Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Amúgy én angolul írtam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Angol fórumon nyugodtan írhatod úgy. De azt hiszem, elkanyarodtunk a Szelebrésön témájától. Szóval, ki az, aki megy? Szükség lenne helyszíni ügynökökre, akik első kézből adják le jelentéseiket a gonosz galaktikus Sagafórumnak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: Március 22. Én ezt offolom. Majd követem a neten közzétett infókat. Ha legközelebb újra jönnek Európába, akkor már megyek én is. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Hadd legyek kicsit grammanáci: nem Tokyo, hanem Tokió! A Macskafogóban meg Pokió. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Lenne itt olyan akit érdekelne ez az út? Komoly a kérdés. Öszinte leszek, komolyan elgondolkoztam rajta. Yodához hasonlóan én is szerettem volna már egy ideje eljutni egyszer Japánba és most, hogy ezt össze lehetne kötni egy ilyen SW programmal... könnyen elcsábulnék. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy az ár egy kicsit elriaszt, mindennel együtt olyan 1 millió körülre kellene számolni gondolom, amit most éppen megengedhetnék magamnak, de igazából nem erre gyűjtöm a pénzt és alapból nem erre tennék félre. Szóval még nem tudom, de határozottan érdekelne a dolog, meg ugye májusig még van idő gondolkodni, addig megálmodom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Szerintem 7-800 ezernél nem kerülne többe. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Egy Japán utazás nekem is egy dédelgetett álom, pláne ha SW-hez is van köze. De nem akarok telhetetlen lenni, a tavalyi londoni esemény is nagy élmény volt. Ezen töprengeni fogok még egy kicsit. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. A belépőjegy ára fele a londoninak, szóval már olcsóbbra jönne ki a repülést kivéve Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. Annak, aki egyébként is szeretne Japánba eljutni, annak mindenképpen érdemes alaposan meggondolnia, hogy kihagyja-e ezt a lehetőséget. Ilyen távolságban, ahol a repjegy a legdrágább, összekötni két kellemes programot - ennél jobb kombináció már csak az lenne, ha még sikerülne pl. rokonlátogatással is összekötni. Én annyira nem vágyom Európán túlra, mert a saját földrészünkön is bőven van ország vagy vidék, ahol még nem jártam, de szeretnék, szóval én Japánt kihagyom. Ha lesz megint Európában, és olyan helyen, ahová szívesen megyek, akkor esélyes, hogy egyre még benevezek. 1 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 22. Hozzászólás ideje: Március 22. 6 perccel korábban, Pildi írta: Én annyira nem vágyom Európán túlra, mert a saját földrészünkön is bőven van ország vagy vidék, ahol még nem jártam, de szeretnék, szóval én Japánt kihagyom. Ha lesz megint Európában, és olyan helyen, ahová szívesen megyek, akkor esélyes, hogy egyre még benevezek. Dettó. Európán kivűl csak az USA és Ausztrália érdekel. Japán egyszerűen hidegen hagy. Bár nagyon tisztelem a kultúrájukat, de megnézni nem akarom. Ha az USA-ban lenne elgondolkodnék rajta. Ráadásul tavaly voltunk Londonban Celebration-on úgyhogy még friss az élmény. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 23. Hozzászólás ideje: Március 23. Azt nem mondom, hogy nem érdekel Japán, de azért pár dolog elveszi tőle a kedvem. Ebből az egyik az, hogy csak az oda meg a vissza út mindennel együtt kb. két napot tesz ki. Inkább én is maradok Európában. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Az első merchandise termékek. https://www.starwars.com/news/star-wars-celebration-japan-2025-merchandise?cmp=smc|13247745421 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: Április 30. Az első vendégek. Jó korán kezdik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Azért mert a jegyeket most kezdik árulni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Ki tervezi holnap megvenni a jegyet? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Én végül arra jutottam, hogy nem veszek Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Passz, még agyalok. Amúgy még mindig holnap magyar idő szerint Hajnali 1. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 3. Hozzászólás ideje: Május 3. A Jedi Master és a három napos felnőtt jegy már el is fogyott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 6. Hozzászólás ideje: Augusztus 6. Manny Jacinto is ott lesz Japánban. "Or swear allegiance to Manny Jacinto from The Acolyte, making his second Star Wars Celebration appearance fresh off the success of the Disney+ series that saw his dark side character take on the Jedi of the High Republic." https://www.starwars.com/news/swcj-2025-celebrity-guests 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 9. Hozzászólás ideje: Október 9. Kijött pár badge art. https://www.starwars.com/news/star-wars-celebration-japan-badge-art Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.