Bence1997 Hozzászólás ideje: Hétfő 22:14 Hozzászólás ideje: Hétfő 22:14 (szerkesztve) Ha minden igaz ez lesz majd a menetrend (alább az Európai dátumok vannak, nekünk ezek relevánsak): Episode 1 – Wednesday 4th December 2024 Episode 2 – Wednesday 4th December 2024 Episode 3 – Wednesday 11th December 2024 Episode 4 – Wednesday 18th December 2024 Episode 5 – Wednesday 25th December 2024 Episode 6 – Wednesday 1st January 2025 Episode 7 – Wednesday 8th January 2025 Episode 8 – Wednesday 15th January 2025 (forrás) Érdekes lesz karácsony és újév napján SW epizódot kapni (újévkor az emberek egy része amúgy is fent van még hajnali háromkor, szóval az sokunknak "élő" lehet). Szerkesztve: Hétfő 22:15 - Bence1997 6 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Kedd 08:27 Hozzászólás ideje: Kedd 08:27 10 órával ezelőtt, Bence1997 írta: ...és újév napján SW epizódot kapni (újévkor az emberek egy része amúgy is fent van még hajnali háromkor, szóval az sokunknak "élő" lehet). Élő mi, de sokunk azon a dátumon és időponton kb élőhalott már/még... 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Kedd 17:25 Hozzászólás ideje: Kedd 17:25 Interjú a sorozat rendezőivel és készítőivel. Néhány új jelenet látható a videó végefelé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 06:43 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 06:43 Imádom Bryce-t! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:15 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:15 Jelenet a sorozatból. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 11:08 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 11:08 Kellemes kis részlet. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 11:37 Hozzászólás ideje: Tegnap 11:37 Ebben a jelenetben több volt a Star Wars feeling, mint az előzetesekben, ez azért biztató Amúgy mintha Jude Law karaktere rosszban sántikálna 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Tegnap 12:11 Hozzászólás ideje: Tegnap 12:11 Szerintem nem csak mintha! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 23 órával korábban 54 perccel korábban, Yoda József írta: Ebben a jelenetben több volt a Star Wars feeling, mint az előzetesekben, ez azért biztató Határozottan! 20 perccel korábban, Darth Riddick írta: Szerintem nem csak mintha! Jod annyira tűnik jedinek, mint Haja Estree. 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Rixon Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hadd osszak meg veletek egy kis belsős infót Ahogy még az Acolyte kapcsán említettem, a Disney+ hazai marketingtevékenységét egy Noguchi nevű ügynökség intézi, és a Sekeleton Crew kapcsán szerveznek egy premier előtti vetítést december 3 késő délután, amire most először én is meghívást kaptam. Az első két részt fogják levetíteni, szóval ha esetleg vevők vagytok rá, még aznap írhatok egy rövid kis szösszenet az első benyomásaimról Nyilván másnap reggelre már egyébként is kijönnek a részek, szóval olyan sokkal nem látpm hamarabb őket, de azért eléggé örülök, hogy végre bejutok egy ilyenre 11 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Szerintem mind örülnénk neki. A te véleményed, legalábbis nekem, jobb alap lehet, mint amit eddig a trailerek nyújtottak. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Szerintem egyöntetűen számítunk a beszámolódra. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Csatlakozom, ezerrel jöhet egy Rixon vélemény!!! Köszönjük! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Jöhet a vélemény, köszi! Közben egy újabb jelenet került ki a netre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Teljesen más a hangulatuk ezeknek a jeleneteknek, mint az előzetesnek. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Hozzászólás ideje: 18 órával korábban 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Jod annyira tűnik jedinek, mint Haja Estree. Nekem is ő ugrott be egyből Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Ha az Ewok filmes utalás nem lenne elég, akkor lesz itt még Holiday Special is. Egyre jobban várom ezt a sorit, akkora retró, SW geekség lesz itten. https://rebo.hu/2024/11/21/a-hirhedt-star-wars-holiday-special-filmre-is-utal-majd-a-kobor-alakulat/ 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.