Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2023. 05. 02. - 0:31, Dzséjt írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

@Bomarr Igen, így volt, de innen a logikus lépés nem az, hogy most már kombóban sem tudja használni a bármikor szétszedhető kardját kétkardos funkcióban, hanem az, hogy egyszerre tudja tartósan használni egypengés, kétpengés és kétkardos üzemmódban. Hiszen egy bármikor szétkapható kétpengés kardról van szó. Mintha az inkvizítorok nem tudnák bármikor használni a kard forgó funkcióját, vagy Ezrának meditálnia kéne, mielőtt a sugárvető funkciót élesíti. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt

Most nem tudom én vagyok-e retardált, vagy csak a játák bugos, de konkrétan itt ragadtam:

Megfejtettem, én vagyok a retardált. Mondjuk valami hintet dobhatott volna a jéték, hogy az Alt-ot nyomjam...

Szerkesztve: - Yoda József

Ma végre befejeztem a játékot. Nagyon tetszett, méltó folytatása a Fallen Ordernek. Szerencsére a játék vége után szabadon lehet barangolni a Galaxist, szóval kezdetét veszi nálam a 100%-os felderítés. Aztán majd később nehezebb fokozaton újra végigjátszom.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Újrakezdtem Jedi Master fokozaton. Újrajátszva is óriási és egyelőre Master-en sem annyira vészes a nehézség, hogy már idegesítő legyen (a Grand Master fokozatot viszont inkább nem kockáztatom meg). Bár még nagyon az elején vagyok :) Még csak itt tartok:

Hozzászólás ideje:

Kis pihenőt tartok, mert olyan adrenalinfröccs volt ebben a játékban, amit rég nem tapasztaltam videójátékban. Talán utoljára a Tomb Raider rebootban, amikor megkergette szegény Larát a lezuhant C-130-as ronccsa. Akik még nem vitték végig Cere küldetését, amiben meg kell találni valakit, mert fontos adatok vannak nála, azok ne nyissák le.

Hozzászólás ideje:

Én amúgy tegnap átéltem az egyik legnagyszerűbb párbajt, amit a Star Warsban valaha is láttam

Hozzászólás ideje:

Ez a csávó a hónap dolgozója a Birodalomnál. :lol2:

Hozzászólás ideje:
  2023. 05. 02. - 21:19, Dzséjt írta:

Kis pihenőt tartok, mert olyan adrenalinfröccs volt ebben a játékban, amit rég nem tapasztaltam videójátékban. Talán utoljára a Tomb Raider rebootban, amikor megkergette szegény Larát a lezuhant C-130-as ronccsa. Akik még nem vitték végig Cere küldetését, amiben meg kell találni valakit, mert fontos adatok vannak nála, azok ne nyissák le.

Teljes nézet  

Én letettem a hajam! :yes:

Hozzászólás ideje:

Ooookéééééé... Még nem fejeztem be a sztorit, de az ne nyissa le ezt, aki még nem fejezte be. Mert spoilermentesen nem tudnám körülhatárolni azt, amiről írok, szóval inkább ne nyitogassátok.

Hozzászólás ideje:
  2023. 05. 07. - 0:05, Yoda József írta:

Nem nyitom le, csak annyit írok, hogy olyan plot twistek vannak a sztoriban, hogy besz*rok :o és progress alapján még csak 70%-nál járok

Teljes nézet  

Amikor ezt írtam, akkor jártam ott, hogy (csak az nyissa le, aki már végzett)

Valami azt súgja még ezt is tudják tovább fokozni. De egy biztos: ehhez hasonlót videojátékban korábban a Portal 2-nél éltem át annál a bizonyos plot twistnél, de ez még azt is felülmúlta!

Hozzászólás ideje:

Végigvittem a sztorit! Eszméletlen jó játék! Őszintén eddig meg voltam róla győződve, hogy a Mandalorian új évada vagy az Ahsoka lesz az év SW élménye nálam, de egyelőre ez viszi a prímet simán, és magasra tette a lécet a togruta lány sorozatának

Hozzászólás ideje:

Nemrég én is befejeztem a történetet, és hát na, eléggé érzelmi hullámvasút volt. Nagyon sokat fejlődött a Fallen Order óta - kivéve technikai oldalról, ami visszafejlődés volt, mármint a bugok tekintetében. Poén, hogy a teszt megírása után kerültem szembe több súlyossal is. Például nem is egyszer nem tudtam használni az Erővel emelést, ami ugye megnehezíti a rejtett dolgok felkutatását. És ezt csak a játékból ki- és újra belépéssel lehetett orvosolni. Vagy például minden egyes kidőlt AT-ST esetében ott marad a lépegetés hangja. Ezekért lehet levontam volna még 1-2%-ot. De remélhetőleg javítják, és akkor a lelkiismeretem is tiszta maradhat.

A történet nagyon érdekesre sikerült, remekül hozta össze a különböző érákat, műveket és médiumokat. Itt aztán tényleg volt minden, a Köztársaság Fénykora, klón háborúk, Birodalom, különböző lények mindenhonnan... Ilyen szinten talán még egy mű sem kezelte egységben az SW-t. Persze, itt bőven volt rá tér is, hiszen egy sorozattal vagy filmmel ellentétben itt a hős szabadon bejárhat rengeteg helyet, és interaktivitásba kerülhet rengeteg lénnyel. Szóval ez nem emeli a többi mű fölé (a maguk keretei között azok sem kezelik rosszúl, némelyik pedig kifejezetten kiemelkedő), egyszerűen csak szép volt és jó érzés volt így kalandozni, ráismerni arra, mi honnan van és érezni, hogy a Disney tényleg nem utálja a PT-t és az ST-t. :D 

Különösen tetszett, hogy a sztori egy része szorosan kapcsolódik az Obi-Wan Kenobihoz. Azt egyelőre nem tudni, hogy eme események a sorozat előtt vagy után játszódnak-e, minden esetre egy ottani kérdésre válasszal szolgálhat, ráadásul utat nyit annak, hogy több Jedi vagy Erőérzékeny ember is átvészelje biztonságban a polgárháborút. Ami a Rey-filmre is hatással lehet.

Na, összességében azt kell mondjam, ez a játék eddig az év játéka nálam, átvette a vezetést a Hogwarts Legacy-tól. De persze a Dead Space remake-kel még nem játszottam, ami szintén nagy kedvencem, de hát mivel az nem Star Wars, legjobb esetben is valószínűleg csak a második helyre futja majd. Csak így tovább, Respawn, ti tudjátok, mi a jó a Star Wars-ban.

Hozzászólás ideje:

Pár gondolat, részben reflektálva @Dzséjt által spoilerben írt dolgokra.

Hozzászólás ideje:

A Bode-ot alakító színész, Noshir Dalal nem más, mint aki Rampart hangját adta a Bad Batchben! :O nem csoda hogy olyan ismerős hangja volt

Kinek melyik volt a kedvenc fénykard stance-e? :) Kezdem én: én leginkább a keresztmarkolatos és a kétkardos változatot használtam, váltogatva a kettőt. Dagan ellen nekem jobban feküdt a keresztes, de Bode ellen a duplapengés vált be jobban.

Én a duplapengést alkalmaztam a legtöbb esetben. A játék végefelé előkerült nálam a keresztvasas verzió, meg egy-két alkalommal a fénykard+pisztoly kombó, de leginkább Maul stílusban csapadtam. :cool:

Hozzászólás ideje:

Srácok, azért a játékmenet elemeit nem kell ám spoilerbe rakni. ;) Sőt, technikailag a sztorit sem kéne spoiler mögé rakni, mert az a játék saját topikja.

Én a duplapengés/keresztpengés felállást használtam. A duplapenge remek a védekezéshez, a tömegoszlatáshoz és gyors támadásokhoz, a keresztpengéssel meg jól oda lehet sózni.

Hát én mikor megláttam a játék elején, hogy 5 féle stance oldható fel, akkor nem tudtam, hogy melyik lesz a másik 3 :D a kétkardosat sejtettem, de a maradék 2-ről nem tudtam, mi lehet (előzeteseket csak felületesen követtem) :D

A spoiler címke amúgy nincs kinn a topikon, ahogy az lenni szokott máskor ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.