Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ma végeztem a Star Wars - The Clone Wars: Galactic Photobook című könyvecskével. Nem tudom, magyarul megjelent-e, én angolul olvastam. Ahhoz képest, hogy gyerekeknek készült, egy-két helyen komoly nyelvtani fejtörőt okozott a számomra. Azt gondoltam, sokkal egyszerűbben fogalmaz majd a szerző. :)

A képregény egyébként a 2008-as A klónok háborúja című egész estés animációs filmet dolgozza fel. Meglepően sok dolog kimaradt belőle, például Ventress és Obi-wan párharca. De a vége is egy kissé összecsapott lett szerintem.

Amúgy érdekes kis füzetecske, minden egyes szereplőről van többé-kevésbé részletes leírás.

http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_The_Galactic_Photobook

Hozzászólás ideje:

Ma végeztem a Star Wars - The Clone Wars: Galactic Photobook című könyvecskével. Nem tudom, magyarul megjelent-e, én angolul olvastam.

Megjelent Magyarországon Star Wars - A klónok háborúja Galaktikus kalauz címen.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Revan mennyi esélye van legendákhoz tartozó képregények megjelenése a Szukitsnál a közel jövőben? Ha már legendákhoz tartozó könyveket is megjelentetnek.   

• 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egy kis újdonság a legendákhoz tartozó képregények esetében, már nemcsak digitálisan, hanem audio formában is elérhetőek, továbbra is rajongói fordításban. 

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A héten hívták fel a figyelmemet egy képregénygyűjteményre. Egészen pontosan  a Szukits Kiadónak ajánlották. A Pannini nemzetközi csoport csinálja, Olyan Star Wars képregény gyűjtemények, melyek a régi Dark Horse-os Legendákat adják ki újra. A kinézetben olyan kék színűek a kötetek, és a sorozat koncepciója a Marvel és DC szuperhős gyűjteményekre emlékeztet.  Állítólag Spanyolországban, Olaszországban és Németországban már megy. Ha jól emlékszem a német kiadások valamelyikét láttam is. Valaki hallott erről valamit?

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A héten hívták fel a figyelmemet egy képregénygyűjteményre. Egészen pontosan  a Szukits Kiadónak ajánlották. A Pannini nemzetközi csoport csinálja, Olyan Star Wars képregény gyűjtemények, melyek a régi Dark Horse-os Legendákat adják ki újra. A kinézetben olyan kék színűek a kötetek, és a sorozat koncepciója a Marvel és DC szuperhős gyűjteményekre emlékeztet.  Állítólag Spanyolországban, Olaszországban és Németországban már megy. Ha jól emlékszem a német kiadások valamelyikét láttam is. Valaki hallott erről valamit?

Erre gondoltál? Már régebben láttam, én előfizetném tuti. :D 

Hozzászólás ideje:

Átnéztem a  németeknél az eddig kiadottak listáját. Hát, a Marvel és a DC szuperhős sorik mintájára ez is össze-vissza halad. Ráadásul sok tartalmazna ismétlést is. Az a baj, hogy a két nagy szuperhősös gyűjtemény sorozat már így is nagyon telíti a piacot,, így nem biztos, hogy Star Wars Legendák képregény gyűjtemény jól fogyna. Pedig nagyon jól nézne ki. Ráadásul a kánon képregények közül is nagyon sok megjelenik. Nem biztos, hogy elbírna egy ekkora mennyiséget ez a piac. Ha mégis jönne ez a gyűjtemény sorozat magyarul, akkor szerintem először ki kéne várni, míg a Marvel és a DC szuperhősei kifutnának, és akkor is  inkább csak egy válogatás lenne, nem minden.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
2018. 10. 11. - 14:00, Darth Revan9 írta:

Átnéztem a  németeknél az eddig kiadottak listáját. Hát, a Marvel és a DC szuperhős sorik mintájára ez is össze-vissza halad. Ráadásul sok tartalmazna ismétlést is. Az a baj, hogy a két nagy szuperhősös gyűjtemény sorozat már így is nagyon telíti a piacot,, így nem biztos, hogy Star Wars Legendák képregény gyűjtemény jól fogyna. Pedig nagyon jól nézne ki. Ráadásul a kánon képregények közül is nagyon sok megjelenik. Nem biztos, hogy elbírna egy ekkora mennyiséget ez a piac. Ha mégis jönne ez a gyűjtemény sorozat magyarul, akkor szerintem először ki kéne várni, míg a Marvel és a DC szuperhősei kifutnának, és akkor is  inkább csak egy válogatás lenne, nem minden.

Pedig lenne igény az amerikai Epic Collection kiadványokra. Amik ráadásul időrendi sorrendben vannak megjelentetve.   

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, tomcsi80 írta:

Pedig lenne igény az amerikai Epic Collection kiadványokra. Amik ráadásul időrendi sorrendben vannak megjelentetve.   

Az Epic Collection-ök tényleg nagyon jól néznek ki. A gond az, hogy nagyon vastagok. Ugyebár egy ilyen gyűjtemény sokszor 10-nél is több füzetet tartalmaz. Ez a magyar piacon 10.000 Ft-nál indulna. Olyan 10-15 ezerre becsülöm a vastagságtól és a füzetek számától függően. Olyan sok képregény jelenik meg Magyarországon, hogy egy ilyen nagy gyűjteményes sorozat nem biztos megállna a saját lábán. Pedig tényleg nagyon jó lenne. Főleg a Régi Köztársaság kötetek érdekelnének.

Hozzászólás ideje:

Az ára az biztos, hogy magas lenne. Nem tudom mennyire követed a halozsak.hu-t, de a Régi Köztársaság lovagjaiból már csak 8 szám és befejezik a teljes sorozat fordítását. 

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, tomcsi80 írta:

Az ára az biztos, hogy magas lenne. Nem tudom mennyire követed a halozsak.hu-t, de a Régi Köztársaság lovagjaiból már csak 8 szám és befejezik a teljes sorozat fordítását. 

Igen, láttam, hogy szépen haladnak. Valamikor sort is szeretnék keríteni, hogy elolvassam a meg nem jelent részeket.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Valakinek nincsenek meg  digitális formátumban a  legacy képregények? Amit a hálózsákon lefordítottak azokat már elolvastam és nagyon megfogott a korszak.:D

• 1 hónappal később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Technikai kérdés Legendák képregény rendelés témában. A Szukits webáruháza azt írja, hogy rendelhető állapotban van A Birodalom vére képregény, amit be akarnék rakni a kosárba, azonban a lentebb olvasható hibaüzenetet kapom. (Chrome, Opera, Firefox böngészőkben egyaránt fennáll a hiba.) Másnál is előfordul ez a hiba? Kinek hogy sikerül kosárba raknia ezt a képregényt, ha sikerült?

TECHNICAL ERROR: unable to add the product.

Details:
Error thrown: [object Object]
Text status: parsererror

A Birodalom vére 640x446.jpg

Hozzászólás ideje:

A Veszélyes béke képregény szintúgy rendelhetőnek van föltüntetve (Az elveszett csillagokat meg nem találom). Legalább a Maul - Vesztegzárral nincs ilyen jellegű probléma – ez előjegyezhető állapotban van, anno hagyta is a rendszer előjegyezni.

Hozzászólás ideje:

Ha szukitsról nem menne, akkor a Stat Wars könyvek csoportban megpróbálkozhatsz velük. Nemrég valaki hatezer körül próbálta eladni ami szerintem még nem olyan vészes. A vesztegzár viszont árban már neccesebb.

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Iqvi írta:

Ha szukitsról nem menne, akkor a Stat Wars könyvek csoportban megpróbálkozhatsz velük. Nemrég valaki hatezer körül próbálta eladni ami szerintem még nem olyan vészes. A vesztegzár viszont árban már neccesebb.

Olvastam azt a hirdetést. Érdekesség, hogy pont amiatt a hirdetés miatt jutott eszembe ez az apró hiba a Szukits webáruházáról és kezdtem leírni a fentebbi posztomba – ugyanis már hónapokkal ezelőtt föltűnt, hogy előrendelhető állapotban vannak és nem engedi a rendszer kosárba rakni, csakhogy nagyon nem problémáztam ezen, így elfelejtődött, a hirdetés meg előhozta ezt az emléket. :)

Mellesleg magánszemélyektől nem szokásom vásárolni (alacsony prioritásúak az ilyen vásárlási lehetőségek). Úgy vagyok vele, hogy majd, ha a Star Wars regények és képregények jelentős része meglesz, amiket webáruházakból (elsősorban a kiadóéból és antikváriumokéból) könnyedén és viszonylag olcsón meg lehet vásárolni, akkor belefogok a magányszemélyektől való vásárlásba is.

Hozzászólás ideje:

Érdemes a Fészen írni rájuk mert ott amint tudnak válaszolnak bármire legalábbis eddig velem segítőkészek voltak egy próbát azért megérhet. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.