Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Coce_Plant írta: 0:22-kor. Egy kis segítséget nyújtok. Mely karakter játszott ezekben a jelenetekben. Úgy határoljátok be a megfejtéseteket. Ez nekem semmit se segített.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Ki fogok esni, ezt előre tudom.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Coce_Plant írta: Egy kis segítséget nyújtok. Mely karakter játszott ezekben a jelenetekben. Úgy határoljátok be a megfejtéseteket. Hát ez annyit segített, mint mágján elégetett, felnégyelt, lefejezett, karóba húzott, megnyúzott, autóval elgázolt, repülőből kihajított, süllyedő hajóra tett és cápával felfalatott halottnak a csók
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Azért segít valamennyit, az biztos. Bár a kérdés még így is nehéz, de legalább van egy infó, amin el lehet indulni a kereséskor.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. kolmilannál és Donátnál is bünti start. Donát, te félreértetted szerintem a kérdést. Dzséjt, elolvasva nyilatkozatod. Helytálló megállapítás...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Idézet Ki fogok esni, ezt előre tudom. Coce_Plant írta: kolmilannál és Donátnál is bünti start. Ugye, milyen jó Jedi vagyok?
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Igaz, a beletőrödés nem Sith tulajdonság. De ne add fel!
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. (szerkesztve) Ahogy elnézem, nem dúskálunk a helyes megfejtőkben Szerkesztve: 2008. Július 22. - Dzséjt
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Coce: igazad van, félreértettem
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Coce_Plant írta: Igaz, a beletőrödés nem Sith tulajdonság. De ne add fel! Igen... Tehát ez a válasz. Ügyesen megpróbáltad elrejteni előlem... Most azonban teljes a kudarcod. A megoldás... Spoiler: Mr. Spock.
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Az én optimizmusom is kellően alábbhagyott mostanra Már régóta keresgélek, de érdemi információnak még csak a közelébe sem jutottam. Ez olyan kérdés, amire vagy tudod a választ, mert emlékszel, hogy olvastál róla valahol, vagy kicsi az esélyed, hogy rákereséssel ugyanezt most megtudod. De azért még próbálkozom egy darabig
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Nekem mintha rémlene, hogy anno olvastam valahol róla, de ennyi....
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Én esélytelennek látom a megoldást.
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. Hozzászólás ideje: 2008. Július 22. És mi van, ha nem lesz jó megfejtés? Új kérdés jön? Ami ennél csak nehezebb lesz, Coce értékelése alapján...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. (szerkesztve) Pildi írta: És mi van, ha nem lesz jó megfejtés? Új kérdés jön? Ami ennél csak nehezebb lesz, Coce értékelése alapján... Már van egy. Coce Plant írta: Dzséjt, elolvasva nyilatkozatod. Helytálló megállapítás... Szerkesztve: 2008. Július 23. - kolmilan
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Nem akarok vészjósló lenni, de úgy nézem itt nem nagyon lesz helyes megfejtés. Tehát az lesz első felvonásként a játék történetében először, hogy a kérdés lejárata után ezt semmisé tesszük, DE ugyanezt a kérdést fogom feltenni, kiegészítve SimonZ egy kisegítő monológjával felvértezve, amely sokkal több embert ráterelhet a jó megoldásra. Tehát ma 20:40-kor fel lesz téve a kérdés megint, mintha egy új forduló lenne, megint kaptok 48 órát, és a büntetések is lenullázódnak. Szerintem érdekes kérdés, és nem szeretnék csak úgy pontot tenni a végére, hogy feledésbe merülne. Következő kérdést pedig majd én ötlök ki, mert Zoli fél az atrocitásoktól, amiket kérdései szülhetnek a jövőben. De nem megnyugodni, a kérdéseiből még néhányat mindenképp be akarok vetni... (sátáni kacaj)
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Na azért még estig érkezhet helyes megfejtés.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Az esély meg van rá...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Coce: Nekem már lejárt a büntim?
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Jaja, Donát, lejárt. A fórumról topicba írok egy szösszenetet, érdemes lesz elolvasni.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Küldtem egy megfejtést.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Coce_Plant írta: Nem akarok vészjósló lenni, de úgy nézem itt nem nagyon lesz helyes megfejtés. Tehát az lesz első felvonásként a játék történetében először, hogy a kérdés lejárata után ezt semmisé tesszük, DE ugyanezt a kérdést fogom feltenni, kiegészítve SimonZ egy kisegítő monológjával felvértezve, amely sokkal több embert ráterelhet a jó megoldásra. Tehát ma 20:40-kor fel lesz téve a kérdés megint, mintha egy új forduló lenne, megint kaptok 48 órát, és a büntetések is lenullázódnak. Szerintem érdekes kérdés, és nem szeretnék csak úgy pontot tenni a végére, hogy feledésbe merülne. Következő kérdést pedig majd én ötlök ki, mert Zoli fél az atrocitásoktól, amiket kérdései szülhetnek a jövőben. De nem megnyugodni, a kérdéseiből még néhányat mindenképp be akarok vetni... (sátáni kacaj) Szóval ha most beküldök egy rosszat, akkor nem estem ki?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. kolmilan írta: Szóval ha most beküldök egy rosszat, akkor nem estem ki? Nem bizony.
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Már feltéve, hogy nem oldja meg senki helyesen a feladványt.
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Én örülök, hogy újra indul a kérdés további segítséggel, mert én eddig semmit nem találtam.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Én beküldtem valami tippet, amiről olvastam, de szerintem ez tuti nem az.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Dzséjt, Donát. Egyre gondoltatok, de sajnos rossz volt. kolmilan, akkor lehet csak hazárdirozni, ha valaki nem küld be 40-ig jó választ. Ody, tőled meg nem kaptam meg az üzenetet. Vagyis itt nekem csak Donáttól és Dzséjttől érkezett.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. (szerkesztve) 0 perc. :koncentrál: ...ésigen! Szerkesztve: 2008. Július 23. - kolmilan
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Tehát újra a kérdés: Milyen jelenetek vágásával készült el Lucas az EP3 forgatása után a leghamarabb, és miért? És SimonZ "segitsége": "Lucas vágási stílusa nagyjából úgy nézett ki az EP3 idején, hogy délelőtt vágta a párbeszédes jeleneteket, délután pedig az akciókat. Nem tudunk arról, hogy milyen logika szerint választott az egyes jelenetek között - kivéve azt, hogy ezt a hagyományt megszakítva a munkálatok elején készre vágta egy bizonyos karakter néhány egyszerűbb, párbeszédes jelenetét, annak érdekében, hogy mások mihamarabb megkezdhessék a további munkákat ezeken a jeleneteken." Határidő: július 25. 20:40 Hangulatom:
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. (szerkesztve) Coce_Plant írta: Hangulatom: Rajtunk? Szerkesztve: 2008. Július 23. - kolmilan
Ajánlott hozzászólás