Ugrás a kommentre

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Érdekes amúgy, hogy ha jól rémlik, az Ahsokától kezdve minden élőszereplős sorozat elején volt felvezető szöveg

Igen, de itt plusz egyet rátett, hogy elfordult lefelé a kamera, ott volt egy bolygó/hold, és beúszott az Új Köztársasági hajó :D
Nagyon Star Wars-os kezdés volt, már tv-n is jól esett, de a vásznon méginkább :)

Hozzászólás ideje:

Először legyen egy sikeres első évad, aztán jöhetnek a tervek a másodikra. Mint kiderült, a The Acolyte-nál is volt terv több évadra és mozifilmre,, aztán mire mentünk vele?

Hozzászólás ideje:

Nade, ha az alkotók folytatást akarnak, akkor ne a második évad berendelése után kezdjenek el agyalni azon, hogy akkor hogyan tovább. Teljesen mindegy hogy végül lesz folytatás vagy nem, ha az eredeti alkotók szeretnék folytatni a sztorit, akkor minél előbb kezdjék el körvonalazni, hogy mi jön ezután.

Viszont az Acolyte-ot egy valamiben ne kövessék. Az első évad ne legyen úgy megírva, hogy nem igazán áll meg a saját lábán és folytatás nélkül egy félsztorinak érződik az egész. Remélem a Skeleton Crew első évad egy kerek sztori lesz és mi nézőként, ha esetleg nem lesz második évad nem fogjuk úgy érezni magunkat, hogy megint kaptunk egy befejezés nélküli történetet és minden ami igazán érdekes lett volna lóg a levegőben.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Viszont az Acolyte-ot egy valamiben ne kövessék. Az első évad ne legyen úgy megírva, hogy nem igazán áll meg a saját lábán és folytatás nélkül egy félsztorinak érződik az egész. Remélem a Skeleton Crew első évad egy kerek sztori lesz és mi nézőként, ha esetleg nem lesz második évad nem fogjuk úgy érezni magunkat, hogy megint kaptunk egy befejezés nélküli történetet és minden ami igazán érdekes lett volna lóg a levegőben.

Igazából én erre akartam célozgatni a fenti posztommal. Mert félő, hogy a nagy tervezgetésben szándékosan nyitva hagytak szálakat. :para:

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Viszont az Acolyte-ot egy valamiben ne kövessék. Az első évad ne legyen úgy megírva, hogy nem igazán áll meg a saját lábán és folytatás nélkül egy félsztorinak érződik az egész.

Vagy, ha mégis akkor nyeljék le a békát, ha nem nézik annyian amennyit elvárnak és hozzák ki a következő évadot is, amiben elvarrják a dolgokat.

Hozzászólás ideje:

A Luminate-nél nem került be a top 10-be november 29. és december 5. között. Mivel csak 2-án jött ki a sorozat, ez 4 nap eredménye. A részek összesen 79 perc hosszúak

image.png

A The Acolyte 210 millió percet ért el első héten ennél a szolgáltatónál (május 31 - június 6). Amaz június 4-én indult, így az egy 3 napos időszak eredménye, és az első két rész 80 perces volt)

Hozzászólás ideje:
2024. 12. 08. - 9:45, Ody Mandrell írta:

Jon Watts elárulta, hogy már van terv a második évadra...

https://collider.com/skeleton-crew-season-2-time-jump-explained-jon-watts/

https://rebo.hu/2024/12/09/kobor-alakulat-masodik-evad/

Igazából arról beszéltek, hogy nem akarnak abba a hibába esni, mint a Netflix a Stranger Thingsnél, hogy a gyerekszínészek felnőnek, de a cselekmény szerint még továbbra is gyerekek.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ne kezdjük megint... :lol: az Akolitusnál bőven jó lecke volt szerintem, hogy a Nielsen és a Luminate kivételével a többivel nem érdemes foglalkozni

Itt van leírva amúgy a módszertan:

https://flixpatrol.com/about/how-it-works/

Abból feltételezésből indul ki, hogy a Disney+-on a "Trending" (magyarul azt hiszem "Felkapott" a szekció neve) nézettség szerint vannak a sorba elhelyezve a sorozatok

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
18 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Mit ne kezdjünk? Ez komolyabbnak tűnik, mint az elődei.

Ez az oldal is linkelgetve volt az Akoloitusnál is, akkor is megbeszéltük ezt. A szerkesztésbe linkeltem a módszertant, nincs mögötte semmi komoly mérés.

18 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amúgy a luminate meg a Nielsen még egymásnak is ellentmondanak

Ezt nem tudom miből szűrted le, eleve más leosztásban nézik a heteket. A Luminate péntektől mér következő csütörtökig, a Nielsen meg hétfőtől vasárnapig, így nem is igazán összehasonlíthatók. De kb. így is lekövették egymást az Akolitusnál is.

Hidd el, nem véletlen, hogy ez 2 lett a hivatkozási alap komolyabb hírportáloknál, és nem a többiek

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:

Az Akolitus évadzárójára pl. más számokat hoztak ki. De már teljesen off itt. A nézettség nem hiszem, hogy nagyon számít. Az alapján már a Book of Boba Fettnek és az Obi-Wannak is a második évadját kellene néznünk.

Hozzászólás ideje:

Én is először abban a hitben voltam, hogy ma már lesz rész és mikor délelőtt felnéztem a fórumra csodálkoztam is, hogy még nem írt róla senki semmit... aztán leesett, hogy majd csak holnap lesz. :oops:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.