Jump to content

Celebration Europe Kirándulás - 3.nap


Bomarr

Recommended Posts

Celebration Europe Kirándulás - 3.nap

 

250px-Celebration_Europe.jpg

 

(A nap mottója: "Amazing")

 

Július 13-án végül ránk köszöntött a várva várt nap? A Celebration nyitó-napja. Túlzás lenne állítani, hogy már kora reggel elkapott minket a hangulat? öt és fél órányi alvás után, még egy visszaalvás sem tűnt volna olyan nagy butaságnak. De mivel a karcsú reggeli után még vagy egy órányi utazás várt ránk, volt időnk hangulatba jönni.

Elsőre kissé meglepő volt, hogy a Celeb felé egyre piszkosabb és elhagyatottabb környék vesz minket körül? ugyanis a rendezvény London egyik leglepusztultabb (befalazott ablakokban és ajtókban tessék gondolkodni) körzetében lett megtartva? ha minden igaz most akarják felfuttatni, többek között az olyan rendezvényekkel, mint a CelEu.

S noha a környezet nem is jelezte, a vonaton utazók összetétele már annál inkább: egy SW rendezvény felé közeledünk. A pólókon SW logók, a kezekben műanyag-fénykardok, s némelyek száján ékes magyar szó, amint a környezetet illetik ilyen-olyan jelzőkkel? bizony már az első nap legelején sikerült összefutnunk Bartha Zoliékkal, igaz a találkozás végül nélkülözött minden katarzist: még csak szót sem váltottunk, de legalább együtt utaztunk... :P

 

Az ExCel területe szerencsére már kellően igényes volt, ráadásul a vonat szinte a közvetlen közelében tett ki minket. Mivel valamivel 9 után érkeztünk felvoltunk készülve mindenféle rosszra: órákig tartó sorbanállásra, tülekedésre meg hasonló jókra, amik az ilyen rendezvényeket felszokták vezetni.

Ám semmi ilyesmin nem kellett keresztülmennünk: pár perc múlva már mindannyian a pénztárnál álltunk, ahol újabb kellemes meglepetés ért minket: az egyik jegy-eladó magyar volt, így még csak ékes angolságunkat se kellett a jegyvételnél megvillantanunk.

 

Egyedül a Hyperspace tagság kezelésénél akadt meg a tudományuk: jól láthatóan nem igazán volt megszervezve, hogy pontosan kinek is jár vagy nem jár az exkluzivitást jelző nyakbavaló. Nekem például simán felajánlották, noha nem vagyok tag (és én meg visszautasítottam? ehh). Az adatbázisukban ugyanakkor nem volt benne egyetlen magyar tag se? Simon hiába regisztrált még januárban, a gép azt jelezte ki, hogy nem tag. Szerencsére aztán nem sokat fárasztottak minket? egyszerűen csak elhitték, hogy Karrde és Simon HS tag. Hasonló kavarás ment a ?Hyperspace? hozzátartozóknak járó kis papirkával, amit Krande és én vettünk igénybe. Korábban úgy értesítettek minket, hogy csak korlátozott számban használhatjuk fel, amiből aztán valahogy korlátlan felhasználás lett? mondanom sem kell, nem sokat reklamáltunk emiatt :D

 

Nade tényleg nem akarom túldimenzionálni a problémát: tényleg 10 perc alatt jegy volt a kezünkben és mivel tagok vagy ?tag-hozzátartozók? voltunk a sort kihagyva rögtön be is mehettünk. Egyedül Rognak gyűlt meg a baja a kasszásokkal, mivel visszaigazoló-kód hiányában csak nagy nehezen tudták beengedni.

 

Az ExCel előcsarnokában még csak egy magányosan árválkodó X-wing jelezte az eseményt ám a rendezvényre belépve máris egy Halálcsillag fogadott minket:

 

img2903ny0.jpg

 

Ahogy aztán beljebb lépve végignézett az ember az ExCel csarnokán, hirtelen magával ragadta az SW-láz: lépegető, hósikló és megannyi SW stand. Hát megérkeztünk! Persze az első percekben még hat a ?bőség zavara?? mivel nem tudja az ember, hogy hova menjen elsőre, így inkább sehova sem megy, csak álmélkodva néz körbe. Mint a kisgyerekek, akiket először visznek vidámparkba? s noha SimonZ már előtte nap látta, ahogy elkezdték berendezni, ő se tudta kivonni magát a csodálkozók sorából? mint mondta, akkor még nem látszott, hogy ilyen lesz a végeredmény.

 

Némi céltalan bolyongás után aztán beindultak a fotógépek is? elöszőr a lépegető elött:

 

dscf5296eo1.jpg

 

Majd a Millenium Falcon utasterét is kiprobáltuk:

 

dscf5326nh7.jpg

 

dscf5330ra0.jpg

 

Egy teljes óránk volt, hogy kényelmesen fényképezzünk, mert aztán elkezdtek beszállingózni a HS-tagsággal nem rendelkező látogatók is, s egyre jobban hozzá kellett szoknunk, hogy már nem tudunk bármihez hozzáférni pár percen belül.

Azért még gyorsan meglátogattuk a Tantive IV kiállított folyosóját, ahol a türelmes rajongók kedvükre lövöldözhették a rohamosztagosokat?

 

kp099ru1.jpg

 

...jó murinak nézett ki? ezt később belevágták az ep.4 aktuális jelenetébe, teszem hozzá meglehetősen bénán, de asszem itt inkább az élmény volt a fontos 

Utunk eztán a művész-részleg felé vezetett, ahol a kiállított festményekben gyönyörködhettünk? fantasztikus volt és ha történetesen pénzünk is lett volna rá, gyorsan el is verhettünk volna egy kisebb vagyont, de e lehetőség híján csak a csendes ámulat jutott nekünk.

 

dscf5340vi1.jpg

 

Csecsebecsék minden mennyiségben:

 

dscf5356eo9.jpg

 

Persze SimonZ kiállítását is célba vettük párszor, ahol a névjegykártyák rekord gyorsasággal fogytak el.

 

img2908ub5.jpg

 

A LEGO-részlegről pár kép Dzséjtnek :D

 

kp138ei5.jpg

 

kp140hj3.jpg

 

És egy LEGO-s Jango szobor, amint a stand felett strázsál :D:

 

kp143ad2.jpg

 

Az SW-s Forma-1 autó némi ?extrákkal?:

 

kp110hu6.jpg

 

A Lucasarts-os, képregényes, könyves relikviás stb. részlegek mellett akadt pár egészen egyedi is, mint például a ?Corellian Imports?, ahol többek között gunga-fogat is lehetett venni :D.

De némi meglepetésre jelen volt a Brit Hadsereg is, akik a reklámfotóikon a Birodalommal állitották magukat párhuzamba..

 

dscf5362fo0.jpg

 

Megjegyzem, azért nem minden kiállítás volt ott a topon? ami kapcsán a gyenge jelzőt is meglehet kockáztatni, az a Dagobah-diszlet volt, amiről sokat elárul, hogy egy nappal a nyitány előtt még maguk a kiállítók is Endor díszletnek hitték.

 

Teltek múltak az órák mire észrevettük, hogy olyannyira elbambultunk a különféle standok között, hogy sikeresen kihagytunk jópár -korábban kihagyhatatlannak vélt- programot. A repülő-úton még el se tudtuk képzelni, hogy kihagynánk egy David Prowse interjút vagy egy beszélgetést Peter Mayhew-el, a mindenkori Chewbaccával. Ott a Celeben viszont egészen magától értetődőnek tűnt, s még így utólag se különösebben bántuk meg: az első nap volt ugyanis a legjobb időpont a nézelődésre? munkanap lévén még egészen szellősen lehetett ide-oda járkálni a kiállítás területén. S miközben mi nézelödtünk Krande pár aláirással, s két hajszállal lett gazdagabb :D

 

S bár én nem vagyok a beöltözés híve, itt kifejezetten jó hangulatot teremtett a sok SW gúnyába öltözött rajongó :D

 

Itt a felsőn pár klón-harcos egy rajongót ?igazoltat? (némelyiküknek volt hang-torzító a sisakjában, s jól ki is használták? többször is felszólítottak minket, hogy mutassuk meg a jegyeinket :D).

 

dscf5352ee7.jpg

 

dscf5375zo3.jpg

 

Egy Vader el is kapta SimonZ-t :D

 

dscf5380vw7.jpg

 

Mikor úgy déltájban érezni kezdtük a hasunkat, szerencsére nem kellett messzire mennünk. Az ExCel épületén belül volt egy egészen csinos kis spanyol étterem Tapa-Tapa név alatt. Ugyan megkérték az árát (borravalóval együtt 10 fontot fizettünk fejenként), de ebben benne volt az ital is, s tényleg jól laktunk.

 

Eztán ránéztünk a Lucasfilm ?bőséges? archívumára (jó ha hét kiállítási tárgy volt, de legalább köztük olyan kuriózummal, mint Anakin ?leégett? arca vagy a lángok marta Vader-maszk)

 

p1020177yf7.jpg

 

Napközben többször összefutottunk Plokkal, Beba-1-el és Atlassal is? úgy hogy közel ezren voltak a Celeb területén, igen kicsi valoszinüség mutatkozott rá, hogy ugyanazokkal az emberekkel többször is összefusson az ember, igy ez akár meglepő is lehetne, de egy idő után egészen magától értetődőnek tűnt :D Ploktól értesültünk többek között arról is, hogy maga Sansweet is megnézte magának Simon képeit, sőt le is lett előttük kapva? névjegykártya azonban már nem jutott neki?

 

S itt megjegyezném, hogy meglepően sok magyar rajongó volt a CelEu-n? többször is előfordult, hogy honfitársak szólítottak le minket, s gyorsan megtárgyaltuk milyen baromi jó ez az egész :D

 

Délután azért már kezdtük érezni, hogy nem ártana valami programon részt venni, így végül úgy döntöttünk, hogy megnézzük magunknak John Mollo-t, a Vader páncél és számos más régi trilógiás kosztüm tervezőjét.

Egy valamire biztosan jó volt ennek a beszélgetésnek a megtekintése: teljesen új dimenzióba helyezett minden őt követő ?interjút?. Olyan alacsonyra tették a lécet, hogy ezután egy átlagos Napkeltés interjút is tapsikolva fogadtunk volna? már a felkonferálás gyanús volt: egy számunkra teljesen ismeretlen angol rapper kezdte el feltüzelni a közönséget.

 

Rapper: ?Emberek, ha én azt mondom, hogy John, ti üvöltsétek, hogy Mollo. Szóval John!

 

Közönség: ?Mollo?

 

Szegénynek valaki szólhatott volna, hogy nem egy rockkoncertet készít elő. Mindenesetre az ?absolutely amazing? (ezek a konferanszié szavai) John Mollo lassacskán betotyogott? egy vén fazont tessék elképzelni, akinek láthatóan tele a bakancsa az egész Celebbel.

Majd kezdetét vette az interjú, ami kb. abból állt, hogy a honbeli rapper vagy tíz percig fogalmazta a kérdését, többször is körbejárva és újramegfogalmazva a pár szavas kérdő mondatát, majd ahogy Mollo szóhoz jutott, minden mondata végén belemotyogott valamit ? nem variálta túl: általában a ?Cool? és az ?Amazing? szavakat darálta, de olyan intenzitással, hogy szinte az volt az érzése az embernek, hogy csak beleakarja fojtani a szót szegény Mollo-ba.

De az öreg sem volt semmi: nem elég, hogy alig lehetett kihúzni belőle valami érdemi infót, de amikor az új részekről kérdezték, olyan erősen kezdett gesztikulálni, hogy rossz volt nézni: hirtelen összezárt lábak, heves orrvakarás, majd halk megjegyzés: ?igen az új részek nem rosszak? (de mindezt úgy, hogy mindenkinek egyértelmű volt, hogy ki nem állhatja az egészet :D). Azért ha a CGI-t dicsérni kellett inkább a Gyűrűk Uráról beszélt.

Ennél már csak akkor szenvedett jobban, amikor jöttek a rajongói kérdések? látszott, hogy legszívesebben már otthon kavargatná a babfőzeléket vagy valami hasonló.

 

Most mondhatnám, hogy csalódás volt, ha nem röhögtük volna már az előadás közben könnyesre magunkat. S később is annyiszor tudtunk vidulni rajta, hogy nem tudnám rossz élményként elkönyvelni. Sőt, amondó vagyok az ?absolutely amazing? John Mollot kár lett volna kihagyni :D

 

Hogy az interjú végén feltegyék az i-re a pontot, lejátszották a rapper csávó egyik klippjét. Egészen szokásos: sok nagy dudás csaj, kigyúrt spanok és mutogatás orrba szájba a kamerának? asszem sikerült is megkoronázniuk ezzel az élményt :D

 

Egy pillanatra felvetődött bennünk az ötlet, hogy Mark Hamillra is beüljünk, de ahogy megláttuk az előtte kígyózó 100 méteres sort elment tőle a kedvünk. S bár Bartha Zoli összefoglalója szerint (amit ITT lehet elolvasni) az emberek nagyrészt nem is tudták miért állnak sorban, mi bárkit kérdeztünk, még a sor legvégén is pontosan tudták mire várnak; nemcsak ezesetben hanem a későbbiekben is (márcsak azért is érdemes azt a bizonyos beszámolót elolvasni, hogy megtudja a kedves olvasó, milyen volt a Celeben sorbanállni? mi ?sajnos? erről nem tudunk beszámolni :D).

 

Sajnos a nap végén mérlegelnünk kellett: vagy a nyitó-ünnepségen veszünk részt vagy elmegyünk a londoni szimfonikusok koncertjére. Sajnos a koncertről folyamatosan jöttek a rémhírek: először csak az, hogy kevés SW lesz, aztán az, hogy semennyi, így végül inkább a nyitó-ceremónia mellett döntöttünk? szerintem helyesen.

 

Még akkoris, ha a koncert elleni legfőbb érvünk az volt, hogy az ?szabadtéri lesz?? ugyanis a CelEu-nyitány és az ep.4 vetítés is a kék ég alatt lett megtartva.

De nem ez volt az egyetlen meglepetés: nem voltak székek és a füvön kellett ülni, ráadásul közvetlenül egy reptér mellett voltunk így öt percenként hasított el felettünk egy utas-szállító. Emiatt is lehetne akár siránkozni, de különösebben nem befolyásolta magát az élményt, hogy Ian McDiarmid-ot élőben láthattuk!

 

De jaj, előreszaladtam, pedig volt előtte egy kis Sansweet-beszéd, sőt Mark Hamill is fellépett, így külön örülhettünk, hogy nem álltuk végig azt a nagy sort: mi anélkül is láthattuk a megkopott arcú Luke Skywalkert! S ennyi pont elég is volt belőle? akik valamennyire ismerik Hamillt azok tudják, hogy ő és a Star Wars-os karaktere között ég és föld a különbség. Kicsit azaz érzése az embernek, hogy bevan golyózva :D? különben miért rá osztották volna a Batman rajzfilmsorozatban Joker szinkronizálását :D Ezt a Joker hangot egyébként meg is villantotta nekünk? mondom: jópofa, de három-negyed óra ebből sok lett volna.

 

dscf5389qr5.jpg

 

Ian McDiarmid azonban egyszerűen szenzációs! A fellépésének már eleve az megadta a kuriózumot, hogy még soha egyetlen SW rendezvényen se jelent meg? most viszont mondhatni házhoz jött az SW rendezvény (egy londoni színházat igazgat), s nem hiába kapta meg a kitörő tapsvihart! Noha azóta felkerült több helyre is a neten a fellépése, de valahogy egyik videó se tudta átadni az ?élő? műsor erejét?

 

dscf5393uu4.jpg

 

Ahogy Simon mondta, McDiarmid az a fickó, akinek tényleg elég lett volna kiülnie és kávét szürcsölgetnie, a közönség akkor is elégedett lett volna. Puszta jelenléte is felvillanyozólag hatott? nade ahogy az elején valósággal bohócot csinált magából és ?Happy Friday 13th!?-t kívánt a fején a zakójával? hát ez kész? ami Hamillnak nem állt olyan jól az neki fergetegesen.

Majd aztán megindult belőle a szó és csak úgy ömlött belőle? sztorizgatott, viccelődött, s a közönség pedig szó szerint fetrengett a röhögéstől. Le se tagadhatná, hogy színházi színész? olyan magabiztosan és olyan rutinnal bánt a közönséggel, hogy jó volt nézni. S még a felette szálldosó repülők se tudták kizökkenteni, sőt ezekre is volt mindig egy humoros kiszólása. Én azt mondom, hogy ha a CelEu annyiból állt volna csak, hogy láthatjuk élőben Ian-t, már megérte volna.

 

Oh és ne feledkezzünk meg az egyik igen ötletes jelmezesről sem, akire itt lettünk figyelmesek :D

 

dscf5400yi1.jpg

 

Eztán jött az ep.4 vetítés: természetesen a legutóbbi 2004-es változatot adták? meglepő módon DVD-ről (érezhető volt a rétegváltás). Ilyen nagy képernyőn, ilyen hanggal legtöbbünk még nem láthatta az első SW filmet, melynek most ültük a 30-dik évfordulóját. A túlzott világos és a repülő-zaj azonban van akiknek elvette a kedvét, így SimonZ és MissKarrde, mondván, hogy ?ők már látták ezt a filmet? inkább hazaindultak :D

 

kp133gy6.jpg

 

Rog, Krande és én azért végigültük és nem bántuk meg. Még annak ellenére sem, hogy a fénykardpárbaj közben egy kis technikai hiba folytán elment a kép és a hang. De a várakozás pillanatai kellemes várakozásban teltek? az összegyűlt több ezer rajongóból csak alig páran szállingóztak el? teljesen benne volt a levegőben, hogy ezt itt és most látnunk kell? ha fél órát kell várnunk rá, akkor annyit. S aztán szerencsére be is indult a dolog: az űrcsata pedig egyszerűen szenzációs volt ilyen körülmények között. Jobban átjött a feeling, mint eddig bármikor.

 

A vetítés után aztán benéztünk az ekkor már üresen kongó ExCel-be is. Addig-addig nézegettük a magányos kis X-winget az aulában, míg végül úgy döntöttünk, hogy a vörös elkerítő-szalagon átlépve, közvetlenül mellette fotozkodunk. A mi ötletünk aztán több ottmaradt fannak is megtetszett? ám alighogy ők is elkezdtek fényképezgetni hirtelen megjelent a biztonsági őr és jól megfedte őket, hogy mégis hogy képzelik ezt. Ekkor mi már kint álltunk, s mi is helytelenítően ingattuk a fejünket ?Ej, egyesek mikre nem képesek?.

 

Úgyhogy csak most, csak itt és csak nektek, két kép arról ahogy kijátszottuk az ExCel biztonsági rendszerét avagy közvetlenül az X-wing közelében (a képek minősége nem a legjobb, de hát ilyen ?kémfotóktól? mit lehetne várni :D):

 

p1020118dg0.jpg

 

p1020121re1.jpg

 

Szó mi szó? jó kis nap volt? s még csak nem is sejthettük, hogy a második még ennél is jobb lesz? nade erről majd a következő beszámolóban.

Edited by Bomarr
Link to comment
Share on other sites

Jó kis beszámoló :D

Na szóval, olyan baromira kényelmetlen volt ülni több órát a földön, hogy azért adtuk fel, mert a másik ok, hogy álmosak vagyunk, és aludni kéne, persze nem jött össze :D

De azért útközben felfedeztük a London Bridge átszállónknál azt a Marks and Spencer (egek, nem tudom helyesen leírni!) kis élelmiszerüzletet, amit aztán a többi nap folyamán is meglátogattunk, egyszer Plokékkal :D

Link to comment
Share on other sites

Azé' az mán mekkora durranás lett volna ha ezek mellé még egy csillagromboló hídat is felépítettek volna :D Nah az lett volna a feelinges :D

Emellé mondjuk jöhetett volna még az Otthon I eligazítóterme, meg esetleg egy Endori díszlet a bunkerbejárattal. Bazz tele vagyok ötletekkel, az itteni szervezők meg ilyen "silány" melót végeztek :D

Link to comment
Share on other sites

Nagyszerű beszámoló! :D Irigykedek is dögivel. :D

 

A Császárt élőben végighallgatni, wúhh, hát egy élmény lehetett. No comment. (persze abszolút pozitív értelemben)

Edited by Coce_Plant
Link to comment
Share on other sites

a repülő-zaj azonban van akiknek elvette a kedvét

Nekem az még élvezhetőbbé tette a vetítést mert a repik néhány jelenetet poénossá tettek, legalábbis én jókat röhögtem közben. :D

 

- A Devastator a Tantive-ot üldözi

- A Falcon felszáll Mos Eisleyból

- A Halálcsillag felé menet Han megjegyzi hogy egy másik hajó közeledik

- Hanék a Halálcsillagon az ágyúkat és a kamerákat, a Falconon pedig a Tie-okat lövöldözik ami olyan volt mintha a repikat akarnák leszedni

- A Falcon a lázadók holdja felé közelít

Link to comment
Share on other sites

Rog Te nem is voltál ott, a képeken nem vagy rajta. :D

Kac, kac, kac.

Szépen elvesztettük egymást. Meg amúgy se vonzott volna egyik díszlet se.

Edited by Rog
Link to comment
Share on other sites

Kac, kac, kac.

Szépen elvesztettük egymást. Meg amúgy se vonzott volna egyik díszlet se.

Nem vonzott egyik díszlet sem???? Hát azért engem vonzott volna egy millennium falcon, vagy egy X-szárnyú díszlet, az biztos. Te mire vártál?

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Te mire vártál?

Hogy mire?

Hát arra hogy hogy végre be tudjak menni a kiállítóterembe ami a többieknek már jóval korábban sikerült és mire megtaláltam őket már biztos kifotózkodták magukat.

Mire bejutottam a hócipőm annyira tele volt hogy csak az volt eszemben hogy a skaccokat megtaláljam így csak aztán kezdtem el komolyabban nézgelődni hogy meglettek.

A Falconos cuccról meg talán a képekről tudtam meg hogy ott volt de volt azon kívül másfajta látnivaló dögivel. Utólag meg nem verem a fejem a falba hogy nem mentem be az asztalhoz fotózkodni.

Az X-szárnyút mondjuk kismilliószor láttam mert az kint volt a folyosón vagy hol.

Edited by Rog
Link to comment
Share on other sites

Na ez már döfi.

Semmi parkos mókus, vagy London Eye. Ez Star Wars!!!

 

Nagyon átjött a feeling. Legalábbis bele tudtam élni magam, hogy kapkodom a fejem a sok nézni való láttán.

 

Koncertről azért annyit kérdeznék, hogy ha már Zoliék hazaindultak, miért nem vettétek legalább érintőlegesen célba, hátha hallotok még vmit?

(Kérdezem ezt, úgy, hogy gőzöm sincs Londonon belül hová esett, és arról sincs fogalmam, hogy időben hogy állunk, tehát, már lehet, hogy rég vége volt akkorra, de legalább most elmondjátok.)

Link to comment
Share on other sites

Hogy mire?

Hát arra hogy hogy végre be tudjak menni a kiállítóterembe ami a többieknek már jóval korábban sikerült és mire megtaláltam őket már biztos kifotózkodták magukat.

Mire bejutottam a hócipőm annyira tele volt hogy csak az volt eszemben hogy a skaccokat megtaláljam így csak aztán kezdtem el komolyabban nézgelődni hogy meglettek.

A Falconos cuccról meg talán a képekről tudtam meg hogy ott volt de volt azon kívül másfajta látnivaló dögivel. Utólag meg nem verem a fejem a falba hogy nem mentem be az asztalhoz fotózkodni.

Az X-szárnyút mondjuk kismilliószor láttam mert az kint volt a folyosón vagy hol.

De én azt hittem, néhány képet Te csináltál. Pl. a Falconost is, amiről csak később tudtad meg, hogy ott volt. :D Ne vedd kötözködésnek, csak érdekel, hogy Te miért nem szerepelsz a képeken.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Koncertről azért annyit kérdeznék, hogy ha már Zoliék hazaindultak, miért nem vettétek legalább érintőlegesen célba, hátha hallotok még vmit?

Igazából fel sem merült, pedig nem voltunk messze a helyszíntől (inkább mondjuk úgy, a metrón előbb kellett volna leszállni, de ott a téren még várt volna ránk némi keresgélés, vagyis ha jobban meggondolom, a hangok után mehettünk volna :D). Győzött a fáradtság aznap este.

Link to comment
Share on other sites

És miért nem bírtál bemenni velük?

Azért mert aznap reggel ahogy a hátizsákeszomban kotorásztam kezembe akadt a noteszom amibe a Hyperspace-tagságot igazoló számot beírtam és nem ugrott be hogy miért van ott a notesz így kiraktam belőle és nem vittem magammal. A szám híján meg hosszas huzavona után se kaphattam meg a Hypert igazoló nyakbavalót csak a belépőt amivel 9 helyett 10-kor mehettem be.

Tehát nemcsak Zolinak volt problémája a Hyperrel hanem nekem is de ez a beszámolóban is benne van.

Miután Zoli problémái megoldódtak a többiek eltűntek mint szürke szamár a ködben én meg még pár percig ott rostokoltam a kasszánál. Ha a skacoknak nem lett volna annyira sietős kérhettem volna tőlük egy nem Hypereseknek járó cetlit hogy bemehessek velük de arra már nem volt mód.

Aztán délután beugrott hogy a számgépemen megvan az a szám és telón lediktáltattam az öcsémmel és megszereztem a Hyperes belépőmet de akkor már mindegy volt arra a pár órára.

Azóta is átkozom a fejem hogy a telózás nem jutott már az Excelbe menet az eszembe de az idegtől már gondolkodni se tudtam.

 

Ironikus hogy addig egyszer se történt velem semmi kellemtlen péntek 13-án és pont akkor jöttek össze olyan sz*rul a dolgok és a következő napokban is megszívtam miatta egy párszor.

Link to comment
Share on other sites

De miért nem hívtad fel a srácokat később a HS kódért?

Nem lett volna értelme mert minden Hyperesnek más kódja van és nem írtuk fel egymás kódjait.

Edited by Rog
Link to comment
Share on other sites

Nekem úgy rémlik, hogy a normál belépő kódja volt a noteszban, HS-hez nem volt kód  :lol:

Mivel nem nézté bele a noteszomba így nem is rémelhet sehogy se hogy mit írtam bele. Nem egyszer mondtam hogy a Hyperes kód miatt kellett volna csak kiraktam a hátizsákból.

Csak tudom tán hogy mit írok le és mit nem.

Edited by Rog
Link to comment
Share on other sites

Nem akarom itt szítani a hangulatot, de ha nem volt HS kód, akkor nem is írhattad fel Rog.  :lol:

Mert miért ne lett volna?

Azt a kódot már akkor kiküldték emilben amikor beregeltem a Hyperre és be is írtam a noteszba amit nem vittem magammal az Excelbe mert otthagytam a szálláson.

Most már totál elegem van az egészből.

Edited by Rog
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information