Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A karácsonyi Doctor Who nálam annyira csapnivaló volt, hogy nagyon sajnáltam a színészeket, mert látszik, hogy ők mindent beleadnak, de rajtuk kívül annyira szörnyű minden, hogy menthetetlen az egész. A tavalyi River Song kellemes meglepetés volt, látszik, hogy Moffat úgy írta, hogy az lesz az utolsó története. Szép búcsú lett volna.

Innentől a 10. évad sem érdekel túlzottan. Hosszú ideje gyengélkedik a sorozat, a 9. évad csak egy fantasztikus beszédet és egy darab kiváló epizódot (Heaven Sent - igaz, ez 2005 óta az egyik legjobb lett) tud felmutatni néhány általában gyengécske rész mellett. Az évadnyitó meggyalázta volna a dalekos történelmet, már ha komolyan tudtam volna venni, a Gallifreynél meg voltak jó ötletek, de ez is kevés volt. Szerintem Moffat már túlcsinálja a Doktort, üres és önismétlő. Elfáradt, na - ami nem csoda, 2010 óta vezeti, 2005 óta ír bele, az eddig beleöntött kreativitását szinte emberfeletti teljesítménynek is tarthatnánk. Megalkotta az én Doktoromat, és az Amy-vel töltött két és fél évad, meg az utána jövő néhány epizód a Doctor Who legjobb időszakát jelentik nekem. És persze neki köszönhető a sorozat megnövekedett nemzetközi népszerűsége.

A Sherlock új része ellenben egész jó volt, pedig féltem tőle, hogy ez is kaszaéretté válhat.

A tavalyi évből amúgy a Stranger Things, a The Night Manager és a Westworld tetszett nagyon. Meg az X-akták is egész jó volt.

Szerkesztve: - SimonZ

Hozzászólás ideje:

Én a Sherlock s04e00-át a Förtelmes menyasszonyt pótoltam be a héten.

Nagyon érdekes volt, de jó.

Megpróbálom kivárni szinkronnal a 3 új részt. Úgy láttam korábban sem késett többet egy-két hónapnál.

Melyik tv csatorna adja/adta?

Hozzászólás ideje:

Sajnos a Doctor Who már egyáltalán nem érdekel engem sem. :(

A The Night Manager viszont szintén tetszett, ahogy a Stranger Things is.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

A WW első szezonja részemről is letudva. Frankón összekapta magát a második felére az évad. Nagy esélyt látok arra hogy a következő szezon már az enyém is lesz. Túlzással akár azt is ki merem jelenteni hogy a WestWorld akár az én sorozatom is lehet.

Hozzászólás ideje:

Jó ráérősek. Nem kapkodják el. Végül is a jó munkához idő kell és reméljük annyi idő alatt össze tudnak hozni valami ütőset.

Hozzászólás ideje:

Sherlock S04E03

Ilyen nagyszabású epizódot talán a második évad végén láttam utoljára a sorozatban. Nagyon tetszett a felépítése a végső próbának. Az erkölcsi dilemmában, ahol Mycroft és John közül kellett választania Sherlocknak benne volt Eurus gyerekkora, amikor úgy érezte, hogy Sherlock egy idegent választott helyette és nem vele, a testvérével játszott. Az a metafora is remek volt, hogy Eurus, aki a nagyon magas intelligenciája révén úgy képes átlátni a káoszon, ahogy senki sem... ő az egyetlen éber ember a gépen és azt érzékeli, hogy körülötte mindenki alszik. A Sherlockkal való kapcsolata mondjuk nem volt teljesen tiszta előttem. Ugye elvileg ő az, aki igazán fontos neki, akihez egy segélykiáltásként szólt abban a kis versikében... akkor miért akarta az elején azzal a drónnal megölni? Vagy akkor Moriarty utasításait teljesítette? Az viszont tetszett, hogy a végén a zene révén kapcsolódnak egymáshoz.

Ami még felmerült bennem, hogyha megölte volna Mycroftot a 4. próbán, akkor miért mondta azt, hogy utána már csak két emberre van szükség? Illetve az se volt tiszta előttem, hogy miután Sherrinfordon elkábították őket mégis hogyan kerültek át Musgravebe?

A harmadik évadnál nagyon azt éreztem, hogy egy ilyen öntömjénezésbe fordult néhol a sorozat, de itt sokkal inkább visszaköszönt az első évadok hangulata. Mondjuk az szerintem nagyon érződik, hogy milyen körülményesen jönnek össze az évadok (most talán 2019-ben folytatják majd) és ott lebeg a levegőben, hogy nem lesz folytatás... lehet ebben szerepe annak is, hogy nehezebben tervezhetőek, összeegyeztethetőek a dolgok, miután a főszereplők nagyon befutottak.

Hozzászólás ideje:

Szerintem kellően szép lezárása volt a sorozatnak. A folytatás már erőltetett lenne, főleg így hogy bezárult a kör. Tény, hogy az utóbbi 2 évad legjobb epizódját kaptuk, de számomra a harmadik évadtól kezdve a sorozat eléggé lejtmenetben volt amúgyis.

Hozzászólás ideje:

Remek volt a Lucifer új része. Volt benne pár jó kis momentum. :lol:

Nekem is bejött.

Leginkább a rajongós részt tudom kiemelni. Igazi fanatikus fan a csaj. :D

Az a vírusos szál meg nagyon izgisnek ígérkezik.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.