Ugrás a kommentre

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2024. 12. 19. - 11:35, Ody Mandrell írta:

Mikor ez megszűnik, az én pénzemnek is búcsút mondhatnak. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.

Biztos, hogy nem csak te vagy így ezzel, de az is biztos, hogy ez a gondolkodás mód az elenyésző kisebbség. Nem hiszem, hogy a világon, de akárcsak Magyarországon annyi ilyen ember lenne, hogy az gondolkodóba ejtené a Disney fejeseit. Még én sem csak a Star Wars miatt fizetek elő, és ha nem jönne új SW tartalom, akkor sem mondanám le, mert a kínálatban van kb. 600 másik régi és új műsor, amit szívesen nézek, és csak a D+-on van rá lehetőségem. És ilyen emberből van halmozottan több.

Az viszont biztos, hogy a streaming szolgáltatóknak újra kéne gondolnia a stratégiát, mert bár lassan 20 éve létezik streaming, mintha még mindig a tévés szokások alapján értékelnéke a sikert és a sikertelenséget. De nem csak a fejesek, igazából mi, nézők is.

Viszont az is tény, hogy a pénzt nem lehet elengedni. Úgy értem, ha valami nem térül meg, még inkább, nem hoz a belefeccölt pénznél többet a konyhára, akkor nem lehet fenntartani a tartalomszolgáltatást sem. Szóval már csak ezért is kell a Disney-nek tartalmat gyártani a D+-ra, köztük SW-t is, mert akárki akármiért fizetett elő, több mint valószínű, hogy egy új SW több nézőt vonz, mint a Kommandó. A Netflix sem véletlen sz*rja magából a saját gyártású tartalmakat. Bár ott meg már jócskán a minőség rovására ment a mennyiség, de igazából az egyszeri Netflix előfizető olyan, mint az egyszeri tévénéző. Ahhoz, hogy este megnézzen egy új filmet, ez a minőség pont elégséges. A "jó az, ami épp megy a tévében" mentalitás nem kopott ki, ahhoz meg nem kell magas minőség.

A D+ szvsz. eddig az arany középúton járt, ahol nem ömlött ránk gigányi anyag, de azok minőségiek voltak. Most ebből visszavettek, hát nem tudom, ez mennyire lesz jó. Főleg anyagi szempontból hosszú távon. Remélem, az SW terén azért tartják a szintet. Bár szerintem a D+ jelenlegi legnagyobb gyengesége, hogy baromi kevés az új tartalom rajta. És most nem csak az SW-re vagy más, direkt a D+-ra gyártott cuccokra gondolok, hanem például arra, hogy hónapokig visszatartják az idei év egyik legnagyobb sikerüket, az Alien: Romulust. Most ennek is, mi értelme?

2024. 12. 19. - 11:35, Ody Mandrell írta:

Emlékezzünk csak, hogy az index micsoda nevetséges címekkel ajnározott minden új Netflix sorozatot. Van az a pénz...

Persze, hogy van az a pénz: egy szimpla reklámszerződés és kész. Ezért nem kell eladni a lelkedet és semmi szokatlan vagy erkölcstelen nincs benne. Ilyet a Disney is csinált. Meg így megy minden más cég esetében is, legyen az a Disney, a Netflix, a Sony, az LG, a Samsung vagy akármi. Meg sem merném számolni, hány ilyen reklámanyagot gyártottam le, és nem egy címe azzal kezdődött, hogy Star Wars. :) 

Az Indexben az volt a gáz, hogy akárkire is bízták rá a feladatot, az a háta közepére sem kívánhatta, és ezt zéró kreativitással palástolta. Egy felelős szerkesztő azokat a cikkeket simán visszadobálta volna. De valószínűleg a szerkesztő is tojt rá. A cikkek megvannak, le lehet jelenteni, ők meg megkapják a kialkudott reklámpénzt. Azért, ha jól csinálja a magazin, ezeket az anyagokat észre sem veszed. (Ha meg nem tudod kreatívan megoldani, akkor illik X-szel jelölni, hogy reklámanyag, amiről emlékeim szerint az Index szerkesztője szintén elfeledkezett.)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.