MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Szerintem meg inkább legyen kalandos, mint sötét Kellene már valami lazább hangulatú sorozat is, nem csak ilyen komorabb, mint pl. a TCW. Úgysem lesznek Jedik, a két Sithünk max. csak mellékes szereplő lesz, innentől a hangulat tuti nem a prequelekre vagy a TCW-re fog hasonlítani. Válasz
mrhihetetlen Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Legyen sötét, de ne letargiás. Szerintem se legyen nagyon depizős , vagy túl sötét! Legyen inkább ilyen "hogy is győzzük le birodalmat " hangulat ! Toborozzanak ellenállást , Organa szenátor kezdjen neki a szenátusban keresni az Uralkodó ellenségeit , ilyenek. Én arra is kíváncsi lennék hogy jutott Lando-hoz a Sólyom és hogy Han hogy nyerte el tőle:D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Utóbbihoz annyi, hogy erről van már EU-sztori, mindkettőről, szóval szerintem nem lesz Falcon körüli hercehurca Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Utóbbihoz annyi, hogy erről van már EU-sztori, mindkettőről, szóval szerintem nem lesz Falcon körüli hercehurca Hát Han Solo és Lando Calrissian ne is legyenek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Én sem hiszem, hogy olyan történetet találnak ki, amely átírna egy csomó mindent, amit eddig az EU érintett. Egyébként is, ennyire nem lehetnek ötlettelenek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Bizony, találjanak ki teljesen független sztorikat új szereplőkkel. Szóval Hanék tényleg ne legyenek benne, nem kell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hát pedig eddig a mozgóképes anyagok alaposan átírták az EU-t Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ezért kéne most már békén hagyni Főleg, ha ilyen fontosabb szereplőket érint. Csak reménykedni lehet, hogy békén hagyják a többit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Bizony, találjanak ki teljesen független sztorikat új szereplőkkel.Ez lesz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. (szerkesztve) Ez lesz. Ha kellően szerethetőek lesznek az új szereplők, és nem ilyen sótlan figurák egytől egyig, akkor nem is igazán fognak hiányozni a főbb, filmes szereplők. De azért néha-néha, egy évad vége felé beugorhatna néhány ismertebb arc, akiknek már a megjelenése is önmagában nagyon hatásos. Én például úgy konferálnám fel az új szereplőket az évad elején, hogy menekülniük kell, mert Boba Fett (Special guest star: Temuera Morrison) van a nyomukban, hogy kinyírja őket. Akár egyik társukat rögtön az elején ki is nyírhatná, amolyan jó kegyetlen stílusban, mondjuk apró cafatokra robbantja őt szét, vagy ilyesmi, amolyan utalást arra, hogy mit ért azon Vader az EPV.-ben, hogy "élve akarom őket, nem darabokban." Az évad eleje legyen ilyen pörgős, és addig nem ártana pár régi szereplő, amíg nem nőnek a szívünkhöz az újak. Továbbá az EPIII.-tól való eltávolodás megnyilvánulhatna az egyre kevésbé megjelenő régi szereplőkben. Aztán, az évad ütőssége után érvényesülhetne a drámai része a sorozatnak, amit ígérgetnek. Persze ne ŰrBarátok Közt legyen belőle, legyen benne kellemes, felfedezős kalandozás, mint amiről MissKarrde beszél. És ne játszódjon a fél évad egyetlen bolygón. Az évad végefelé, hogy fokozódjanak az izgalmak akár Vader is megjelenhetne egy cameo erejéig. Bár, szerintem még így is túl sokat kérek a régi szereplőkből. Szerkesztve: 2009. December 26. - KisKósa Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Egy kevés cameo nem árt belőlük, annyi még belefér, vagy csak emlegessék őket. Egyébként szerintem nem pont Boba Fettre gondol Vader, mikor élve kéri Solot, Fett fejvadász, nem gyilkos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. A fejvadász kaphat olyan megbízást is, hogy ölnie kell. Lásd Jangot Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. A fejvadász kaphat olyan megbízást is, hogy ölnie kell. Lásd Jangot Ezért hívják fejvadásznak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. De ha le kell szállítania az árut, akkor nem darabokban teszi Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. De ha le kell szállítania az árut, akkor nem darabokban teszi Az alaptevékenysége az, hogy a célpont fejét szállítja le a megbízónak. Test nélkül... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Az alaptevékenysége az, hogy a célpont fejét szállítja le a megbízónak. Test nélkül... Pontosan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Jaj már De a fejet egy darabban, nem? Ne kötözködjetek már ennyit Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Maradjunk annyiban, hogy egy fejvadász azt csinálja, amire szerződik. Likvidál vagy leszállít - ahogy a kedves megrendelő kéri. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Jaj már De a fejet egy darabban, nem? Ne kötözködjetek már ennyit Te kezdted azzal, hogy egy fejvadász nem gyilkos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ne kötözködjetek már ennyit Bagoly mondja verébnek... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. (szerkesztve) Egyébként szerintem nem pont Boba Fettre gondol Vader, mikor élve kéri Solot, Fett fejvadász, nem gyilkos Én sem akarok kötözködni, de amikor megáll vele szemben, felemeli a kezét, és a szemébe mondja, (Már amennyire a szemébe lehet nézni valakinek, akinek egy mandaloriai sisak van a fején ) hogy nem darabokban kéri Solo-t, szerintem ez elég egyértelműen neki szólt. Még válaszolt is rá a jó öreg, szótlan Fett. Szerkesztve: 2009. December 26. - KisKósa Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Szerintem a fejvadász naná, hogy gyilkos! A fejvadászokat (leszámítva a gazdasági szférában ) gyilkolásra szerződtetik - általában. Vader ezért is hangsúlyozza, hogy most nem holtan akarja Solot. Azt viszont kétlem, hogy a fejek leszállítása lenne az első számú tevékenysége. Csak a legpervezebb megrendelők kérnek ilyet, az átlag inkább csak likvidálni akarja a célpontot. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Csak a legpervezebb megrendelők kérnek ilyet Jabba, például. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Én sem akarok kötözködni,Messze vagy te a Miss Karrde féle kötözködéstől Azt viszont kétlem, hogy a fejek leszállítása lenne az első számú tevékenysége. Csak a legpervezebb megrendelők kérnek ilyet, az átlag inkább csak likvidálni akarja a célpontot.A fej leszállításával igazolják, hogy teljesítve a megbízás Ez elég érdekes volt ugye a TCW mozifilm szempontjából ahol éppen a fejvadászok fejét küldték vissza Jabbának. Válasz
Laci! Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Remélem azért látni fogunk egy pár jó kis űrcsatát a lázadó és birodalmi flotta között! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Remélem azért látni fogunk egy pár jó kis űrcsatát a lázadó és birodalmi flotta között!Elvileg nem, mert a sorozat mással foglalkozik majd. Ez egy nagy rizikó, mert az emberek majd azt várják ami a filmben is volt, de ez sorozat lesz, és teljesen más mint a filmek. Nem lesz benne se Jedi se pedig Vader. Új karakterek jönnek, és pár már ismert mellékszereplő. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Én egy csempész űrcsatával is beérném Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Az viszont legyen mindenképpen Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Egy ilyen kis fogócska simán jöhetne De még akár a telepeskölkök T-16-os szárnypróbálgatásait is elnézném. Később ugye zekből lesznek a T-65-ös pilóták Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.