Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. (szerkesztve) Na Rog küldte be a legteljesebb választ. Most már tudom, mit hagytam ki az enyémből... Szerkesztve: 2008. Június 2. - Szafina A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Mindenki helyes megoldást küldött be. A helyes megfejtés: A Kashyyyk-on még az ifjú Han Solo Grievous lokalizálásában segített volna Yoda mesternek. Most egy kis szünetet rendelnék el, mert kérdéseket is gyűjtenék, illetve a vizsgáim miatt nem tudok rendszeresen a fórumra járni, ami az utobbi időben is kiderült. Ha nem haragudtok meg, de akkor a következő kérdés pénteki nap folyamán érkezne. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. (szerkesztve) Semmi gond Jól jön ez a kis szünet, én is el vagyok havazva mostanság... Szerkesztve: 2008. Június 2. - Szafina A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. (szerkesztve) Tehát, mint ígértem, az új kérdés. Remélem ez már megeröltetőbb lesz! Az epizódok forgatásai alatt mely országban és azon belül melyik városban vártak a legnehezebb körülmények a forgató stábra? És persze még azt is küldjétek be, hogy a SAGA melyik jeleneteit forgatták itt! Szerkesztve: 2008. Június 6. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. (szerkesztve) A kérdés túlontúl relatív. Szerkesztve: 2008. Június 6. - Obi1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Sok minden relativ. Meg kell vele birkózni. Mondjuk nem muszály... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Sok minden relativ. Meg kell vele birkózni. Mondjuk nem muszály... Úgy értem mint ha az kérdeznéd hogy kik a Star Wars legjobb szereplői. Mert kettő lehetőség van, és akármelyik lehetséges. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Az egyik kérdés véleményre alapulna, a másik meg tényre. Az én kérdésem jelen esetben tényen alapszik. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Az egyik kérdés véleményre alapulna, a másik meg tényre. Az én kérdésem jelen esetben tényen alapszik. Elküldtem a választ mindkét eshetőségről, az egyik csak jó lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. (szerkesztve) De én csak egy megoldásra vagyok kíváncsi... Jól néznénk ki, hogy az összes helyszínt elküldöd egy üzenetben. Ezt így nem fogadom el tehát. Szerkesztve: 2008. Június 6. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Én is elküldtem egy megoldást, igaz, nem néztem utána, hanem emlékezetből írtam. Majd elválik, hogy jó-e. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szafina, nem jó. 12 órás bünti elkezdődött. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Az egész nem jó vagy csak egy momentum? Úgy értem, hogy azt az országot eleve kilőhetem? Már ha szabad ilyet kérdezni egyáltalán A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Az egész. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. (szerkesztve) Hűűűűhaaaa... háromszor kellett nekiveselkednem, mire egyszer felfogtam (legalábbis remélem, hogy felfogtam). Bár elöntött a kétség... most a hat film összes forgatási helyszíne közül kell A legnehezebb, vagy a filmek forgatási helyszínei közül kellenek mindegyik film esetében A legnehezebb. Azaz, egy helyszínt kell megjelölni, vagy hatot? Szerkesztve: 2008. Június 6. - Dzséjt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. A hat film forgatási helyszínei közül kell a legnehezebb, tehát egy megoldás kell. Legalábbis én így értelmeztem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Nem tudom, miért kell ennyire túlbonyolítani... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Eddigi helyes megfejtő: kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Nem tudom, miért kell ennyire túlbonyolítani... Mert a kérdés is bonyolult Az én PM-em megkaptad? A szerver éppen behalt, így kicsit bizonytalan vagyok, hogy elküldte-e. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Kolmilan jól tolja... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Elküldte, de mint Obi1 esetében is mondtam: egy megoldást tudok elfogadni, így a tied is érvénytelen. Vagyis lehet egyet küldtél, csak többet említettél, de amelyik helyszín uralta a privátodat, na az nem jó megfejtés. Így 12 órás bünti start. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Kolmilan jól tolja... Én is meglepődtem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Ország, város, és a városhoz tartozó terület. A város és az ország nevét te kérted, a területet meg csak azért írtam hozzá, mert elég kötekedő vagy ilyen téren, így mindig biztosra megyek. Szóval csak egy város van a PM-ben, és a hozzá tartozó jelenetek. Na akkor most vajon mi nem jó. A város vagy az ország? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Ország, város, és a városhoz tartozó terület. A város és az ország nevét te kérted, a területet meg csak azért írtam hozzá, mert elég kötekedő vagy ilyen téren, így mindig biztosra megyek. Szóval csak egy város van a PM-ben, és a hozzá tartozó jelenetek. Na akkor most vajon mi nem jó. A város vagy az ország? Szerintem egyértelmű volt a válasz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerintem egyértelmű volt a válasz. Tudom, csak megpróbálnám beugratni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Döntsd el Dzséjt! Többet már nem segítek. Sztem eleget dumáltam e kérdés mellé. Ha minden kérdést a szátokba rágok, a büdös életbe nem lesz vége a kvíznek, így is "leányálom" internet mellett kérdéseket szülni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Ha minden kérdést a szátokba rágok, a büdös életbe nem lesz vége a kvíznek, így is "leányálom" internet mellett kérdéseket szülni. Teljesen jogos, a közben kiesettek is szeretnének már újra játszani! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Coce: Szerintem nem lehet akkora különbséget tenni a két forgatási helyszín között, mindkettő nehézkesnek bizonyult. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 6. (szerkesztve) Obi: Gondolom Lucas, vagy valamelyik nagyfejes egyszer azt mondta, hogy az a helyszín volt a legnehezebb, amire Coce most gondol, és ezért írta Coce, hogy tények alapján kérdez. Gondolom egy interjúra alapoz, vagy ilyesmi. Szerkesztve: 2008. Június 6. - Donát A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 7. Obi: Gondolom Lucas, vagy valamelyik nagyfejes egyszer azt mondta, hogy az a helyszín volt a legnehezebb, amire Coce most gondol, és ezért írta Coce, hogy tények alapján kérdez. Gondolom egy interjúra alapoz, vagy ilyesmi. Az ifjú Jedit nagyon körüljárja az Erő. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás