Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Na Rog küldte be a legteljesebb választ. :yeah:

Most már tudom, mit hagytam ki az enyémből...

Szerkesztve: - Szafina

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindenki helyes megoldást küldött be.

A helyes megfejtés: A Kashyyyk-on még az ifjú Han Solo Grievous lokalizálásában segített volna Yoda mesternek.

Most egy kis szünetet rendelnék el, mert kérdéseket is gyűjtenék, illetve a vizsgáim miatt nem tudok rendszeresen a fórumra járni, ami az utobbi időben is kiderült. Ha nem haragudtok meg, de akkor a következő kérdés pénteki nap folyamán érkezne. :D

Hozzászólás ideje:

Semmi gond :P

Jól jön ez a kis szünet, én is el vagyok havazva mostanság... :D

Szerkesztve: - Szafina

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tehát, mint ígértem, az új kérdés. Remélem ez már megeröltetőbb lesz! :)

Az epizódok forgatásai alatt mely országban és azon belül melyik városban vártak a legnehezebb körülmények a forgató stábra? És persze még azt is küldjétek be, hogy a SAGA melyik jeleneteit forgatták itt!

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:

A kérdés túlontúl relatív.

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
Sok minden relativ. Meg kell vele birkózni. Mondjuk nem muszály... :):D

Úgy értem mint ha az kérdeznéd hogy kik a Star Wars legjobb szereplői.

Mert kettő lehetőség van, és akármelyik lehetséges.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az egyik kérdés véleményre alapulna, a másik meg tényre. Az én kérdésem jelen esetben tényen alapszik.

Hozzászólás ideje:
Az egyik kérdés véleményre alapulna, a másik meg tényre. Az én kérdésem jelen esetben tényen alapszik.

Elküldtem a választ mindkét eshetőségről, az egyik csak jó lesz. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De én csak egy megoldásra vagyok kíváncsi... Jól néznénk ki, hogy az összes helyszínt elküldöd egy üzenetben. :) Ezt így nem fogadom el tehát.

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:

Én is elküldtem egy megoldást, igaz, nem néztem utána, hanem emlékezetből írtam. Majd elválik, hogy jó-e.

Hozzászólás ideje:

Az egész nem jó vagy csak egy momentum? Úgy értem, hogy azt az országot eleve kilőhetem? Már ha szabad ilyet kérdezni egyáltalán :)

Hozzászólás ideje:

Hűűűűhaaaa... háromszor kellett nekiveselkednem, mire egyszer felfogtam (legalábbis remélem, hogy felfogtam).

Bár elöntött a kétség... most a hat film összes forgatási helyszíne közül kell A legnehezebb, vagy a filmek forgatási helyszínei közül kellenek mindegyik film esetében A legnehezebb. Azaz, egy helyszínt kell megjelölni, vagy hatot?

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

A hat film forgatási helyszínei közül kell a legnehezebb, tehát egy megoldás kell. Legalábbis én így értelmeztem.

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, miért kell ennyire túlbonyolítani...

Mert a kérdés is bonyolult :)

Az én PM-em megkaptad? A szerver éppen behalt, így kicsit bizonytalan vagyok, hogy elküldte-e.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Elküldte, de mint Obi1 esetében is mondtam: egy megoldást tudok elfogadni, így a tied is érvénytelen. Vagyis lehet egyet küldtél, csak többet említettél, de amelyik helyszín uralta a privátodat, na az nem jó megfejtés. Így 12 órás bünti start. :)

Hozzászólás ideje:

Ország, város, és a városhoz tartozó terület. A város és az ország nevét te kérted, a területet meg csak azért írtam hozzá, mert elég kötekedő vagy ilyen téren, így mindig biztosra megyek. Szóval csak egy város van a PM-ben, és a hozzá tartozó jelenetek.

Na akkor most vajon mi nem jó. A város vagy az ország? :D:)

Hozzászólás ideje:
Ország, város, és a városhoz tartozó terület. A város és az ország nevét te kérted, a területet meg csak azért írtam hozzá, mert elég kötekedő vagy ilyen téren, így mindig biztosra megyek. Szóval csak egy város van a PM-ben, és a hozzá tartozó jelenetek.

Na akkor most vajon mi nem jó. A város vagy az ország? :):D

Szerintem egyértelmű volt a válasz. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Döntsd el Dzséjt!

Többet már nem segítek. Sztem eleget dumáltam e kérdés mellé. :) Ha minden kérdést a szátokba rágok, a büdös életbe nem lesz vége a kvíznek, így is "leányálom" internet mellett kérdéseket szülni. :)

Hozzászólás ideje:
Ha minden kérdést a szátokba rágok, a büdös életbe nem lesz vége a kvíznek, így is "leányálom" internet mellett kérdéseket szülni. :)

Teljesen jogos, a közben kiesettek is szeretnének már újra játszani! :)

Hozzászólás ideje:

Coce: Szerintem nem lehet akkora különbséget tenni a két forgatási helyszín között, mindkettő nehézkesnek bizonyult.

Hozzászólás ideje:

Obi: Gondolom Lucas, vagy valamelyik nagyfejes egyszer azt mondta, hogy az a helyszín volt a legnehezebb, amire Coce most gondol, és ezért írta Coce, hogy tények alapján kérdez. Gondolom egy interjúra alapoz, vagy ilyesmi.

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Obi: Gondolom Lucas, vagy valamelyik nagyfejes egyszer azt mondta, hogy az a helyszín volt a legnehezebb, amire Coce most gondol, és ezért írta Coce, hogy tények alapján kérdez. Gondolom egy interjúra alapoz, vagy ilyesmi.

Az ifjú Jedit nagyon körüljárja az Erő.

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.