annak ha a dokinőt kéne megmenteni.

Közben már megnéztem az előzetest. :)

Én azt inkább kihagyom csakúgy mint a többit.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

71 éves korában meghalt Ron Glass, akit valószínűleg a legtöbben mint Book lelkészt ismerték a Firefly-ból/Serenity-ből. De emellett játszott az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben, a Star Trek: Voyagerben, és rengeteg más tévésorozatban is feltűnt. Nyugodjék békében. :(

Hozzászólás ideje:

A legutóbbi Gotham nagyon odavágott. Valamiért nagyon bírom azt a sorit pedig jó nehány blődség előfordul benne. Pinvin Oszi például meleg lett. Nem vagyok homofób de az akkor is nagy hülyeség.

71 éves korában meghalt Ron Glass

Béke poraira. :(

Hozzászólás ideje:

Westwolrd 1x09

Ez megint ütött. Rég láttam ilyen komplex sorozatot. El van szórva apró kis utalásokkal a sorozat és kezd minden a helyére kerülni.

Hozzászólás ideje:

WW

Ezek szerint ugrálunk az időben nem is keveset. Dolores minden Bernarddal való beszélgetése igazából Arnolddal volt. Willian menyasszonyának a képe akasztotta/akasztja majd ki Dolores eredeti apját. Ezek szerint Dolores szála a többi előtt játszódik? Most jó megkavartak mindent :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.