Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. 0:22-kor. Egy kis segítséget nyújtok. Mely karakter játszott ezekben a jelenetekben. Úgy határoljátok be a megfejtéseteket. Ez nekem semmit se segített. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Ki fogok esni, ezt előre tudom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Egy kis segítséget nyújtok. Mely karakter játszott ezekben a jelenetekben. Úgy határoljátok be a megfejtéseteket. Hát ez annyit segített, mint mágján elégetett, felnégyelt, lefejezett, karóba húzott, megnyúzott, autóval elgázolt, repülőből kihajított, süllyedő hajóra tett és cápával felfalatott halottnak a csók A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Azért segít valamennyit, az biztos. Bár a kérdés még így is nehéz, de legalább van egy infó, amin el lehet indulni a kereséskor. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. kolmilannál és Donátnál is bünti start. Donát, te félreértetted szerintem a kérdést. Dzséjt, elolvasva nyilatkozatod. Helytálló megállapítás... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Ki fogok esni, ezt előre tudom. kolmilannál és Donátnál is bünti start. Ugye, milyen jó Jedi vagyok? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Igaz, a beletőrödés nem Sith tulajdonság. De ne add fel! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. (szerkesztve) Ahogy elnézem, nem dúskálunk a helyes megfejtőkben Szerkesztve: 2008. Július 22. - Dzséjt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Coce: igazad van, félreértettem A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Igaz, a beletőrödés nem Sith tulajdonság. De ne add fel! Igen... Tehát ez a válasz. Ügyesen megpróbáltad elrejteni előlem... Most azonban teljes a kudarcod. A megoldás... Spoiler: Mr. Spock. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Az én optimizmusom is kellően alábbhagyott mostanra Már régóta keresgélek, de érdemi információnak még csak a közelébe sem jutottam. Ez olyan kérdés, amire vagy tudod a választ, mert emlékszel, hogy olvastál róla valahol, vagy kicsi az esélyed, hogy rákereséssel ugyanezt most megtudod. De azért még próbálkozom egy darabig A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Nekem mintha rémlene, hogy anno olvastam valahol róla, de ennyi.... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Én esélytelennek látom a megoldást. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. És mi van, ha nem lesz jó megfejtés? Új kérdés jön? Ami ennél csak nehezebb lesz, Coce értékelése alapján... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. (szerkesztve) És mi van, ha nem lesz jó megfejtés? Új kérdés jön? Ami ennél csak nehezebb lesz, Coce értékelése alapján... Már van egy. Dzséjt, elolvasva nyilatkozatod. Helytálló megállapítás... Szerkesztve: 2008. Július 23. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Nem akarok vészjósló lenni, de úgy nézem itt nem nagyon lesz helyes megfejtés. Tehát az lesz első felvonásként a játék történetében először, hogy a kérdés lejárata után ezt semmisé tesszük, DE ugyanezt a kérdést fogom feltenni, kiegészítve SimonZ egy kisegítő monológjával felvértezve, amely sokkal több embert ráterelhet a jó megoldásra. Tehát ma 20:40-kor fel lesz téve a kérdés megint, mintha egy új forduló lenne, megint kaptok 48 órát, és a büntetések is lenullázódnak. Szerintem érdekes kérdés, és nem szeretnék csak úgy pontot tenni a végére, hogy feledésbe merülne. Következő kérdést pedig majd én ötlök ki, mert Zoli fél az atrocitásoktól, amiket kérdései szülhetnek a jövőben. De nem megnyugodni, a kérdéseiből még néhányat mindenképp be akarok vetni... (sátáni kacaj) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Na azért még estig érkezhet helyes megfejtés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Az esély meg van rá... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Coce: Nekem már lejárt a büntim? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Jaja, Donát, lejárt. A fórumról topicba írok egy szösszenetet, érdemes lesz elolvasni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Küldtem egy megfejtést. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Nem akarok vészjósló lenni, de úgy nézem itt nem nagyon lesz helyes megfejtés. Tehát az lesz első felvonásként a játék történetében először, hogy a kérdés lejárata után ezt semmisé tesszük, DE ugyanezt a kérdést fogom feltenni, kiegészítve SimonZ egy kisegítő monológjával felvértezve, amely sokkal több embert ráterelhet a jó megoldásra. Tehát ma 20:40-kor fel lesz téve a kérdés megint, mintha egy új forduló lenne, megint kaptok 48 órát, és a büntetések is lenullázódnak. Szerintem érdekes kérdés, és nem szeretnék csak úgy pontot tenni a végére, hogy feledésbe merülne. Következő kérdést pedig majd én ötlök ki, mert Zoli fél az atrocitásoktól, amiket kérdései szülhetnek a jövőben. De nem megnyugodni, a kérdéseiből még néhányat mindenképp be akarok vetni... (sátáni kacaj) Szóval ha most beküldök egy rosszat, akkor nem estem ki? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szóval ha most beküldök egy rosszat, akkor nem estem ki? Nem bizony. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Már feltéve, hogy nem oldja meg senki helyesen a feladványt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Én örülök, hogy újra indul a kérdés további segítséggel, mert én eddig semmit nem találtam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Én beküldtem valami tippet, amiről olvastam, de szerintem ez tuti nem az. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Dzséjt, Donát. Egyre gondoltatok, de sajnos rossz volt. kolmilan, akkor lehet csak hazárdirozni, ha valaki nem küld be 40-ig jó választ. Ody, tőled meg nem kaptam meg az üzenetet. Vagyis itt nekem csak Donáttól és Dzséjttől érkezett. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. (szerkesztve) 0 perc. :koncentrál: ...ésigen! Szerkesztve: 2008. Július 23. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Tehát újra a kérdés: Milyen jelenetek vágásával készült el Lucas az EP3 forgatása után a leghamarabb, és miért? És SimonZ "segitsége": "Lucas vágási stílusa nagyjából úgy nézett ki az EP3 idején, hogy délelőtt vágta a párbeszédes jeleneteket, délután pedig az akciókat. Nem tudunk arról, hogy milyen logika szerint választott az egyes jelenetek között - kivéve azt, hogy ezt a hagyományt megszakítva a munkálatok elején készre vágta egy bizonyos karakter néhány egyszerűbb, párbeszédes jelenetét, annak érdekében, hogy mások mihamarabb megkezdhessék a további munkákat ezeken a jeleneteken." Határidő: július 25. 20:40 Hangulatom: A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. (szerkesztve) Hangulatom: Rajtunk? Szerkesztve: 2008. Július 23. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás