Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Celebration Europe - London 2023

Részt veszel a londoni celebration-on? 16 felhasználó szavazott

1. 1. Részt veszel a londoni celebration-on?

A szavazás lezárult

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem 1982-ből van aláírt fényképem Mark Hamilltől, s az ingyen jött a vasfüggönyön át, ill. egy légipostai levél volt az ára. :P

Bármennyire is szeretnék újakat, a 210 fontnak max. huszadrészét lennék hajlandó kifizetni egy közös fotóért vagy aláirásért.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Újabb vendégek: Először is a RotJ 40. évfordulója alkalmából:

20230208_234950.jpg

Másodszor pedig, Rosario Dawson :) Ahsoka trailerre készülhetünk? ;)

20230208_234955.jpg

Hozzászólás ideje:

Az volt a tippem, hogy a fő guest(ek) ők lehetnek: Hamill, Hayden, McGregor, Rosario, Pedro Pascal.

Kettő már be is jött. Szerintem Billy Dee, Warwick és Ian McDiarmid kötelezően be lesz jelentve még, és még Temuera Morrisonra tippelek, de a fő lineup már összeállt. Hamill csak hab lenne a tortán.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

Billy Dee Williamsre számítsatok, az Official Pix HQ fb-csoportban, ahol valamiért előbb szoktak kijönni az infók, Billy Dee-t megosztották 6-kor, majd törölték.

Most már hivatalos, ő is ott lesz. :)

Hozzászólás ideje:

Rosario Dawson egész baráti áron van ahhoz képest, hogy egy árban van Ashley Ecksteinnel.

Billy Dee Williams viszont most már tényleg azt mondom, botrányos áron van. 270 a fotó, 260 az autogram.

2019-ben, tehát nem is olyan rég (mint amikor még Billy Dee ingyen vagy 10 dolcsiért adta az autogramot) 100 dollár volt, feleannyi volt, mint Hayden-é. Mi változott??? Akkor ráadásul Billy Dee-nek volt regnáló SW-projektje, nem úgy, mint most Haydennek, akinek most volt egy nagy szereplése és jön még egy:

mai árak:

https://store.epicphotoops.com/star-wars-celebration-europe/2023

És egy nagyon jó összefoglaló, hogyan változtak az árak az évek, évtizedek alatt. Döbbenetes:

https://starwarsautographnews.com/2015/04/09/star-wars-celebration-autograph-collecting-then-and-now/

Egy olyan rendezvényről beszélünk, ami jelenleg még nem is teltházas... Értem, hogy akár tarthatnának is tőle, hogy túl sokan akarnának venni autogramot, ha olcsón adják, csakhogy 2016-ban nagyobb teltházzal lényegesen olcsóbb autogramjegyek voltak (még úgy is, hogy az 7 éve volt), és azért nem árasztották el a színészeket a rajongók. A belépőjegyek is horribilisek... Egyszerűen most ez, amit a Lucasfilm csinál, tényleg elég elkeserítő, és sok rajongó kivan az áraktól. Számítottak, számíthattunk áremelkedésre, de nem ekkorára...

Hozzászólás ideje:

Megvan a headliner. Hamillt, Pedro Pascalt nem érdemes várni immár, biztosan tudom. Max panelist-ként. Még 6-7 guest várható, szerintem "kisebb" nevek lesznek. Temuera, Daniel Logan, talán egy-két kisebb OT-arc, főleg a RotJ-ra fókuszálva, mint Kenneth Colley (Piett), Simon Williamson (Max Rebo).

Ewan JÓ árban van a tavalyihoz képest, amekkora áremelkedés volt másoknál hozzá képest. 299 dolcsi volt tavaly, most 260 font. Szerintem korrekt. 2016-ban Hamill 135 font volt, 250 dolcsi volt 2017-ben. Azóta sem osztott több autogramot.

Talán Hamill lesz 2027-ben, az 50. évfordulón, és akkor megint kedvet kap autogramot osztani.

Sajnos azt kell mondanom, az OT nagyrészt kihalt a Celebrationökről. A fontosabb szereplők közül már csak Billy Dee, Ian, Anthony áll. Jó lenne, ha a Celebrationök meg tudnák győzni újra Hamill-t, meg esetleg végre először Frank Ozt. Összehasonlításképp 2016-ban, amikor voltam, szinte csak OT-szereplők voltak az autogramosztásoknál, photo opoknál, a nagy hatosból öten ott voltak akkor még (Hamill, Carrie, Daniels, Mayhew, Baker). Egyedül Daniel Logan, Ray Park volt prequel-szereplő.

Szerkesztve: - IndianaAndrisSolo

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
26 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Sajnos azt kell mondanom, az OT nagyrészt kihalt a Celebrationökről.

Én ezen nem is csodálkozok. Azért na, 2023-at írunk, a színészek pedig öregednek. Eljön előbb-utóbb az a pillanat is, amikor mindegyik színész eltávozik közülünk - adja az ég, hogy ez minél később történjen meg - de én még a 2027-es összejövetelt is kétkedve fogadom, mert nem tudni, mit hoz a holnap.

Szerintem örüljünk, hogy még most is ennyi színészt össze tudtak hozni. :)

Remélem amúgy, hogy hamarosan már a paneleket is bejelentik. Nem lennék meglepődve, ha az animációs és videójátékos szekciót egybe raknák, tehát lenne egy animációs panel, ahol az animációs sorozatról lenne szó, a videójátékosnál meg a játékokról, mert:

a, a videójátékoknál a Jedi: Survivor a Celebration után kb. 3 héttel érkezik, a Ubisoft is jelezte, hogy idén végre felfednek infókat a játékukról és ne feledjük, hogy a Respawn a Survivor mellett további két játékon is dolgozik (egy stratégiai és egy FPS) amiről infókat csepegtethetnek a számunkra. És ugye a Skydance New Media SW játékáról nem is beszélve - amit tavaly áprilisban jelentettek be. Ja és nem lennék meglepődve, hogy ha az Indys játékról is mondanának egy-két szót, ha úgy kalkulálunk, hogy a tavalyihoz hasonlóan az idein is az Indy fogja képviselni a Lucasfilm filmes palettáját.

b, az animációs fronton érdekes a helyzet, mert a Visions 2. évad előzetese, valamint a YJA előzetese inkább a Celebrationön debütálhat, mindkettő kisebb közönségnek készül - előbbi meg már a 2. évadját fogja futni - és ezeken kívül idén egyelőre nincs más animációs a láthatáron. A Bad Batch még a Celebration előtt végetér, arról nagyon új infót nem tudnának mondani, kérdés, hogy egy esetleges 3. évadot mikor akarnak bejelenteni - még a futási időben vagy a Celebrationön fogják bejelenteni? - és az is kérdés, hogy az mikor is érkezne? Idén? Vagy nem szeretnének úgy járni, mint a 2. évaddal és egyszerűen csak egy Coming Soont bemondanak? :hmm:

A TOTJ sikeréről szerintem beszélhetnek és ezzel kapcsolatban be is jelenthetik a folytatást - jó kérdés, hogy idénre ki tudnának-e jönni egy 2. évaddal, ha igen, akkor mennyi epizódról lenne szó, stb.

Rajtuk kívül meg nincs más infónk - egyedül a Droid Story van, de azt jól tudom élőszereplős/mo-cap cuccosnak tervezik, bármi is legyen jelenleg a sorsa.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A Bad Batch még a Celebration előtt végetér, arról nagyon új infót nem tudnának mondani, kérdés, hogy egy esetleges 3. évadot mikor akarnak bejelenteni - még a futási időben vagy a Celebrationön fogják bejelenteni?

Ha lesz Bad Batch panel, akkor egészen biztosan lejátsszák a 3. évad első 1-2 részét a Celebration közönségének. Ne feledjük, hogy az animációs fronton évekre előre dolgoznak. Szerintem szinte biztos, hogy lesz 3. évad, de ezt a Lucasfilmnél nyilván tudják. Ha nem lenne TBB 3. évad, tutira már tudnánk a 2. évadról, hogy az befejező évad, mondták volna.

Ewan bookolva!

3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

2027-es összejövetelt

Akármilyen válság jön, akkor tuti lesz valami. És azért Hamill még 71 csak, 7 évvel fiatalabb, mint Oz, McDiarmid, Daniels. Szerencsére mindannyian nagyon jól tartják magukat.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
11 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

Ha lesz Bad Batch panel, akkor egészen biztosan lejátsszák a 3. évad első 1-2 részét a Celebration közönségének. Ne feledjük, hogy az animációs fronton évekre előre dolgoznak. Szerintem szinte biztos, hogy lesz 3. évad, de ezt a Lucasfilmnél nyilván tudják. Ha nem lenne TBB 3. évad, tutira már tudnánk a 2. évadról, hogy az befejező évad, mondták volna.

Én csak akkor tudom elképzelni az első két rész levetítését, ha őszre tervezik a 3. évadot. De ugye erről egyelőre nem tudni. Én is úgy hiszem, hogy lesz 3. évad - én kb. ennyit is látok a sorozatban - de majd meglátjuk, hogy milyen infót közölnek vele kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:

A jegyekről jutott eszembe egy kérdés. Még tavaly nyáron 2-2 napijegyet vettem, nekem és egy ismerősömnek. Viszont a jegyeknél csak 1-1 QR kód van.

A kérdés: vajon nem lesz ebből semmi galiba? Vagy mivel személyes átvételt kértem, ez annyit jelent, hogy lecsippantják és kapom is a jegyeket?

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, RacerX írta:

A jegyekről jutott eszembe egy kérdés. Még tavaly nyáron 2-2 napijegyet vettem, nekem és egy ismerősömnek. Viszont a jegyeknél csak 1-1 QR kód van.

A kérdés: vajon nem lesz ebből semmi galiba? Vagy mivel személyes átvételt kértem, ez annyit jelent, hogy lecsippantják és kapom is a jegyeket?

Szerintem ez utóbbi lesz. A QR kód valszeg csak a tranzakció beazonosítására szolgál, mindegy hogy hány jegy tartozik hozzá.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mindeképp érdemes most elmenni annak, aki teheti. Hányan mennek a fórumról? Szerintem meglepően sokan, de kíváncsi vagyok konkrétan.

Jelen!

Hozzászólás ideje:
57 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szerintem Indi is megy, plusz dzséjt, Frenkie, Pildi és Karrde. Ez már hat ember! :D 

1 órával korábban, RacerX írta:

Jelen!

Így van, mi megyünk, és még Donát is, szóval összefuthatunk majd ott valahogy. :) 

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remélem az alábbi pletyka nem igaz. :clap2::clap2::clap2: Ez azt jelentené, hogy még Star Wars Show stream se lenne Andy-ékkel? :(

MSW-től van, 

Van egy rossz hírünk a Star Wars-rajongóknak, akik idén nem tudnak részt venni a Star Wars Celebration Europe 2023-on. Úgy tűnik, hogy az eseményt nem fogják streamelni az esemény ügyfélszolgálati képviselője szerint. Ez azt jelenti, hogy nem számíthatunk arra, hogy a YouTube, a Twitch vagy bármely más platform élőben közvetíti az eseményt, ellentétben a korábbi Celebration eseményekkel.

MSW ezt kapta válaszul:

Upon checking, Online streaming of Star Wars Celebration Europe is not available in Youtube or any platform this year.

Thank you and have a good day.

Please let us know if you need any further assistance.

Kind regards

Customer Services Department

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Akkor tegyék fizetőssé a streamet. Lehetne akár a Disney+-on is streamelni élőben. Nyilván ne annyi legyen mint a teljes helyszíni rendezvény, de a mai világban hatalmas ökörségnek tartom, hogy egy ilyen kaliberű rendezvényről teljesen kizárják azokat, akik nem tudnak a helyszínen jelen lenni.

Én hajlandó lennék egy online eseményért is fizetni

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.