Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. (szerkesztve) A régebbi számokat ugyanazon az áron lehet beszerezni, mint az eredeti kiadásakor? Csak mert egy régebbi szám 298 ft, míg a mostaniak 760 ft körül mozognak. Írtam levelet a Semic-nek, de eddig még nem válaszoltak. Szerkesztve: 2010. Március 6. - Darth Sky Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. A régebbi számokat ugyanazon az áron lehet beszerezni, mint az eredeti kiadásakor? Csak mert egy régebbi szám 298 ft, míg a mostaniak 760 ft körül mozognak.Írtam levelet a Semic-nek, de eddig még nem válaszoltak. Nem, ha jól emlékszem én 400 ft-ért szereztem be őket. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Ezek szerint létezik az, hogy a nekem hiányzó számok (3 különszámmal együtt) csak 6400 forintba fájnának? Ezt erősen kétlem. Mindegy. 10 ezrem van erre a célra, ennyiből fogok gazdálkodni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. A The Clone Wars: Colossus Of Destiny magyar megjelenéséről tud valaki valamit? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Sajnos semmit. Az is elképzelhető, hogy lefújták. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. A Dark Horse egy 6 részes The Old Republic minit indít Júliusban. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. A Dark Horse egy 6 részes The Old Republic minit indít Júliusban. A Legacy is folytatódik vele párhuzamosan, vagy 2 KOTOR történet lesz egy füzetben? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. A Legacy is folytatódik vele párhuzamosan, vagy 2 KOTOR történet lesz egy füzetben? Szerintem nem a magyar kiadásra gondolt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Igen tényleg az amerikai kiadásra gondoltam. De azért jó lenne, ha a Semic ladná azt a minit. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ma láttam az újságosoknál az új számot. Majd szerdán megveszem. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Remélem egyszer hozzám is eljut egy példány. Nem szeretnék úgy járni, hogy hiába fizettem be előre az év hátralévő számait... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ma láttam az újságosoknál az új számot. Majd szerdán megveszem. Ez jó hír. Lehet, hogy holnap én is megveszem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Magasztosok 2. rész. A Cade vs Feln összecsapás egész jóra sikerült, bár lehetett volna jobb is. A végén Borjakék nem hagyták magukat végre. Az ereklyéknek majdnem lőttek, de Del és Dob jól megoldották, Gryph legnagyobb örömére. Következik a Fordulat, remélem nagykaliberű lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Cade? Nem Zayne-re gondoltál? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Magam sem hiszem el, de majd fél hónapos késéssel megérkezett hozzám is a a 77. szám. Miután 2 levelet is küldtem semic-éknek, csak vették a fáradtságot. Remélem nem szoknak hozzá az efféle késlekedésekhez... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Cade? Nem Zayne-re gondoltál? Tényleg Zayne-re gondoltam, elírtam. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Magam sem hiszem el, de majd fél hónapos késéssel megérkezett hozzám is a a 77. szám. Miután 2 levelet is küldtem semic-éknek, csak vették a fáradtságot. Remélem nem szoknak hozzá az efféle késlekedésekhez... Már hozzászokatak sajnos. Pókembernél pl. már általános lett. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Már hozzászokatak sajnos. Pókembernél pl. már általános lett. Engem csak az érdekel, hogy amit kifizettem, az meg is érkezzen... ne kelljen noszogató leveleket irkálnom. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Magasztosak 2. rész Jó kis szám volt ez is, bár egyéni ízlésemnek köszönhetően, nekem a Legacy továbbra is jobban tetszik, de kíváncsi vagyok, mi lesz a Szövetség sorsa. Fogynak a tagjai szép számmal. Előbb Raana Tey, majd Fel, most pedig úgy néz ki, Xamar is otthagyja a fogát a folytatásban. Remélem a végén megszívja Lucien, jócskán rászolgált... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. A KotOR 32. számban kezdődik majd valami nagy szabású sztori 4 részben, ott lesz valami Lucien-nel. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Amerikában augusztusban folytatódik a The Old Republic: Threat or Peace 6 részes mini a 2. résszel. Ezenkívűl elindítanak egy Blood Ties: A Tale of Jango and Boba Fett 4 részes mint. És megjelenik a The Force Unleashed 2 képregényváltozata. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. És megjelenik a The Force Unleashed 2 képregényváltozata. Érdekesen hangzik. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Meg fog majd jelenni egy Tales From The Clone Wars című gyűjteményes kiadvány az USA-ban, és az első évad webképregényeit fogja tartalmazni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. (szerkesztve) Boba Fett egy képregényben http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...8_6936715_n.jpg (Miért van olyan érzésem, hogy ezt Frank Miller rajzolta? ) Szerkesztve: 2010. Június 6. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Mekkora szörny üldözi má'. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Mi a helyzet a júniusi számmal? Állítólag már lehet kapni, de hozzám természetesen még nem jutott el. Remélem nem kell megint hetekig noszogatnom a forgalmazót, hogy "ugyan küldjék már el az előre kifizetett képregényemet"... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Mi a helyzet a júniusi számmal? Állítólag már lehet kapni, de hozzám természetesen még nem jutott el. Remélem nem kell megint hetekig noszogatnom a forgalmazót, hogy "ugyan küldjék már el az előre kifizetett képregényemet"... Én sem láttam még az újságárusoknál... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Én sem láttam még az újságárusoknál... Én már láttam Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Láttam. én is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Jó kis borító. Azt lehet tudni, hogy még hány rész várható hazánkban ebből a két szériából? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.