Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ezek szerint a D23-on akár láthatunk is valamit a sorozatból. Mindenestere örülök, hogy van valami életjel a sorozat körül. Kezdtem azt hinni, hogy idén az Acolyte után már nem is kapunk semmit. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Yoda József írta:

Az már inkább kérdéses, hogy jövőre az Andoron kívül mi jön majd. Elég üresnek tűnik a jövő év egyelőre

Hát ha karácsony körül érkezik a Skeleton Crew és 8 epizódról beszélünk (azt hiszem az epizódok írói kikerültek még régebbről) akkor december-január lehet a sorozat menetrendje. Ha erre rátesszük a szokásos minimum 3 hónapos "pihenőidőt", akkor az Andor leghamarabb a Celebration környékén jön. Vagyis az év első fele ezekkel lemehet (+ Visions, de abból nem rémlik, hogy 3. etap hivatalos-e). A második fele valóban üresen kong, de szerintem az új animációs sorozat kitöltheti azt. Az Ahsoka szerintem csak a Mandó film után jön.

Hozzászólás ideje:
2024. 05. 03. - 22:27, Yoda József írta:

Aztán lehet akkora dobás lesz hogy még az Acolyte is elbújhat :lol:

Aztán még az is lehet, hogy rászóltál és tényleg az lesz! :D Nekünk csak jó, ha egymást überelő .... f*szábbnál f*szább SW szériákat kapunk! :)

Amúgy a korábban bejelentett szériák lassan valóban elfogynak és nem nagyon érkeztek új bejelentések sorozat fronton tudtommal. Lehet jövőre ismét egy nagyobb szünet lesz SW matéria nélkül? TBB véget ért, hogy a helyét mi tölti be a jövőben, egyelőre kérdéses. Tales 2. évad kellemes ajándék volt (még nem láttam, de örülök, hogy megkaptuk és hamarosan pótolni is fogom!) Acolyte hamarosan startol... Skeleton is indul év végén.... ééééés, ennyi! A közelmúltban - ha jól emlékszem - csak az Ahsoka season 2 bejelentése történt meg sorozatok terén?!

Szóval én számítanék majd valamikor egy újabb menetrend ismertetésre sorozatos fronton!!

Ez az év viszont igen bőséges ilyen téren: TBB sorozatzáró évad, Tales of the Empire, The Acolyte, Skeleton Crew. Ez bőven több, mint amire számítottam! :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

És? Minden Star Wars filmben és sorozatban használtak praktikus effekteket, még az OT-ban általános trükktechnikák sem most jelennek meg először (stop-mo volt a Mandiban és a TBoBF-ben is, az űrjelenetek egy része is az ep4-ben használt módon készültek el), és Tippet sem először tér vissza az SW franchise-hoz, még csak nem is ez volt az első SW sorozata. Az egyetlen újdonság a matte painting, bár ez is csak akkor, ha tényleg a klasszikus megoldást használják, nem azt, amit ma matte paintingnek neveznek (digitális 3D környezet létrehozása), és ne nyúlnak bele digitálisan (utóbbiban pöppet kételkedem). Szóval, az a hír, hogy a Skeleton Crew ugyanúgy készül, ahogy a többi?

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Aztán még az is lehet, hogy rászóltál és tényleg az lesz! :D Nekünk csak jó, ha egymást überelő .... f*szábbnál f*szább SW szériákat kapunk! :)

Amúgy a korábban bejelentett szériák lassan valóban elfogynak és nem nagyon érkeztek új bejelentések sorozat fronton tudtommal. Lehet jövőre ismét egy nagyobb szünet lesz SW matéria nélkül? TBB véget ért, hogy a helyét mi tölti be a jövőben, egyelőre kérdéses. Tales 2. évad kellemes ajándék volt (még nem láttam, de örülök, hogy megkaptuk és hamarosan pótolni is fogom!) Acolyte hamarosan startol... Skeleton is indul év végén.... ééééés, ennyi! A közelmúltban - ha jól emlékszem - csak az Ahsoka season 2 bejelentése történt meg sorozatok terén?!

Szóval én számítanék majd valamikor egy újabb menetrend ismertetésre sorozatos fronton!!

Ez az év viszont igen bőséges ilyen téren: TBB sorozatzáró évad, Tales of the Empire, The Acolyte, Skeleton Crew. Ez bőven több, mint amire számítottam! :)

2026-tól visszatérnek a mozifilmek, szal ja lehet visszavesznek az élőszereplős SW sorozatokból. Jövőre még lemegy az Andor második évad, valamivel utána jön az Ahsoka második évad és addigra már itt A Mandalóri és Grogu film is.
Biztos lesznek még sorozatok, de nem biztos, hogy ilyen sok, mint ami az utóbbi években volt. Az akolitus még elindíthat egy új vonalat és spin-offokat, mint a Mandó annak idején, de lássuk meg milyen lesz, hogy fogadják. Animációs fronton totál kérdőjel mi következik a TBB után.
Jövőre lesz ugye a SW Celebration Tokióban, áprilisban, leghamarabb ott jelenthetnek be új sorozatokat.

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Kijött egy legós kép a Skeleton Crew hajójáról (ami az Onyx Cinder nevet kapta) és mellette még a szereplők nevei is fellettek sorolva:

- Jude Law egy Jod nevű karaktert fog alakítani

- A gyerekek nevei pedig: Wim, Neel (ő lesz majd az ortolan, Max Rebo fajába tartozik), K8(vagy K0, esetleg KB, nagyon nehezen látni) és Fern.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a szabályzatba ütközik. Nem hivatalos legós tartalmat nem lehet megosztani, mert megbüntethetik a fórumot

"SZIGORÚAN TILOS bármilyen, a LEGO cég alá tartozó nem hivatalos anyagok - úgymint legókészletek kiszivárgott képei vagy animációs sorozatok - feltöltése az oldalra!"

Bár itt feltöltés van írva, a linkekkel nem tudom mi a helyzet :D csak gondoltam szólok

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Éppen most , Yoda József írta:

Szerintem ez a szabályzatba ütközik. Nem hivatalos legós tartalmat nem lehet megosztani, mert megbüntethetik a fórumot

"SZIGORÚAN TILOS bármilyen, a LEGO cég alá tartozó nem hivatalos anyagok - úgymint legókészletek kiszivárgott képei vagy animációs sorozatok - feltöltése az oldalra!"

Bár itt feltöltés van írva, a linkekkel nem tudom mi a helyzet :D csak gondoltam szólok

Így van, a linket jobb lesz törölni. 

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Bence1997 írta:

Már nincs sok hátra. Utána pedig várhatjuk a D23-at, ahol (remélhetőleg) bejelentik a sorozat következő évadát... amire várhatunk 2027-ig. :lol:

Ha már D23... ehhez vajon kapunk teaser trailert? Kb. 4 hónapra leszünk a premiertől augusztusban.

És ha már szóba jött, a szivárogtató ma emlegette ezt a sorozatot is :D 

Spoiler

Neki egy kicsivel jobban tetszik, mint az Acolyte. Jól néz ki a sorozat, nagy produkciós értékkel. Nem kapcsolódik annyira a Mandoverzumhoz, mint mondjuk a TBOBF vagy az Ahsoka.

Hozzászólás ideje:

Szerintem kapunk ehhez valamit. Mást nem igen mutatnak majd (talán Andor, de az inkább privátnak érzem).

Reménykedek egy teaserben, mert morzsákat tudunk a sorozatról, így a sorozat jelenleg baromira nem izgat.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Lee Isaac Chung elárulta az inverse.comnak egy interjú keretében, hogy csupán csak 1 epizódot rendezett a sorozatból.

„Csak az egyik epizódot rendeztem, de beleszerettem ezekbe a gyerekekbe” - mondja Chung. „Nagyszerű színészek és emberi lények. És sokat dolgoztam Jude Law-val [az epizódom során], és mindannyian olyan jól kijöttek egymással. Alig várom, hogy az emberek láthassák a színészeket. Igazán nagyszerűek.”

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.