Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. (szerkesztve) A régebbi számokat ugyanazon az áron lehet beszerezni, mint az eredeti kiadásakor? Csak mert egy régebbi szám 298 ft, míg a mostaniak 760 ft körül mozognak. Írtam levelet a Semic-nek, de eddig még nem válaszoltak. Szerkesztve: 2010. Március 6. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. A régebbi számokat ugyanazon az áron lehet beszerezni, mint az eredeti kiadásakor? Csak mert egy régebbi szám 298 ft, míg a mostaniak 760 ft körül mozognak.Írtam levelet a Semic-nek, de eddig még nem válaszoltak. Nem, ha jól emlékszem én 400 ft-ért szereztem be őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Ezek szerint létezik az, hogy a nekem hiányzó számok (3 különszámmal együtt) csak 6400 forintba fájnának? Ezt erősen kétlem. Mindegy. 10 ezrem van erre a célra, ennyiből fogok gazdálkodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. A The Clone Wars: Colossus Of Destiny magyar megjelenéséről tud valaki valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Sajnos semmit. Az is elképzelhető, hogy lefújták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. A Dark Horse egy 6 részes The Old Republic minit indít Júliusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. A Dark Horse egy 6 részes The Old Republic minit indít Júliusban. A Legacy is folytatódik vele párhuzamosan, vagy 2 KOTOR történet lesz egy füzetben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. A Legacy is folytatódik vele párhuzamosan, vagy 2 KOTOR történet lesz egy füzetben? Szerintem nem a magyar kiadásra gondolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Igen tényleg az amerikai kiadásra gondoltam. De azért jó lenne, ha a Semic ladná azt a minit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ma láttam az újságosoknál az új számot. Majd szerdán megveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Remélem egyszer hozzám is eljut egy példány. Nem szeretnék úgy járni, hogy hiába fizettem be előre az év hátralévő számait... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 26. Ma láttam az újságosoknál az új számot. Majd szerdán megveszem. Ez jó hír. Lehet, hogy holnap én is megveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Magasztosok 2. rész. A Cade vs Feln összecsapás egész jóra sikerült, bár lehetett volna jobb is. A végén Borjakék nem hagyták magukat végre. Az ereklyéknek majdnem lőttek, de Del és Dob jól megoldották, Gryph legnagyobb örömére. Következik a Fordulat, remélem nagykaliberű lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Cade? Nem Zayne-re gondoltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Magam sem hiszem el, de majd fél hónapos késéssel megérkezett hozzám is a a 77. szám. Miután 2 levelet is küldtem semic-éknek, csak vették a fáradtságot. Remélem nem szoknak hozzá az efféle késlekedésekhez... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Cade? Nem Zayne-re gondoltál? Tényleg Zayne-re gondoltam, elírtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Magam sem hiszem el, de majd fél hónapos késéssel megérkezett hozzám is a a 77. szám. Miután 2 levelet is küldtem semic-éknek, csak vették a fáradtságot. Remélem nem szoknak hozzá az efféle késlekedésekhez... Már hozzászokatak sajnos. Pókembernél pl. már általános lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Már hozzászokatak sajnos. Pókembernél pl. már általános lett. Engem csak az érdekel, hogy amit kifizettem, az meg is érkezzen... ne kelljen noszogató leveleket irkálnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Magasztosak 2. rész Jó kis szám volt ez is, bár egyéni ízlésemnek köszönhetően, nekem a Legacy továbbra is jobban tetszik, de kíváncsi vagyok, mi lesz a Szövetség sorsa. Fogynak a tagjai szép számmal. Előbb Raana Tey, majd Fel, most pedig úgy néz ki, Xamar is otthagyja a fogát a folytatásban. Remélem a végén megszívja Lucien, jócskán rászolgált... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. A KotOR 32. számban kezdődik majd valami nagy szabású sztori 4 részben, ott lesz valami Lucien-nel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Amerikában augusztusban folytatódik a The Old Republic: Threat or Peace 6 részes mini a 2. résszel. Ezenkívűl elindítanak egy Blood Ties: A Tale of Jango and Boba Fett 4 részes mint. És megjelenik a The Force Unleashed 2 képregényváltozata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. És megjelenik a The Force Unleashed 2 képregényváltozata. Érdekesen hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 16. Meg fog majd jelenni egy Tales From The Clone Wars című gyűjteményes kiadvány az USA-ban, és az első évad webképregényeit fogja tartalmazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. (szerkesztve) Boba Fett egy képregényben http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...8_6936715_n.jpg (Miért van olyan érzésem, hogy ezt Frank Miller rajzolta? ) Szerkesztve: 2010. Június 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Mekkora szörny üldözi má'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Mi a helyzet a júniusi számmal? Állítólag már lehet kapni, de hozzám természetesen még nem jutott el. Remélem nem kell megint hetekig noszogatnom a forgalmazót, hogy "ugyan küldjék már el az előre kifizetett képregényemet"... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Mi a helyzet a júniusi számmal? Állítólag már lehet kapni, de hozzám természetesen még nem jutott el. Remélem nem kell megint hetekig noszogatnom a forgalmazót, hogy "ugyan küldjék már el az előre kifizetett képregényemet"... Én sem láttam még az újságárusoknál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Én sem láttam még az újságárusoknál... Én már láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Láttam. én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Jó kis borító. Azt lehet tudni, hogy még hány rész várható hazánkban ebből a két szériából? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.