Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. (szerkesztve) Vajon ki fogja írni ennek a sorozatnak a zenéjét? Egyáltalán milyen lesz majd? Szerintem ide valami filmekhez közelebb álló kellene, mert itt a főszereplők lesznek a fókuszban. Sokkal inkább a SAGA egyik ága lesz, mint kalandozás a'la Mandalori és Boba Fett. Szerkesztve: 2022. Január 9. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Remélem Kevin Kiner 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Remélem Giacchino 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. 7 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Még egy téma. Ehhez a sorozathoz szerintem nem illik a Ludwig Göransson-féle zene. Ide megint a szimfonikus, nagyzenekari leitmotivok kellenek, sok megidézett Williams-nótával, de persze azért egy-két (vagy több) erős új témával! Szerintetek ki fogja szerezni a zenéjét? Meglepetés John Williams? Vagy Kevin Kiner? Más? Giacchino pl. eléggé bevált. Itt lehet a zenéről témázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Érdekes, hogy a zenéről egy szó nem esett eddig. Ki szerzi, stb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Én láttam egy insta képet, ami John Williams felköszöntéséről szólt. A 90 éves zeneszerző a képen éppen egy sorozathoz készített egy zeneszámot. Talán ehhez a sorozathoz. Az utóbbi időben amúgy is azt mondta, hogy ki akarja próbálni a sorozatokat is. Az Indy 5 és még van egy másik Spielberg film, ami elvileg az utolsó filmes zenéi lesznek. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Williams nagyot ütne! Még inkább dobna az egészen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Ez a sorozat szinte a Saga szerves része lesz. Williams jelenléte ez alapján jó lenne. Reménykedek benne. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 15. A jwfan fórumán azt spekulálják, hogy lehet ő komponálja a sorozat főtémáját. A teljes zenei anyag szerzésére szerintem kevés esély van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. A Variety is most írt róla, hogy John Williams visszatér a Star Warshoz. https://variety.com/2022/music/news/john-williams-obi-wan-kenobi-theme-star-wars-series-1235185228/ 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Már ettől libabőrös lettem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 18. Óriási hír! Jó elolvasni előtte az első néhány hsz-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. 2022. 02. 17. - 23:51, Bence1997 írta: A Variety is most írt róla, hogy John Williams visszatér a Star Warshoz. https://variety.com/2022/music/news/john-williams-obi-wan-kenobi-theme-star-wars-series-1235185228/ Ő írta a Solo főtémát is? Wow nekem ez újdonság volt. Akkor azért ilyen jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. 47 perccel korábban, Donát írta: Ő írta a Solo főtémát is? Wow nekem ez újdonság volt. Akkor azért ilyen jó. Megy a ban. Pedig nem is rejtették véka alá a (fő)témát. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. 57 perccel korábban, Donát írta: Ő írta a Solo főtémát is? Wow nekem ez újdonság volt. Akkor azért ilyen jó. Ezt én sem tudtam. Jól meg is lepődtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 19. Viszont ez a tény nálam mozifilm szintű várakozásra növelte az amúgy sem kis várakozâsomat! Remélem tényleg nagy dobás lesz! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 2. Érdekes, hogy szinte semmi hír Williams zenéjéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 23. Natalie Holt (Loki) lesz a zeneszerző 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 23. Akkor csak a fő témát írta Williams? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 23. (szerkesztve) Korábban is erről volt szó szerintem https://www.starwarsnewsnet.com/2022/04/obi-wan-kenobi-score-what-we-know-so-far-new-rumor-suggests-loki-composer-attached.html Szerkesztve: 2022. Április 23. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. (szerkesztve) A helyükben én kitenném a fő témát amit Williams írt. Szerintem ma vagy holnap ez is várható! Obinak sose volt konkrét zenei témája, így ez duplán premiernek számít. Szerkesztve: 2022. Május 24. - Ody Mandrell 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Obi-Wan téma: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Elég szomorú, pont mint egy megkeseredett ember témája, de közben ott van benne egy erőteljes vonal is, ami kivezet ebből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Remélem holnap ezt felteszik hivatalosan is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Biztos vagyok benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. 0:50 körül egész Nino Rota - Keresztapa beütése van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Nekem kicsit Fallen Order-es feelingje van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Jó lett a téma! A rész béli zenére meg majd külön kell figyelnem egy újranézéskor, mert egyes dolgok elvonták a figyelmemet.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Kövezzetek meg, de ez a theme pocsék lett... Ehhez képest a Boba Fett zenéje egy mestermű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.